Борисов: Не виждам как на фона на червеното, червените линии се виждат

Лидерът на ГЕРБ: Единственият начин да бъде спрян Путин, е с оръжие
Обновена: 21 апр 2022 18:05 | 21 апр 2022 16:51, Нели Христова
209
Борисов: Не виждам как на фона на червеното, червените линии се виждат
Снимка: БГНЕС

Повод за брифинга ни днес ми дава един пост на г-н Кирил Петков. За едни разделителни червени линии пише той. То вече всичко е червено. Така че не виждам как на фона на червеното, червените линии се виждат. Опитах се да синтезирам с цитати това, което той ни казва”.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днешното посещение на Кулеба в парламента и отказа на депутатите да разгледат тяхното и на ДБ искане да се даде военна помощ на Украйна.

От няколко дни украинският външен министър Дмитро Кулеба е в България, а днес депутатите се занимаха с всичко друго, но не и с важното за българите и международната общност.

"В същото време тези хубавци си гласуваха 10 дена ваканция и си заминаха. Не включиха нито офшорките, нито Украйна, нито тока, нито каквито и да е били цени. Отидоха да си почиват със скъпоплатените от данъкоплатеца нови БМВ-та седма серия, вместо да ходят пеша. За три месеца вече и джипките не им харесват, станаха на 15 години - седма серия, чисто нови", каза Борисов.

Единственият начин да бъде спрян Путин, е с оръжие, смята още лидерът на ГЕРБ. Той настоя парламентът бързо да гласува решението за военна помощ към Украйна и изчисли, че гласовете на ГЕРБ, ДБ, " Продължаваме промяната" и останалите заявили се "за", ще стигнат за предвижването му.

"Даваме им 57 депутати, че двама са с ковид", заяви Борисов.

"Какво значи техническа помощ и защитни средства? И кондомите са защитни. Външният министър на Украйна каза какво иска, те шикалкавят", ядоса се Борисов. Според бившия премиер, когато България трябва да е проруска говори Корнелия Нинова, проамериканска - Христо Иванов, а за Македония - ИТН.

По думите на Борисов въпреки всички приказки, никой няма да напусне "тази сладка коалиция, където цялата рода и приятелски кръгове назначихте".

Борисов призова "Демократична България" (ДБ) да излезе от това управление. "Какво не разбрахте, какво още общо имате, защо стоите, защо се унижавате, нямате ли принципи", обърна се лидерът на ГЕРБ към съпредседателите на ДБ Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че сините партии са партии на евроатлантическите ценности. Г-жа Нинова е много по-мъж, тя на 10 април е казала, че няма да се подпише за оръжие за Украйна, докато Христо Иванов търси коалиционни съвети, направи сравнение Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
12 години не посмяхте да направите референдум за нато и ес ще се съгласимна мнението на мнозинството мир с оръжие не се налага дипломация и преговорисащ в борбата си за надмощие над русия и китаи пожертва хората в украинакоито се води по гмо мозъка на сащ това му се случва а на всичкото отгоре не сезнае какво ще излезе от лабораториите в украина
29
5
 
5
 
! Отговори
Незнайко преди 2 години
Най ме е яд на Де Бъ. Патерици на БСП. ДПС-то толкова години и с толкова пари, не можаха да вкарат комунистите във власта, но за Бойкикиев невъзможни неща няма. Е виж, от съдебна реформа и помен няма. Радев е ясно от кой е назначен и кого обслужва. Кире -то, *** той си беше сложен компрометиран с фалшива декларация, да слушка. Е евала им правя на руските сценаристи. Поне една държава от ЕС сложиха на колене пред фалоса си. Нема такъв народ.
28
10
 
