Томислав Дончев: Дните на това правителство са преброени

Кабинетът се самоуби, смята бившият вицепремиер
11 юни 2022 20:50, Красимир Ангелов
161
Томислав Дончев: Дните на това правителство са преброени
Снимка: БГНЕС

Дните на това правителство са преброени. Моето предположение е, че ще има изкуствено удължаване на живота му с оставките на министрите. Това не носи ползи на никого, правителството е лишено от каквато и да е мощност и замах. Това обяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш вицепремиер Томислав Дончев.

Отива се към избори, каза още Дончев, като посочи, че според него това означава още месеци политическа нестабилност.

Политикът обяви, че не вижда шансове за сформиране на кабинет с настоящия мандат.

В отговор на въпрос дали ГЕРБ биха подкрепи правителство с мандат на "Има такъв народ", Дончев отвърна: "Все едно да ме питате дали бих се оженил, при положение че не познавам съпругата".

Томислав Дончев потвърди, че ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството.

"Трябва да се мине през такава процедура", отбеляза той, но уточни, че това вероятно ще се случи след актуализацията на бюджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
10
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
До 128 === А ГЕРБ какво са откраднали бе, комунистич1ески yp0д? Дамаджаната цяла година рови да открие кражба и за 1 стотинка и нищо не намери.
97
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Изчегъртване до крайславуца вкара термина изчегъртване...не случайно...хората имат памет...интернет...поредната манипулация по мАсква!!!
96
2
 
8
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Кабинета не позволи на брокера ви да продължи да краде през фирмите ви!активирахте славуца да не удържи на думата си и на коалиционното споразумение,аргументи...македония,там няма движение и слепите го виждат...главният...не ни дават пари да крадем,оставяте пенсионерите гладни и на студено,ПП внимателно с даването...глада е добър съветник..Петков не е роден министър-председател..плешо какво правим с 12 мил. по Плана?кой ще осигури газ за зимата,тя идва,кой ще запълни Чирен...Предавате България!
95
9
 
2
 
! Отговори
Изчегъртване до край преди 1 година
Цялата банда от измаамници като Ристе, Кокорчо и *** да заминават в отходния канал.
94
5
 
6
 
! Отговори
до 118 преди 1 година
Аз съм безпартиен човек. Случайно минавам и Ви уверявам, че нямам симпатии към нито един от споменатите от Вас хора. Даже мразя чалгата и всичко свързано с нея.Както и да е.Само исках да напиша, че хубав,лош,без коалиционния партньор ИТН, те нямаше да съставят правителство. И може би щеше да е по-добре имайки предвид поразиите, които направиха заедно.Всички имат вина за дереджето.И ГЕРБ също,понеже се оставиха да ги изиграят аматьори.Не случихме на политици Дай Боже,България да се стабилизира!
93
4
 
4
 
! Отговори
Продължаваме промяна преди 1 година
Все е имало крадене, ама такова крадене като сега не е имало. Кирчо и Кокорчо чупят ***
92
0
 
7
 
! Отговори
б преди 1 година
Всички се преобърнаха като фурнаджийски лопати срещу сегашният премиер,но преди това му се кланяха във вечна вярност когато се разбра кой-кой ще е ,и всички се отъркаха в Киро.Винаги е било така.Трябва да си със силните на деня,и мястото в Парламента ти е гарантирано.И тези хора са перманентни от много години в управлението на държавата.
91
2
 
4
 
! Отговори
грешка бе преди 1 година
Трябваше повече хора да гласуват за ДБ, но тези от ДБ тогава се караха като не знам какви.
90
1
 
4
 
! Отговори
do 117 преди 1 година
И кой е коалиционния партнъор? Славуца чалгата. Който иска да замести Тиквата. След мутрите идват алгарите. Партнъор? Пфу....
89
3
 
5
 
! Отговори
До 115 преди 1 година
Кое са направили? Коалиционен партньор на правителството на Кирил Петков казва, че хазната е празна, пари няма, че си назначават любовници и роднини на постове. Коалиционен партньор на ПП им казва, че са изчезнали 9 млрд лева за 9 дни.Не го казват от ГЕРБ, нито от ГЕРБ са ги карали през 3 месеца да правят бюджет.От ГЕРБ ли ги накараха да теглят 32млрд.лева? Като мислите използвайте ги тези красиви глави, не ги носете само за красота,моля! Защото тези пари ще ги връщат правнуците!
88
2
 
2
 
! Отговори
преброени са преди 1 година
Преброени са, защото вие го правите. Кога ли хората ще ви изгонят със сопи. Ако ги изгоните всички ще се вдигнем като един и от вас завинаги ще се отървем. Малко ви остана.
87
6
 
7
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
То Киро лъжата погази конституция още началото и нищо. Сега ползва правителственият самолет да Лена, чак в Солун, в петзвезден хотел, и пак нищо. Томчо, яд те е, че тези са по-нагли и от вас, ама до когато не заиграе сопата, няма да се оправите.
86
2
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Севдалинке, ти която си в радиоточката, прати сигнал на нас спамерите, че вече не знаем каква теза да защитаваме. Киро гриндер ли да го маскарим, Ленчето ли търка като Бойковица в лапите на 300 араби? Прати сигнал, че съвсем лиснахме.
85
2
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Среден прати ми сигнал. Киро последно гриндер ли е, тъпкач на Ленчето като Ердоган на Бойко ли е, какво е? Прати ни сигнал, че тотално се изгубихме в какво да го обвиняваме.
84
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тоя клип, сега не могат от срам да се защитят с някое изказване нито Лена, нито Киро. И със снимките от ресторанта.. Голям майтап. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
83
2
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Объркахте ме, Деса кадъна циври за власт. Бойко кадъна от харема на господаря миналата седмица каза, че не иска власт и сегашните да си изкарат мандата за да оберат последиците от предишното царуване на Ердогановата метреса. Вече и аз незнам за какво да скачам, писна ми, ще чакам Севда ПР да ми прати сигнал по антената н главата ми, какво да правя и за какво да цивря.
82
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Баста: а какво налагаше гробарска да и пращат хеликоптер да я мести през половин България за една драскотина? А баце като разхождаше тигриците си с държавния фърколет? Или вече забравихте частната самолетна линия Бистришка трупа, за държавна пара?
81
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаме за премиер един ***, който лъже за закуска, обед и вечеря, който изневерява на съпругата си пред очите на целия свят и няма капка съвест и морал пред децата си да спре дори в този момент - тези негови качества неминуемо са пренесени в управлението на държавата и от това страдат всички.
80
6
 
6
 
! Отговори
Нико преди 1 година
Избори искал А с кого ще управляват след тях? С дпс и копейкин,други няма .И ще отвратят избирателите си. Избори нищо положително няма да донесат Нито на Герб нито на България.Изгубено ценно време . Ако са умни Герб ще търсят сближаване с ПП и ДБ в този парламент Да си създадат бъдещи партньори И тогава след година две може да мислят за нови избори Дано Бойко да не мисли като този ***
79
4
 
4
 
! Отговори
До 98 преди 1 година
Ганчовска е от четвъртък в Гърция. Един час и половина е пътувала с кола. Не е летяла снощи Ганчовска. Не ми се спори с вас за неща, които са факт. Лека вечер!