Митрофанова: Кирил Петков има задача да унищожи отношенията с Русия

Ако не беше СССР, България щеше да остане само Софийска област, заяви тя
27 мар 2022 16:44, Нели Христова
592
Митрофанова: Кирил Петков има задача да унищожи отношенията с Русия
Снимка: БГНЕС

"Ако не беше СССР, България щеше да остане само Софийска област, защото тогава стана реч за разделянето на България и само Съветският съюз не дава да се раздели тя. Не само че СССР не дава тя да бъде разделена, но ѝ оставя придобивката Добруджа. Поради това, колкото и да са сложни отношенията, трябва по-обективен поглед на историята", това заяви в интервю за "Поглед инфо" посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова.

Посланик Митрофанова смята, че българският премиер Кирил Петков "има задача да се усложнят отношенията между нашите страни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


592
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
435
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те па едни отношения, дет България винаги е от страната на булката в тях.
434
0
 
1
 
! Отговори
Правило преди 2 години
Рускиня не е гражданка на русия, това е професия
433
0
 
3
 
! Отговори
Психолог преди 2 години
Вашата диагноза е шизофрения , мания за величие , страх от измислени врагове , на черното да се казва бяло , нарцисизъм , създаване на митове и лъжи и т.н
432
0
 
6
 
! Отговори
Мартин преди 2 години
Нямам нищо против госпожата, но когато "придобивката" Добруджа е била Българска, на полето върху което е сега Москва не е имало два камъка един върху друг...
431
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчетох доста коментари и разбрах, че има хора които харесват и такива които мразят Русия, но няма нито един който да харесва Киро. Кой го избра и как дойде тоя *** на власт бре хора???????
430
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро е тук за малко, и ще унищожи само реномето си и вярата на последните останали привърженици на *** "ценности" Ако Кремъл беше пратил свой агент, нямаше да има този успех!
429
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мУтрафонова и е време да си ходи у дома.
428
2
 
6
 
! Отговори
продължение преди 2 години
Защото тези слугинажи дори не са русофили защото нищо не разбират от културата на Русия.Те са болшевишки лакеи и обичат болшевишката СССР,предатели са на земята която ги е родила.
427
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като е тръгнала госпожата да заявява,да каже цялата истина,че СССР не дава да се разцепи България само защото слага марионетното и комунистическо правителство на власт когато армията и окупаторка нахлува на наша територия през септември 1944г.И така под братскияботуш 45 години.Думите на Георги Димитров Дружбата със СССР е нужна на България така, както въздуха и слънцето за всяко живо същество е най-големия позор изричан от българин изобщо.Българите не мразим Русия,но мразим комунистическия СССР и техните слуги у нас.Защото тези слугинажи дори не са русофили защото нищо не разб
426
1
 
8
 
! Отговори
Бургас преди 2 години
А относно Освободителната война тя е 13 поред за Русия и Турция като в предишните са ни вдигали и след сключване на мирен договор нас ни колят а русите си заминават.Затова и големите ни възрожденци не обичат Русия.Иван Вазов е писал Здравствуйте братушки ,ама прочетете и На руските воини и сами преценете
425
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гнусна пръдлива миризлива ватанка - некрофил долен и противен гаден е тая подметка МутроаноА
424
5
 
14
 
! Отговори
Бургас преди 2 години
Хора четете история.Русия никога не е действала в интерес на България - Освободителни войни и т.н.Нека Митрофанова си спомни как си отвоюваме Добруджа като руските казашки полкове търпят поражение от Генерал Колев!Прочетете какво казват Яворов ,Вазов,Стамболов,Ботев, Раковски,З.Стоянов за руснаците
423
4
 
8
 
! Отговори
Мутрафонова преди 2 години
още ли е в БГ?
422
6
 
11
 
! Отговори
българин преди 2 години
Мутрафонова не се обяснявай повече ами си събирай багажа, че скоро фюрера ще те привика в Кремъл! Нашият посланик в Москва си тръгва за България!!!
421
8
 
16
 
! Отговори
Шопа преди 2 години
Тези платените *** от "Америка за България" ще пишат и че Русия не е водила Руско-Турската освободителна война и че Американците не са разрушили София и Враца със стотици жертви. Щото сме били победители. Лошото е че и госпожата почва да прекалява с изявите си.
420
4
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 години
Големи разбирачи се извъдихте. Вие ли знаете как стоят нещата? България обявява война на Германия, да, но цената, която платихме за територията си, е източник на я блок и Студената война. Стига сте преи ачавали историята. Видоте ли, ние сме воювали срещу Жермания и хоп, вече сме победители. ДАЛИ? Дали така се става победител или някой ни е ударил едно рамо?
419
7
 
17
 
! Отговори
Историк преди 2 години
100% савецка пропаганда. Всички държави на ялтенската конференция гладуват, че България е държава победител във войната, защото след преврата нападаме Германия. Само с гласа на СССР ни обявяват за неутрални, ако станем част от съветския блок. Добруджа е двустранна спогодба с Румъния и никой не може да я коментира, а съюзниците ни искат в Европа, но СССР вече ни е окупирал.
418
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разликата между Българския, Руския и Украинския е като разликата между Френски, Германски и Английски ама никой луд вече не халюцинира за латинско братство и прочее. А колко войни са водили помежду си и как се мразят лелелееле. Само кой не е ходил в чужбина не знае за дразгите между французи и англичани. Та опорките за общо минало и подобни профашистки теорийии си ги заврете в гза. Никога повече с Русия!
417
21
 
12
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Истината боли. Тъжно е, но ние ги предадохме още през деветнадесети и двадесети век. Още Достоевски пише за неблагодарните южни славяни.
416
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип е истина това