Атанасов от ДПС: Петков ме привика и каза: "Аз вас ще ви оправя"

До три седмици очаквайте новини, казал още той
25 май 2022 11:00, Нели Христова
351
Атанасов от ДПС: Петков ме привика и каза: "Аз вас ще ви оправя"
Снимка: БГНЕС

"Аз вас ще ви оправя". С тези думи се е обърнал премиерът Кирил Петков към зам.-шефа на ДПС Станислав Анастасов преди две седмици по време на петъчния парламентарен контрол.

За случката разказа самият Анастасов пред журналисти в парламента днес, цитиран от "24 часа".

"На последния парламентарен контрол, който беше по-предишния петък, блиц към премиера и вицепремиерите, след като приключи нашият въпрос, с колегите изчакахме 1 минута и когато започна следващият, тръгнахме да излизаме от залата. Минавайки покрай т.нар. кошара, където са представителите на Министерския съвет, Кирил Петков се опита да ме привика. Аз застанах на дистанция от 1,5-2 м, за да може все пак да се чуваме, не държа някой да ми говори на ушенце. След това той ми каза: "Аз ще ви оправя". В първия момент не повярвах на ушите си. Казах: "Моля?" и той повтори: "Аз вас ще ви оправя", разказа пред журналисти Анастасов.

"Каза името на Джеймс О Брайън и "до три седмици очаквайте новини". Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, но той се облегна назад и каза: "До три седмици очаквайте новини, ще видите". До мен имаше и колеги от движението, те също го чуха", допълни Анастасов.

По време на въпросния парламентарен контрол Анастасов попита Петков защо свързва името на ДПС и това на депутата Делян Пеевски със строежа на "Турски" и "Южен поток" у нас.

Сега точно по тази причина движението ще внесе искане в парламента да се създаде анкетна комисия, която да разследва твърденията на премиера, обяви пък лидерът на партията Мустафа Карадайъ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
9
 
18
 
! Отговори
Българин Европеец преди 1 година
Това е моят премиер!А така!до сега само ДПС ни оправяха нас....
221
0
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Трябва да няма партий на които да не им се прави запор и да не биват санкционирано . Дори законово трябва да носят съдебна отговорност.
220
8
 
10
 
! Отговори
Добър преди 1 година
Държанието на министър-председателя е недопустимо аз също не харесвам ДПС но си има процедура по този въпрос Разобличаваш доказваш хващаш измамниците лъжците и в затвора опа забравих че ти си най-големия лъжец в България най-нагло се смееше и лъжеше че не си канадски гражданиПетков се обади в Украйна да арестуват Костадинов и да го очистят обаче украинските власти не посмяха той не е хубав човек отмъстителен това го доказва неговото действие в моментаТой трябва да подаде оставка той не става
219
10
 
13
 
! Отговори
Методий преди 1 година
ПП са антибългарска партия. В комбина с БСП/БКП разпродават българската икономика на офшорните олигарси от РУСИЯ , САЩ, КИТАЙ, ИЗРАЕЛ...........
218
6
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Пъпъ са *** наети да изпълняват поръчки момчета за всичко А Киро е назначен и не е вечен на този пост нарушител на конституцията саботажи всякакви инфлация кризи оставка разследване
217
10
 
20
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
Евала на Министър Председателя, искат се бая големи топки за да можеш да кажеш подобно нещо, предвид ситуацията с ДПС от години... На всички хейтъри ще кажа бъдете здрави, това правителство явно доста интереси засегна:)
216
9
 
15
 
! Отговори
местен преди 1 година
Ако наистина го е казал и го направи - супер.
215
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС е най-големия цирей в снагата на България!Крайно време е да се отстрани този тумор,който трови цялата държава.
214
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз и още хиляди ще оправим ДПС.....Омръзна ми тези Герб, ДПС и Копейкин....Кьовеши хайде по- скоро...
213
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
щом турчето или герберчето реве - нещата отиват на добре
212
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До алекс Какви схеми развали кирето на който и да е?Според мен кирчето си създаде негови схеми с които за три секунди продаде сумати газ и още не е казал къде са парите от спрените "кранчета".
211
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадин Костадинов е изеънбрачното дете на Ахмед Доган и Бойко Борисов.
210
3
 
9
 
! Отговори
Алито от София преди 1 година
Като знаем колко са честни към народа и дпс и Киро, сигурно ще се обвинят и че някой от тях е подпалил райхстага
209
5
 
11
 
! Отговори
ДГ преди 1 година
Голям Автогол си вкараха ***! Честно, точно бях убеден да не гласувам повече за ПП, но след толкова плюене по тях напук ще гласувам пак за тях, дгд ***!
208
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да изрине *** ДПС и техните зависимости от българската икономика и политика и да не направи абсолютно нищо друго, Петков пак ще е направил повече от всички други премиери през последните 30 години взети заедно!
207
7
 
8
 
! Отговори
дд преди 1 година
Да бе то Бойко такива ги разправяше, чак щеше да бие Доган ако го срещнел на улицата, после пък Доган поръчал Тикквата да го убият... театри пак
206
3
 
8
 
! Отговори
Щирлиц(таен агент) преди 1 година
Не е ясно кой ЗАД кого ще застане.Нека се "оправят" нека се обичат...
205
7
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Обвинение без доказателство се нарича клевета.Кирил Петков поразвали схемите на ДПС.
204
6
 
20
 
! Отговори
Трончо преди 1 година
Кирчо, Кирчо бръкна в ....... на много народ, затова го мразят. Който и да дойде, обърка ли схемите на бившите ще го плюят докато пресъхнат.
203
12
 
23
 
! Отговори
Браво,Г-н Премиер!!! преди 1 година
Това гнездо на пепелянки трябва да бъде смазано!