ГЕРБ : Шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи

Зоват БСП и ДБ да изтеглят министрите си от кабинета
413
ГЕРБ : Шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи
Снимка: БГНЕС

Една шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи, обвини в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя призова БСП и ДБ да изтеглят своите министри от правителството, защото по думите й няма логика това правителство да остане на власт.

Още по темата
„Оставка, аматьори“, скочи Атанасова.

„Днес можем да поздравим с празника правителството, защото от една година насам лъжата се превърна в норма. Начело на правителството е човек, който е подписал декларация с невярно съдържание и е нарушил Конституцията, оттогава насам всеки ден се убеждаваме, че това е норма“, обвини тя.

Според нея Кирил Петков е започнал да лъже още преди да влезе в политиката.

„Първо излъга Радев да му повярва, после наруши Конституцията, после излъга 700 000 българи, че ще оправи живота им с магическа пръчка и накрая излъга системните партии ДБ и БСП да подкрепят правителството, което оглави“, скочи Атанасова.

„Още от служебното правителство той лъже. Излъга за празните язовири, за ББР, излъга, че 8 млрд. лв. се крадат, а само за 9 дни преди Нова година изчезнаха 9 милиарда, три пъти излъга за Плана за възстановяване, че е пратен, че е одобрен. Излъга, че ще увеличава пенсиите, а през януари хиляди пенсионери бяха ощетени, че токът, газът и парното няма да поскъпнат, а днес се очаква нов ценови шок“, продължи тя.

По думите й лъжата не е патент само на Петков, а се оказало системно поведение на целия му отбор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герп само губят времето на НС,защото не могат да предлагат успешни решения,а само пцуват.Там им е силата.
257
13
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
е тая нещо ново ли ни казва?..Та ние ЗНАЕМ,че "герб" дойдоха с лъжи и управляваха толкова години с лъжи..Ако Тиквата са не беше клел преди да седне на трона че бил щял да вкара доган в затвора,че бил щял да се справи с корупцията,че бил щял да ни води към "светло европейско бъдеще",ШАЙКАТА "герп",основана от шепа авантюристи, нямаше и да помирише власт..Но,хората повярваха...На един патологичен лъжец,манипулатор и крадец..Сега ПРИДВОРНИТЕ му скимтят..ОТ НЕГОВО ИМЕ.
256
21
 
22
 
! Отговори
п.п. преди 2 години
много точно! и герб имат трески за дялане, но разстоянието от кирчо до бойко е от земята до луната....бойко е политик, а кирчо е от детската градина!
255
5
 
5
 
! Отговори
Джо Байдън преди 2 години
Също като вас!!!
254
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо всички неприятни са в ГЕРБ?
253
15
 
16
 
! Отговори
Жалко преди 2 години
Жалко че тия трябва да ги търпим още 4 години през целия мандат на баче Кико.
252
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Премиера има много трудни задачи. И се справя горе долу.Аз само да попитам: Колко пъти Борисов дойде в парламента за парламентарен контрол? Амнезията ли ви затисна , или просто се заяждате?
251
3
 
10
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
В България лъжата и манипулацията са издигнати в култ. Не се сещам за нещо ,за което да не сме лъгали.Лошото е,че основно лъжем и заблуждаваме себе си.На света всичко им е ясно,що за народ сме.Сбирщина от крадци и лъжци.Разбира се,че има изключения,но са капка в морето.
250
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като видя, че тази е крякала нещо, даже не чета, толкова е досадна.
249
1
 
3
 
! Отговори
Кради Кради Пари преди 2 години
Не му мислиии. Дедо Господ се е обърнал на странии. Права бързи песни, ама не ги въртите, почвам да пея за луната и звездите.
248
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя яз промяната няма ли да го баннете най-накрая
247
8
 
20
 
! Отговори
СУС! ПРРРР! ГЯ-ГЯЯЯ! преди 2 години
Десо връщай се на село, знаеш ли как се търсат овчари. Ама тя не иска, щото била парламентарен специалист.
246
2
 
11
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Нямам никакво намерение да имитирам или да си измислям Така виждам тук пропадането на всичко Комунистическата системата властва и така ще си остане Няма Демократи няма лидери няма силни мъже и жени Само ***
245
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей не се спря да си измисляш Само защото съм опонент Спри излез огледай се Животът е съвсем различен от това да набеждаваш тук както падне
244
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 258 Изобщо не искам да се занимавам с Вас, гербав трроле. Пишете се винаги "Аз, промяната" и изобщо няма да Ви отговарям. Ама нали трябва да имитирате масовост :):):)
243
7
 
18
 
! Отговори
Дрън дрън йерини преди 2 години
Деса подскача и фърля къчове като прострелян фазан а генерал Атанасов отзад само не е заспал. Хахаха
242
8
 
24
 
! Отговори
Деси Далаверата преди 2 години
Десо, не се обяснявай ами давай номера на твоя брокер на недвижими имоти, дето ти е уредил дворец 1200 квадрата за 50 хиляди лева? Ша таебав офцътa
241
8
 
26
 
! Отговори
рило преди 2 години
Благодарение на герб високи цени на газ, бензин, олио, висока смъртност от ковид,корупция, учвеличен процент на прости хора и на такива, които се правят на прости.....
240
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 232 Спри да пишеш лъжи НИТО ме познаваш нито знаеш нещо за мен и веднага лъжи Безсилие проличава от некадърните алчници Виждам само че рушат грабят лъжат манипулират саботират репресират Бог високо цар далеко Няма на кого да кажа или да се възприятия от всичката Сбирщина А Ттрроолл НЕ СЪМ ПРОУМЕЙ ГО ПИСАЧО НА ЛЪЖИ
239
9
 
11
 
! Отговори
Ще чуете хора песни преди 2 години
На микро фонА - Деса Меца-та. Тя ще дудня драги гости само за вас!