Слави Василев: Пътищата на ПП и президента се разделят

Ще има предсрочни избори, смята политологът
70
Слави Василев: Пътищата на ПП и президента се разделят
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме Промяната" си отварят тила по много нецелесъобразен начин като критикуват Радев. Доверието се отдръпва от Петков и неговото правителство заради това. Пътищата на ПП и президента се разделят. Ако продължават така промяната, скоро ще свали доверието си от тях", заяви политологът Слави Василев пред Nova News.

Според него президентът няма да покаже юмрук.

"Президентът е стожер на хората, които искат промяната да се реализира. А Стефан Янев се хвърля в битката и действа сам. Смята, че може да обедини българите около своето име. Докато не се появи друг политически субект, той има шансове. Българското политическо пространство търси нов герой", посочи той.

И уточни, че ще има предсрочни парламентарни избори, защото коалицията е под напрежение.

"Правителството спря целенасочено да работи с "Газпром" не заради плащането с рубли, за да задоволи нечии други интереси", подчерта Василев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
14
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Този не зная кой го кръсти "политолог"? Но съм сигурен, че винаги някой от задкулисието му подава сламка, за да издекламира това, което не е негова мисъл. Колкото за предсрочните избори, при тая какафония и всекидневни беди над главите ни - те отдавна са на дневен ред.
20
3
 
16
 
! Отговори
Стамболов преди 2 години
Радев е говорител на Путин и разединител на българското общество. Позицията му за руската агресия над Украйна е срамна и позорна. Време е ПП да се еманципира от този зловреден за България Кремълски наемник.
19
2
 
15
 
! Отговори
😁&#1 преди 2 години
Много важно какво е казал Слави Василев ,ли беше? Боже,той има ли чест и морал та да говори така за ПП?! Да си гледа президентчето да си бъбрят глупости,но Бог гледа и съди!!!
18
4
 
4
 
! Отговори
ха ха ха преди 2 години
До Анонимен 11 Възраждане ще правят дълго и напоително като вятъра!
17
1
 
23
 
! Отговори
Слвчо наивника преди 2 години
Този каквото каже, не се случва. Значи, за съжаление, явно коалицията ще си крета. Щом този я погреба, а до вчера ги венцеславеше. Много наивно момче е това.
16
3
 
22
 
! Отговори
6 преди 2 години
Предсрочни президентски май ще има.
15
6
 
18
 
! Отговори
Съединението прави преди 2 години
Отавка на разрушителя презедент и обединение на всички политически сили зи излизане от дъното.
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП - ПОДАВА ОСТАВКА.
13
3
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Много ги обичам такива комунистически недоносчета, дето харчат големите капиталистически пари на тате, ама галят и замазват действията на червения кремълски Радев. Гну-сен и мазен си, моето момче. И противен. И прозрачен.
12
0
 
15
 
! Отговори
Симонян преди 2 години
Нека да напомним на раята, че баща му е пръв приватизатор, верен на партията, нов излюпен бизнесмен, на който червените му дадоха за приватизация хладилния завод мраз. Той изпрати малкия Слави да учи в САЩ, но той не остана да се реализира там. Защо? Защото е родолюбец и патриот?
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от платени "специалисти..гадатели и политически баячки"..-тровители в общестственото пространство - липсва ви" да ви го слагат -с 200"-селяка да разполага с държавата като лична собственост.. Да ви държат в мизерията с 50 кинта за празниците - и да му пълнят багажника и чекмеджетата и после саковете да летят за Ливан с "дипломатичната поща"..
10
1
 
18
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Мноооого велик политолог!Син на крадеца на хладилния завод-Василев!Беше в Париж по комунистическо време!И доносник на ДС!
9
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този господин от това което съм чул от него е обективен. В днешно време да си обективен е много рядко срещано.
8
5
 
22
 
! Отговори
Офф пак тоя преди 2 години
Славито ми е толкова мазен,червен и русофил че само внушения бълва.Гнусен тип без грам обективност
7
3
 
18
 
! Отговори
Симонян преди 2 години
Червен Слави идва да смени Червен Кольо и Андрей Райчев. Славчо, направи партия и ти, да видим колко хора ще те изберат!
6
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има предстрочни избори и Възраждане ще стане първа политическа сила то и затова е бързането да ни продатат интересите колкото се може по-бързо.
5
6
 
11
 
! Отговори
Плиткоумни Предатели преди 2 години
нямат място в нашата държва _ да си отиват при господарите в САЩ и да не се връщат. Че тук ги чакат дебелите тояги.
4
5
 
15
 
! Отговори
От народа преди 2 години
Всички, това до знаем, че ПП обслужва сащ, Англия и т.н. въпросът.е, кога това ще приключи с ПП и ако желае да си ходи обратно, което си мисля, че ще го направи, защото според мен той не е радолюбе,. В него няма и нотка на родолюбие. В него има само интерес. Неговата родина за съжаление е отвъд океана....
3
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славито е типичен пример че колкото и американски университети да завършиш комунистическите гени не можеш да промениш.Браво Славе.
2
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много умно и интелигентно момче е Слави Василев. За съжаление господин Радев сбърка с тези предатели ,назначени и подкрепяни от запада. Трябва да се поправи грешката. Все още вярвам на президента ни.