"Възраждане": Метални решетки пред НС – позорно!

Управляващите се страхували от българския народ
Обновена: 19 май 2022 09:57 | 19 май 2022 09:41, Камелия Цветанова
172
"Възраждане": Метални решетки пред НС – позорно!
Снимка: БГНЕС

От „Възраждане“ реагираха остро на поставените метални заграждения пред сградата на Народното събрание, които са там от дни заради поредицата от протести в София.

„Настояваме да бъда премахнати и инициаторът на това да се извини на депутатите и българския народ за това позорно дело“, скочи от името на ПГ Елена Гунчева.

Тя припомни, че сградата е исторически, архитектурен и културен паметник от национално значение.

„Сградата е претърпяла войни, бунтове, бомбардировки и протести и никой председател на НС не си е позволявал поставянето на решетки на сградата. Това показва страх и неуважение към народа, който е избрал всички нас“, каза Гунчева.

Според нея страхът на управляващите от народа показва нелогични и позорни действия.

„Срамно е депутатите да се страхуват от народа си. Всички български граждани трябва да знаят, че тази сграда е достъпна и депутатите работят за своя народ. Ако не работят за интересите на хората, те нямат място в тази сграда. НС и МС трябва да работят в интерес на България и своя народ и тогава няма да се страхуват от гражданите, които са ги избрали“, каза Гунчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо много то е страх от народната любов, а обеща да ходи пеша по улиците
53
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото повече лаете срещу Костадинов, толкова повече рейтинга на Възраждане се вдига. А относно лаячите, ясни сте- неграмотници. Един от вас по-долу взел да "озЪптява" Възраждане. Има и други бисери, но не заслужавате да си губя времето с вас.
52
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мястото на путинската партия копейкина е точно зад решетките
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля също НС да махне и оградата към градинката пред университета! От над седмица е там и концентрира хората като овце в кошара. Унизително е и незаконно!
50
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партия Възраждане - Нашата цел е БЕЗРЕДИЕТО, нашата цел е ХАОСА от К. Константинов.
49
12
 
6
 
! Отговори
aa1830 преди 1 година
Тея решетки са сложени ъаради изцепките на същия този Костадинов. Точно неговите хора искаха да влязат директно през стъклата.
48
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страх ги е от народната любов както през зимата на 1996 - 1997 година страната ни е в икономически срив - банки фалират, има зърнена криза, а заплатите падат до няколко долара. Започват протести срещу правителството на Жан Виденов и протестиращи щурмуват и опожаряват сградата на Народното събрание и нахлуват в нея. Следва погром, депутатите са евакуирани. Причината - острата политическа криза в страната и нежеланието на управляващата партия да се откаже от властта.
47
6
 
5
 
! Отговори
Костя Рублата преди 1 година
Също толкова гнусен колкото един почетен председател. Лапачи, готови да се продадат за шепа стотинки
46
3
 
12
 
! Отговори
д-р Иванов преди 1 година
Тука се пишат смешки!? че българските революционери по турско време били против тогавашна Русия....Да ама тогавашна Русия е била царство и все пак е имало будни българи които са молели Русия за помощ срещу робството и което в крайна сметка се е случило....А на приказките че не е имало робство а това било само присъствие да им покажат набучените на кол глави и веригите от роби....
45
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Народното събрание е оградено. Тази сутрин отново минах от там. Това е лош пример за демокрацията, за която всички претендирате а е и грозно. Заплашвате с тези решетки, всявате страх за тези , които се страхуват или по-точно искате всички да се страхуваме, за да можете да вършите каквото искате и да не ви търсим сметка. А тези които пишат , тук, са много озлобени и завистливи. Показват ни че са неспособни. и т.н.
44
6
 
9
 
! Отговори
Искаме твърдо: преди 1 година
ВЪЗРАЖДАНЕ И КОСТАДИНОВ!!! МИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ И РАДЕВ!!!
43
2
 
11
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Пишете против Възраждане хулите каквото ви падне но защо не прогленете всичко което пишете тук важи за пъпъ и останалите патерици но на вас не ви отърва да е така Прогледнете
42
8
 
13
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е ДОШЛО преди 1 година
КОСТАДИНОВ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ!!!САМО ТОЙ!!! УСПЕХ НА КОСТАДИНОВ!!!
41
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както винаги напоследък само от Възраждане реагират адекватно на поредната управленска свинщина.Не случайно рейтингът им върви нагоре в геометрична прогресия.
40
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази партия е по близо до анархията и безредиците , от колкото да извърши нещо градивно срещу корупцията .
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ДДРОнегКакви революционери 10 век бре ... Вие джендърите исорията за нищо я нямате . Революционите движения са много по-нови движения . Аман от ***.
38
6
 
5
 
! Отговори
до 43, "до 29&q преди 1 година
Ти откога стана "НАРОДЪТ", че говориш от негово име ? Ей ***, научете първо добре "манипулацията" и тогава правете опити да я прилагате на овцете !
37
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази партия е вреда за демокрацията в страната. Тази партия руши доверието на хората в промените , руши и сградата хвърля предмети когато са на протести. Нормално е да се предпазва от щети , които те не плащат. Част от Протестиращите са в нетрезво състояние , без ясни решения за проблема. Анархията им е в желанието..
36
4
 
4
 
! Отговори
Шерлок преди 1 година
Решетките са да не се влиза или да не се излиза? Като гледам са от вътрешната страна на вратите. Значи да не се допусне да избяга някой от вътре на вънка.
35
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая "високоточковата" още ли не са я прибрали в лудницата? Иначе най-позорното нещо е самото съществуване на безродниците от "възраждането".