Балабанов обвини Петков в опити за купуване на депутати

Ние сме отбор и ще продължим да бъдем такъв, категоричен е той
8 юни 2022 22:40, Нели Христова
74
Балабанов обвини Петков в опити за купуване на депутати
Снимка: БГНЕС

Станислав Балабанов от "Има такъв народ" обвини Кирил Петков в опити за купуване на депутати, след като премиерът заяви, че разчита на народни представители от формацията на Слави Трифонов, за да продължи управлението на ръководеното от него правителство.

"Всъщност в момента ще се опитат да направят всичко възможно да купуват депутати, не само от нас, предполагам, че ще пробват и от други политически формации от опозицията, само и само да запазят уродливото си лице, за съжаление, което най-после лъсна, по отношение на колектива и парламентарната група. Аз съм сигурен, че ние сме отбор и ще продължим да бъдем такъв отбор, защото силата е в истината", заяви Балабанов, цитиран от БНР.

На пресконференция на "Продължаваме промяната" Кирил Петков заяви: "На нас не ни трябват всички. Тази коалиция ѝ трябват още 12 депутата да я подкрепят, но се надяваме, че има хора в ИТН, които тръгнаха да променят България със същите цели, които ние тръгнахме, и се надяваме, че 12 поне от тях, надяваме се на 15, които могат да последват същия този принцип и не могат да се съгласят да се дадат на същите строителни фирми без контрол и без реформа в КПКОНПИ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Балабанов, ти който въртеше режисирани интервюта с нагласени провокатори на протестите, за да агитират за комичната ви партия, креатура на банкосараите... вашия отбор сарайски е ясно, че е бетон... нито един няма да гласува за правителство на трите партии. Вие сте си за Боко и Доган... САМО ЧЕ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ПРИКЛЮЧИХТЕ!
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дано хората от итн прогледнат и видят дългата ръка на ДОГАН в тяхната партия.могат да си запазят достойнството като станат независими депутати. СЛАВИ ГИ ПРОДАДЕ
50
4
 
9
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Чалгарите са много долно племе! Къде го скриха Тошко Африкански той плюеше много добре!
49
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баланче, Балабанов, голямо баламурче си. Утре, от вашата партия ще остане това, което остана и от НДСВ. За тебе и магаренцето Тошко пък никой няма да си спомня
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОПИТАЛИ БЕЛОСЛАФ ЗАЩО 2020Г ПРИ НУЛЕВА ИНФЛАЦИЯ Е ИМАЛО ТАКИВА ПРОТЕСТИ, А СЕГА ПРИ 40% ВИСОКИ ЦЕНИ НА ХРАНИ ПРИ 14.4% ИНФЛАЦИЯ НЯМА- АМИ ТОГАВА КРЕМЪЛ РАЗРЕШИ А СЕГА НАРЕДИ ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ.
47
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави мина от едната крайност в другата, много защитаваше народа на думи , а не успя нищо да направи в парламента, непрекъснато дърпа назад, завижда на Петков че се мъчи нещо да направи , пречи му по всякакъв начин, Слави нещо се е поувредил струва ми се, от ковид ли, от друго ли, но не е същият мислещ човек.
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До рибока - Какво стана с Дончева? - ___ - ей сега ще се появи!
45
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разгеле, едни продажници се афишираха окончателно, остават обаче за да мътят и без това размътените български мозъци!
44
14
 
23
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
До ДААА.. 60 Ние знаем как Слави се е сдобил с имоти . Не е крал.Интересното е Рашков как се е сдобил с 19 имота , без да е забил и един пирон.И сега борец 1 против корупцията.
43
2
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До рибока 51 За какво ти е Дончева ? Тя е девствена.Забрави.
42
9
 
19
 
! Отговори
Бай Ментор преди 1 година
Ако на пазара в Парламента има купете ги!Слави как се е продал на ГЕРБ и Бойко!Дългата лисица мисли ,че хората не го разбраха вече,. Колко парламента вече саботира за да провали социални придобивки за беднотията!
41
2
 
24
 
! Отговори
ДААА.. преди 1 година
ТОЗИ ПО ДОБРЕ ДА МЪЛИ ПО ВРЕМЕ НА ПАРЛАМЕНТА НА 10 МИНУТИ ИЗЛИЗА НИЩО СВЯСТНО НЕ Е НАПРАВИЛ КАТО ДЕПУТАТА ТЕ ВСИЧКИ ОТ ИТН НЕ СТАВАТ ЗА ДЕПУТАТИ АКО ИВА МИТЕВА ВИ ДАВА СЪВЕТИ ЖАЛКО ТЯ СИ Е ВЪОБРАЗИЛА ЧЕ Е МНОГО ЗНАЕЩА ПО ДОБРЕ КОИТО СА СЪС СЛАВИ ДА СИ ХОДЯТ ДА НАПРАВЯТ ПРОВЕРКА КАК СЛАВИ СЕ Е СДОБИЛ С ТОЛКО ИМОТИ ПРОДАЛ НЯКАКВИ ИМОТИ СЕГА ЗА ОПРАВДАНИЕ
40
16
 
25
 
! Отговори
българин преди 1 година
Толкова много ви боде в очите Б.Рашков,крадци ,че полудявате.Няма да падне правителството,защото не искаме да дойдете на власт, крадци герберастки и депесарски.
39
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалгарите да напускат и парламента!
38
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Министрите на ИТН са твърде посредствени, а най- смешното е, че ходели да се отчитат на Дългия! Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.
37
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Задкулисието реши да свали правителството, след като ПП отхвърли Карамански заради зависимости с ДПС. Когато имаш зад гърба си БНБ, парите ти са спокойни , където и да са, както и да са придобити. Стига да има кой да си затваря очите. А и решението на ПП да назначат Рашков за шеф на КОНПИ съвсем уплаши някои хора. С тази крадлива шайка, с генезис БКП и ДС, България никога няма да стане нормална държава.
36
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил никой няма да купува.Баш чалгара го купиха руснаците.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей, ***...
34
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Младите от протестите,дето ги лъгахте няма да ви простят!Поредните ПРЕДАТЕЛИ.
33
5
 
11
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анониме ще ти се,аз пък имам друга фантазия,Народа ни се осъзнае,ок избори и даваме мнозинство на ПП...хаха...кви затвори ще се строят...как ще забогатеем от върнатите ограбени от Народа ни...ще прецакаме и Украйнците с геройзма си...фантазирам си бре...ама Дай Боже тоя Народ да се събуди!!!