Балабанов обвини Петков в опити за купуване на депутати

Ние сме отбор и ще продължим да бъдем такъв, категоричен е той
8 юни 2022 22:40, Нели Христова
74
Балабанов обвини Петков в опити за купуване на депутати
Снимка: БГНЕС

Станислав Балабанов от "Има такъв народ" обвини Кирил Петков в опити за купуване на депутати, след като премиерът заяви, че разчита на народни представители от формацията на Слави Трифонов, за да продължи управлението на ръководеното от него правителство.

"Всъщност в момента ще се опитат да направят всичко възможно да купуват депутати, не само от нас, предполагам, че ще пробват и от други политически формации от опозицията, само и само да запазят уродливото си лице, за съжаление, което най-после лъсна, по отношение на колектива и парламентарната група. Аз съм сигурен, че ние сме отбор и ще продължим да бъдем такъв отбор, защото силата е в истината", заяви Балабанов, цитиран от БНР.

На пресконференция на "Продължаваме промяната" Кирил Петков заяви: "На нас не ни трябват всички. Тази коалиция ѝ трябват още 12 депутата да я подкрепят, но се надяваме, че има хора в ИТН, които тръгнаха да променят България със същите цели, които ние тръгнахме, и се надяваме, че 12 поне от тях, надяваме се на 15, които могат да последват същия този принцип и не могат да се съгласят да се дадат на същите строителни фирми без контрол и без реформа в КПКОНПИ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
4
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Какво стана с Дончева?
31
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надявам се утре някой да им натресе вот на недоверие и да им го нахендри здраво. После да гледаме комедията на герберушки, а после на избори и да товарим Кирето на самолета. Хахах. Може и в Украйна да го пратим Кирето, нали е много загрижен за тях.
30
4
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Вярвам му защотоили е лапал...меката на боса,ама от чал.ари толкова...та си вервайте,ама се гръмтахте позорно!!!ковид,нямаме горива за зимата,няма пари а имаме най-ниският дълг,бизнеса загива,пенсионерите и те без актуализацията,цените до небето...и сте били загрижени за хората?...за егото и грабежи по скоро...,ще го преживеем...и ще ви презираме!!!е сега плющете минуси от мАсква и балета...не ни пречите!!!...по делата е казано в Библията...не по...тв-та!!!Изроби за да се освободим тотално
29
12
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Самои кое е "сиренцето"беден...Ф 35 които пазят дома на децата ти ли?...явно сармат ще ни е шведската маса... и съм г-н...другар ти е слави и тошко...презрени!!!
28
6
 
6
 
! Отговори
Само преди 1 година
До ББСамо сиренцето в капана е безплатно.. товаришч от соц песа!
27
7
 
11
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Ужас и какви са "заповедите"ама факти...не общи...македония...ПЕС...найстина ли не осъзнавате,че Ф 35 охранява небето над домовете ви безплатно...Рогозин авера ви е готов да ви изпрати...сармат...на "страхливите българи"...и славчо обслужва тези хора...и копейкин...този със ядрената ракета с която искат да ви поздравят и обичат,Ф 35 са врагове...сармат авери...до тук ви доведоха като ви държат бедни и зависими...ама избирайте
26
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кабинета е провален,крадат безпаметно, инфлацията хвърчи,но не вземат мерки,а комисионни!Манипулатори и лъжи до безкрай.Финансовия фокусник е некомпетентен,играе елементарно с бюджета и трупа заеми за да покрие кражбите.Всеки що годе компетентен в публичните финанси го вижда.Иначе имитират борба с корупцията докато същите генерират корупция и шуробаджанащина ежедневно.Естествено,че ще опитат да купят депутати,а и двуличието за РСМ е ясно от самото начало.Весела Чернева работи с/у БГ от години.
25
3
 
14
 
! Отговори
543 преди 1 година
що всички от тая противно чукундурска партия приличат на продавачи на семки?!
24
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това че ваши депутати искат да подкрепят кабинет ,не означава че са купени ? Те са депутати и могат да гласуват по убеждения. Може вече вашите решения да се покриват с техните. Цял ден сипите обвинения, без нито едно доказателство? :)))
23
6
 
7
 
! Отговори
КИРО = НИНОВА преди 1 година
НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПУТИНИСТИ....... НИНОВА:"РУСИЯ Е ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ".......
22
2
 
15
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Тия наричаха Бойко Мутра?!?
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е в Кравария, всичко е за продан и убежденията и достойнството и идеалите и депутатите ?
20
4
 
11
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Отвращавате ме всичките проклети да сте.
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо повечето хора в парламента са некадърници, защо няма алтернатива. То кой ли става, защо системата е такава, че нормални хора , високо образовани и компетентни няма как да влязат?
18
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прокуратурата разследва 12 фирми, свързани с бившия депутат от Реформаторския блок Гроздан Караджов. Има съмнение, че чрез тях са източвани пари от Глобул.Във вторник доскорошният народен представител бе обвинен в присвояването на 5 545 660 лв. от мобилния оператор чрез три фиктивни договора, пише 24 часа.
17
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските клакьорки от ИТН са заедно с ГЕРБ-СДС-ДПС-*** .
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не му дигайте , ало измамник е
15
8
 
12
 
! Отговори
1 преди 1 година
Балабанка, пътници сте на следващите избори. В парламента няма да влезете повече. Крайно време е да се направи коалиция от ПП и ГЕРБ. Това са двете партии с най-много гласове на изборите и те трябва да управляват. Не някакви едва едва влезли и да се правят на интересни.
14
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП = гнуссс, и с какво са по различни от Татяна Дончева ... Ама нея я плюхте цяла седмица!
13
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това журналистче вече голям политик ,а защо гласувахте заедно 6 месеца ,и вкарахте държавата в блатото