6
 
! Отговори
Слава Украини! преди 2 години
***/RVvoenkor/8931 В град Чернигов героите на Украйна разрушиха паметника на комунистическата "шлюxа" Зоя Космодемянская. Хорошо висит!
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психично болния е изпаднал в поредната криза!
26
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В началото изглеждаше, че и Русия започва като САЩ да се прави на световен полицай след като отново стана силна. Но от това което се видя после става ясно, че Русия действа правилно, тази фашистка напаст в Украйна трябва да се изчисти.
25
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
баце заедно със охранителната си фирма да ходи да пази зеления в киев
24
4
 
7
 
! Отговори
До Спеца преди 2 години
Кое точно откраднаха и ти откъде го разбра бе Спец невръстен?? По изрезките от вестниците,Гугъл и Фейсбук,които показаха Рашков и Петков ли.??Без един факт и документПо измишльотините на платените тролчета ? ..По добре ли живееш днес от колкото преди 2-3 години.??? Колко си живял и преживял ,помниш ли кои бяха истинските крадци и кои фалираха България? Ще ми сравнява хлапакът не живял и не преживял истинските кражби и корупция през годините!Спец ли......в какво???
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно народът му би шута на този дупедаввец. Кратунестият сега се надява, че като сервилничи на ФАЩ те ще го върнат на власт. Няааааама, тикво - вън си от властта и българският народ няма да ти позволи да се върнеш. Помним какви ги надроби през годините!
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
33 Какво ще кажеш за Ердоган а?
21
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бате Боко да си вземе и пищова и с Кулеба право в Мариупол. Да премине от думи към дела. Само с приказки , работа не се върши.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ съобщиха, че дават нова помощ на Украйна. Те имат модерни и добри оръжия, ние нямаме нищо. За нас нямаме, а това което имаме е старо. Нека добрите производители да дадат, все пак е важно тия оръжие да вършат работа, нали? На нас от години ни казват, че нашите не са толкова добри, колкото са американските и за тава ни карат да си купим. Защо искате да дадете на Украйна лошо оръжие? Нека получат добро такова от американците.
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вкарвайте го в затвора този,за какво го държите отвън да върши още престъпления ли? Че малка криминална кариера има. Сега иска да праща оръжие на Азов,да убиват мирни граждани. Промяната къде е?
18
9
 
20
 
! Отговори
А преди 2 години
Бойко срам ме е ,че гласувах за вас.Какви оръжия ще даваш не се ли срамуваш от внуците си ,не ти ли задават въпроса, защо?В ръцете на убийци оръжията не са играчка.
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек един не каза нещо за българите .Борисов въоражавай се заедно с Митов .Ген си давай по мъжко към фронта .Взимай Тома,Манев ,Георг,Дилов син ,Тагареф,Сашо Диков ,Лора Крумова .На задна линия взимай Виктор Николаев ,Сашо Кадиев Светослав Иванов,Любо Огнянов.А знамето ще е вее Лор Минчев .Давай Боко напред на фронта
16
8
 
14
 
! Отговори
Ур.од мри ур.од преди 2 години
Борисов е Терорист, как го тъпите!?
15
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце, военна помощ няма да праща никой, защото ние не даваме. Аре стига си квичал като прасе на заколение по темата, че вече ми лазиш по нервите.
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си бяхте под турско, Боко Паша пак щеше да е на власт, поне 50 години подред и даже нямаше да можем да го махнем. Вече щеше да ви е направил всички еничари и да ви е пратил на война срещу Русия. Пак добре, че има някакъв положителен ефект от Свободата и леко сте се отдрънали от оринталщината, колкото и минимален да е прогреса ви за 150 години.
13
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, спри да се излагаш с тая военна помощ, че никой няма да гласува за теб на предсрочните избори!
12
9
 
9
 
! Отговори
Митака преди 2 години
БСП от 100 години е била руска партия, не българска. Те винаги са защитавали руския велико национален интерес и никога българския. Понеже им намаляват избирателите по биологични причини Русия купува и други партии - Атака, сега Въздраждане и т.н.Кирчо е луд да ги слуша. Сега не е време за пъзльовци
11
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млъкни мутро и си подготви бох4ата за затвора!!