Бориславова: В последните 72 часа се случи нещо, до което никой не вярваше

По думите ѝ прокуратурата много изгодно изнася определена информация и
20 мар 2022 22:22, Нели Христова
179
Бориславова: В последните 72 часа се случи нещо, до което никой не вярваше
Снимка: БГНЕС

Кабинетът дава пълна свобода на разследването, може би затова бившите управляващи търсят някаква диктовка. Това заяви пред Нова телевизия началникът на кабинета на министър-председателя Лена Бориславова.

В последните 72 часа се случи нещо, до което никой не вярваше, че може да се стигне – има образувано досъдебно производство, каза Бориславова във връзка с ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, бившия министър на финансите Владислава Горанов и Севделина Арнаудова.

По думите ѝ прокуратурата много изгодно изнася определена информация и много удобно пропуска да отбележи, че по внесената преписка има данни, изнесени от Васил Божков. Тя също не се съгласи с твърдението, че укриващият се в Дубай бизнесмен не може да бъде разпитан чрез видеоконферентна връзка.

Началникът на кабинета подчерта, че няма нищо нередно в това, че премиерът Кирил Петков е бил разпитан от разследващите органи в кабинета си и подчерта, че тя самата не е присъствала на даването на показания.

Нямам как предмет на разследване да бъде обсъждан на срещата на премиера Кирил Петков с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Не за първи път опозицията се опитва да прокарва неистина и да саботира действията на правителството, заяви Бориславова на коментарите от страна на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А към Боросов даже нямате и обвинения, камо ли доказателства. Опрели сте до изнасилвача Божков, червен *** е!
58
14
 
16
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Нито Бойко Борисов е премиер, нито Васил Божков. Министър председател е г-н Кирил Петков. Корнелия Нинова поздравява лидерите на опозиционните партии с песента " Пътнико свиден. Честито на журналистите от Днес.бг.
57
8
 
28
 
! Отговори
Милата преди 2 години
Мило момиче, колко мажоретки още има около просто Киро. Него са го научили да лъже обещава и краде със усмивка. Теб там на какво те научиха? Може би как миловидно да ни хвърляш прах във очите! И като ти се радваме на не наученото умение как мило лъжеш! Мила там където се е място за мъже и жени! Живей се эивота, не ставаш за мажоретка. И помни, хубава стоика и крачето. ти си знаеш просто по бодро
56
6
 
22
 
! Отговори
Властите от Испания преди 2 години
Дадоха много голямо доказателство....каква е тази безнаказаност ...какъв пример се дава със тази постъпка.. без думи съм
55
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам как това хубаво и умно момиче все още служи на вече провалия се премиер К. П.
54
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 64 Гербав трроле, а 19-те обвинения с какви доказателства са :)
53
9
 
20
 
! Отговори
Седераст преди 2 години
Гледам Ленчето и усещам напрежение в боксерките.
52
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
несериозна работа.това не е скеч за 5 минути.никакъв професионализъм,само назначения на приятелки и състуденти.не става така.
51
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко сигурно беше минал Черепа по пари и затова го ползваше като изтривалка, а тия новите тепърва почват да танцуват под шума на паричките, а сега са готови да получават биткойни от Дубай.
50
9
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая брадясала мома що не вземе да си скъса дипломата. За да се образува досъдебно производство трябва да има достатъчно доказателства, събрани по реда на НПК.Снимки от вестници, изрезки от списания, извадки от Гугъл, писания и изявления от задочно обвиняеми с 19 обвинения - това не са доказателства, скъпа Бориславова!!! Не адвокатствам на Боко и с-ИЕ, но в тази държава трябва да има правов ред, иначе всеки един от нас може да го отнесе, ако този алкохолизиран милиционер остане начело на МВР.
49
8
 
38
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
Тресе го страха и хормона това девойче ! Не е ясно кое е по-силно! Докъде я докарахме , една *** Бориславова , която повечето време лежи по гръб, с вдигнати крака, да гласи бъднините на България !!! Не ги гласи , а бута бъднините на България към пропастта ! Тя не го осъзнава, защото багажът в кухата и кутия е съвсем малък !
48
5
 
37
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Тази се определя като някоя всесилна и последна инстанция Божков диктува България е държавата на божковистите Оставка Мутри Вън Оставка Оставка
47
6
 
51
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Ленчето гледа много уплашено май е разбрала колко ги обича народа след само 3 месечно управление
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По логиката на политиците ,анализаторите ,журналистите щом подкрепяме Азов да направим тука .Ще е нужен нали?Ще прави всичко на мармалад което не говори добре български и чужд .Направете Азов бг нали затова говорите за подкрепа за оръжия .
45
5
 
42
 
! Отговори
Черепа преди 2 години
От толкова много което исчетох около борисов по медиите за себе си сьм убеден , че реалният премиер е гн божков
44
1
 
7
 
! Отговори
Мвр преди 2 години
Ам гъл и Гандалф Сивия не си правят услуга. Постигнаха целта си. Европйския данъкоплатец няма нищо общо вече.
43
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не ти спря цикъла бе девойче през последните 72 часа с тая работа дето май не е твоята работа бързо ще те гепи критическата.
42
8
 
22
 
! Отговори
Пп преди 2 години
Парата на божков играе навсякадеЗащо му беше на баце да се заиграва сьс него
41
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 44. Баце ще се върне, ама не на власт, както твърдиш, а оттам откъдето го пуснаха.
40
7
 
38
 
! Отговори
до ленчето преди 2 години
13000 лв. суха пара ли вземаш бе, моме? ашколсун! и не гледай тъй стресирано, продълхавай да лъжеш и мажеш