Шкварек: България може и да устои за РСМ

Според него въпросът се разглежда прибързано
27 май 2022 18:40, Росен Стойчев
9
Шкварек: България може и да устои за РСМ
Снимка: БГНЕС

Има индикации за отстояване на позициите от българска страна за Северна Македония.

Още по темата
Може да се укаже, че ще устоим. Това коментира пред БНР Кристиян Шкварек от Групата на европейските консерватори и реформисти.

"Темата за РСМ се форсира прибързано и странно. И обезпокояващо. Ако има външен натиск, той идва или от Брюксел, или от САЩ. Въпросът е - защо идва такъв натиск и на цената на какво", обясни експертът.

Той добави, че натискът трябва да е върху Скопие, не върху София.

Отново Шкварек посочи, че ако президентът откаже да свика КСНС заради РСМ, така ще върне "горещия картоф" към правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТИПИЧНИЯТ ЖУРНАЛИСТ РАЗПРОСТРАНЯВАЩ ОМРАЗА НЕ САМО КЪМ МАКЕДОНЦИТЕ,НО И КЪМ ГЕЙОВЕТЕ...И ВМЕСТО ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА,ПРОДЪЛЖАВА С ПОДТИКВАНЕ КЪМ НАСИЛИЕ НА ХОРА С ХОМОСЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ...
5
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАЗКРИЙ СЕ НАЙ НАКРАЯ БЕ ШМАРЕК...ТИ ХАРЕСВАШ МЪЖЕ...И В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО.АЗ СЪЩО ХАРЕСВАМ МЪЖЕ И ИМАМ ВРЪЗКА С ДРУГ МЪЖ И СЕ ЧУВСТВАМ СТРАХОТНО...СПРИ ДА СЕ ИЗМЪЧВАШ!!!
4
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България няма думата и никога не е имала и по-добре да не се пречка, времето тези неща да се оправят беше преди 20 години когато селянина Желю Желев пръв ги призна, а те нас никога няма да ни признаят нищо, сегашните се сетили ами то свърши вече.
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУСНАЦИТЕ УСПЯХА ДА РАЗЦЕПЯТ ЕС,КОЙТО ВСЕ ПО-ТРУДНО ЩЕ СЕ СПОРАЗУМЯВА...ПРИ ЗАДАВАЩАТА СЕ ЕНЕРГИЙНА КРИЗА ВСЯКА ДЪРЖАВА В ЕС ЩЕ СЕ СПАСЯВА САМА КАКТО МОЖЕ...
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма натиск бре, Северна Македония влиза от догодина в икономически съюз със Сърбия. Евентуално след 5-10 години ще се размие в сръбското и готово. Никой не му дреме за тия там...
1
9
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
има индикации за засилваща се международна изолация и предстоящи 30тина години сантасе със сърбите, докато останалата част от балканите се развива.