Борисов: Не ми е приятно премиерът да бъде освиркван

Радев създаде напрежение и омраза, заяви той
4 мар 2022 14:15, Нели Христова
109
Борисов: Не ми е приятно премиерът да бъде освиркван
Снимка: БГНЕС

"Вчера ми беше криво - на национален празник държавниците, хубави, лоши, народа ги избирал, да ги замеряш със снежни топки. На мен това не ми харесва. Поне на националния празник...", заяви бившият премиер Бойко Борисов по време на живо включване във Facebook от исперихското село Йонково.

"Това е демокрацията - да отидат хората, да се изявят. Вие харесвате ГЕРБ, другите харесват ДПС, трети - други. Но ми беше криво вчера, защото е национален празник, трябва да сме заедно. Румен Радев създаде такова напрежение и омраза за тая година, че вместо всичко да си върви в един цикъл на управление, на демокрация... Не ми е приятно премиерът, който и да е той, президентът, да бъде освиркван. И то на национален празник", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Това го направиха същите хора, които правеха протести и срещу нас. Ето сега, като излизат снимки, се виждат - същите", допълни той.

"Да се мразим е лесно. Сега да видим как ще излязат от тази омраза, която насадиха. За два месеца им се случи всичко, което ни правеха на нас", заяви Бойко Борисов по време на живо включване от . "Изпуснаха всичко. Те изпуснаха още миналия юни цените на тока, на газа, на храните", каза Бойко Борисов.

"Надявам се скоро да им дойде акъла, че така не може, така ще сринат държавата", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
14
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
И НА МЕН НЕ МИЕ ПРИЯТНО БЕ УВАЖАЕМИ Г-Н БОРИСОВ-ДНЕС СЪМ ПОХАРЧИЛ 120 ЛВ БЕЗ ДА ИЗЛИЗАМ ОТ КЪЩИ.А УТРЕ КАТО ИЗЛЯЗА КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ?-СЕ ЕДНО Е 97 *** ГОДИНА.
25
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ние да не сме *** че да не можем да преценим нещата
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същите са хората, да - твоите ултраси, дето им построи стадионите с нашите пари. Те се прикачваха към мирните протести и нападаха полицаите, те са и хулиганите от вчера. Платените хулиганчета на мутрата.
23
4
 
11
 
! Отговори
До19 преди 2 години
Да ама недей забравя,че именно "роденият"за лидер твои вожд Борисов построи и плати с наши пари едно Руско поточе което минава през България!п.п.Става на въпрос само за едни Три милиарда лева родна пара!Та не е лошо да замълчиш и да бъдеш по нисък от тревата.
22
3
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Много е лесно да дрънка сега. Един път не се качил на Шипка. Щото ако се беше качил, не със снежни топки, с камъни щяха да го замерят. Затова за безопасносно, миналата година на националния празник беше в Анкара.
21
2
 
12
 
! Отговори
. преди 2 години
Харесва ти или не няма никакво значение! живеем в свободна държава! Или не??
20
8
 
18
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Тоя се е състарил с 20 години. Ти докара държавата ди тук и отношението към държавниците.Никой не те иска вече дори и хората от ГЕРБ18776 ,те сами го казват.Скрий се и не се показвай!
19
4
 
13
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Разбира се, че Крим е РУСКИ. ЯВНО НЕ СТЕ ЧЕЛИ НИЩО ЗА КРИМСКАТА ВОЙНА. УКРАЙНА ДОРИ НЕ Е БИЛА САМОСТОЯТЕЛНА СЪРЖАВА ДО 1917 ГОД. ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ. И МИСЛЕТЕ.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12 Ами като е качестван да слага униформа нали е Ген и на фронта нали е натовец борец .Да се изяви
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тикво , айде да ме запознаеш с Мата Хари ?
16
2
 
9
 
! Отговори
Асан е ДС-ЧЕНГЕ преди 2 години
Изтекоха му водите-осветен е
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, ако беше на власт щеше да говриш, че има инфлация в целия свят и затова поскъпва тока и цените на горивата в България са най-ниски в ЕС. Въпрос на гледна точка е.
14
3
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
не не!...Не ме трий,"Властелино на коментарите" !....ФАКТ е,че САМО ПРИ Тиквата хора се палеха по площадите !!!...ФАКТ!...А препоръката ми към Злобаря да внимава да не си докара некой рак със злобата и завистта си,е..ХУМАНЕН АКТ !..ЗАГРИЖЕНОСТ за здравето му ..
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има хора родени за лидери, има и такива които до преди няколко месеца тръбяха да се махнат санкциите за Русия, как Крим е руски и сега изведнъж осъждат главния си спонсор публично.
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За освиркването по време на националния празник и за снежните топки е прав. Като че ли се защитаваше, макар и неявно, позиция на друга страна. И това става на националния празник. Още повече, че между тогавашната Русия, която воюва с българските опълченци на Шипка, и сегашната Русия, в която управлява побъркал се психопат, няма нищо общо. А за цинзма в изявленията на руското посолство да не говорим.
11
12
 
7
 
! Отговори
ШАЙКАТА НА РАДЕВ преди 2 години
ТЕЗИ, КОИТО ХВЪРЛЯХА СНЕЖНИ ТОПКИ ПО КИРИЛ ПЕТКОВ - СА ХОРА НА РУМЕН РАДЕВ... СЪЩИТЕ ЛИЦА НОСЕХА КОВЧЕЗИТЕ И СЛАМАТА ПО ВРЕМЕ НА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ 2020 НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА..... ИМА ГИ НА СНИМКИТЕ..... ИДЕНТИФИЦИРАНИ СА.... РАДЕВ ГИ ПРАТИ НА ШИПКА, КАКТО ПРАТИ И КИРИЛ ПЕТКОВ.. РАЗИГРАХА ПОРЕДНИЯ ЕПИЗОД ОТ БОЛЬШОЙ РУСКИЙ ТЕАТЪР - ЗА ДА РАЗЕДИНЯТ ЕДИННА БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА...... БЪЛГАРИ, БЪДЕТЕ ЕДИННИ, КАТО УКРАЙНА СРЕЩУ УБИЙЦИТЕ ПУТКН И РАДВВ...!!
10
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички помним ти как се изнизваше от народната любов по терлици. Тоя поне не се крие като теб.
9
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление Бойко Борисов е единствения качествен Държавник и управленец в момента. Хубаво е да има и други , но няма. Радев, Кирчо и Кокорчо са най тъпите и неграмотни управляващи в цялата история на България.
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
разбойко, лицемерието ти е рекордно, нали ти ги изпрати и им плати
7
4
 
18
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 2 години
Бойко това от опит го знае !!!!