Бориславова: В последните 72 часа се случи нещо, до което никой не вярваше

По думите ѝ прокуратурата много изгодно изнася определена информация и
20 мар 2022 22:22, Нели Христова
179
Бориславова: В последните 72 часа се случи нещо, до което никой не вярваше
Снимка: БГНЕС

Кабинетът дава пълна свобода на разследването, може би затова бившите управляващи търсят някаква диктовка. Това заяви пред Нова телевизия началникът на кабинета на министър-председателя Лена Бориславова.

В последните 72 часа се случи нещо, до което никой не вярваше, че може да се стигне – има образувано досъдебно производство, каза Бориславова във връзка с ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, бившия министър на финансите Владислава Горанов и Севделина Арнаудова.

По думите ѝ прокуратурата много изгодно изнася определена информация и много удобно пропуска да отбележи, че по внесената преписка има данни, изнесени от Васил Божков. Тя също не се съгласи с твърдението, че укриващият се в Дубай бизнесмен не може да бъде разпитан чрез видеоконферентна връзка.

Началникът на кабинета подчерта, че няма нищо нередно в това, че премиерът Кирил Петков е бил разпитан от разследващите органи в кабинета си и подчерта, че тя самата не е присъствала на даването на показания.

Нямам как предмет на разследване да бъде обсъждан на срещата на премиера Кирил Петков с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Не за първи път опозицията се опитва да прокарва неистина и да саботира действията на правителството, заяви Бориславова на коментарите от страна на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
22
 
! Отговори
Хубаво дете преди 2 години
След някоя и друга годинка новата Таня Дончева. Ояла се, разплута и воняща на скъп парфюм примесен с пот лоена топка./Ги, прощавай!/. Има ли още мераклии?! Пренавита е, за да постигне нещо по сетиозно. И кой я назначи? Както Биков каза: под средното ниво, трудно разбира какво се случва. Тя защо да е по различна от него? Само опорки и необяснимо противоречиви изказвания и дайствия.
78
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Гоогле какво мисли? Махайте я тази сърфистка - по интернет имам в предвид!
77
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма смисъл да се очаква от каскета да започне да работи. Трябва да се смени ВСС и новият да го уволни.
76
4
 
53
 
! Отговори
От мъце преди 2 години
Кирчовци,Рашковци,Радевци-лъжари и нагляри
75
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ще се обръсне, най-после! С нетърпение чакам следващите 72 часа
74
6
 
38
 
! Отговори
Джони Бигуд преди 2 години
Не и се сърдете на Ленчето. Тя си е момиче с характер и големи амбиции. За съжаление сега май по-голям залък е сложила в устата и напоследък сънят не й достига. От друга страна, какво може да се очаква от една зубрачка пропуснала младежките си години. Пожелхте и още по-големи успехи и дано някой се смили да я натакова, че да живне малко.
73
2
 
34
 
! Отговори
и те така преди 2 години
просто лена каза , просто кирчо . няма нужда от коментари по тоя повод .
72
4
 
33
 
! Отговори
Права е преди 2 години
Никой не вярваше , че по черноморието ще плуват мини но уви случи се
71
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не вярваше, но получи Кирилишки лаkардии - подаръчен комплект mотики за потребителите на интернет.
70
35
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мацката е готина а и ввичко е по-добре от Борисов
69
30
 
6
 
! Отговори
Майна преди 2 години
БРАВО НА КЬОВЕШИ!!! ЩЕ ИЗЛЕЗЕ РИБКАТА ИЗПОД КРАЧОЛА НА БОЦИ И ВЛАДИ! РАБОТЕТЕ, ЧЕ 556 МЛН ЗАГУБА ЗА ХАЗНАТА Е ДОСТОЙНО И ЗА ЕВРОПРОКУРОРИТЕ!!! СТОЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ!
68
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що лъжеш,*** ,нали Кико Ментата вкара Кьовеши публично за ефект към простолюдието.А и е вписано в показанията му.И как може да е свидетел човек който няма пряка връзка със случая и не е присъствал.Казал му най големия бандит на прехода,все едно прочел в Гугъл?То ясно ,че ни взехте за прости и ежедневно съсипвате държавата безотговорно,защото нямате мисия и стратегия да се развива,а да я фалирате срещу заплащане!
67
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Излагация си другарко,антипатична, прекалено меркантилна,всички сте такива,тъпкани с рушвети и продаваеми на олигарси.А юристка без правна култура,без познания,на колко дела си се явила по наказателни казуси,на николко?Такова нагласено мероприятие и правно порочно е анархия.Съобщение за арести преди да са се случили?Еее?Тая вещица говори за корупция, беше на две длъжности по едно и също време.Хем съветник на Киро,хем адвокат на ББР на 8 часа.Е срам няма,защото набързо е ликвидиран.
66
10
 
20
 
! Отговори
Бате буци преди 2 години
Баце би я харесал за секретарка да му прави кафе докато работи за страната
65
13
 
23
 
! Отговори
Ебльо преди 2 години
тая как я прасках на слънчака преди 2 години с няколко грама ***
64
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглата Тиква скоро ще напълни трапа!
63
0
 
9
 
! Отговори
До 78 преди 2 години
Нареди се на опашката.
62
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия льжата я имат за спорт
61
14
 
18
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Селячка и селяци поеха власта в България точно както след 09.09.1944г... Путинската-раша. България вън от ЕС, НАТО, население-крепостници!
60
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На въпроса кога е научила за арестите забелязахте ли какво каза ***? Лена Гугъла пък разбрала за арестите като се върнала в МС в 18 часа, нищо, че ареста на Боко бе към 21,30 часа вечерта. Оплетоха се в лъжите си като в свинсkи червaa.