Томислав Дончев: Дните на това правителство са преброени

Кабинетът се самоуби, смята бившият вицепремиер
11 юни 2022 20:50, Красимир Ангелов
161
Томислав Дончев: Дните на това правителство са преброени
Снимка: БГНЕС

Дните на това правителство са преброени. Моето предположение е, че ще има изкуствено удължаване на живота му с оставките на министрите. Това не носи ползи на никого, правителството е лишено от каквато и да е мощност и замах. Това обяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш вицепремиер Томислав Дончев.

Отива се към избори, каза още Дончев, като посочи, че според него това означава още месеци политическа нестабилност.

Политикът обяви, че не вижда шансове за сформиране на кабинет с настоящия мандат.

В отговор на въпрос дали ГЕРБ биха подкрепи правителство с мандат на "Има такъв народ", Дончев отвърна: "Все едно да ме питате дали бих се оженил, при положение че не познавам съпругата".

Томислав Дончев потвърди, че ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството.

"Трябва да се мине през такава процедура", отбеляза той, но уточни, че това вероятно ще се случи след актуализацията на бюджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той киро ще си обере крушите, спокойно, ама идва дядо тиквун да събира за чекмеджето и да си плаща масажите.
77
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се махат Кирчовци! Опоскаха хазната. Пенсиите щели да ги плащат с пари от Европа. Що, бе? Къде е пенсионният фонд? Къде са парите? ГЕРБ крадяли по 8 милиарда. Добре,бе,като са ги крадяли сега защо ги нямате като приходи? Нали ако са ги крадяли те са влизали в хазната? Киро харчи на поразия. Само снощи 26000лв струва полета до Солун и 600лв.хотелската стая.Айде,вечерята може да е платена от посланикът,с който пиха вино и говореха за F16. Киро да си обира крушите и да се маха!Прекалиха.
76
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Божеее,и тоя наглец се изходи.Я кажи къде отидоха стотиците милиони за електронно правителство,които ти профука и заради които одавна трябваше да търкаш наровете в ЦСЗ!
75
5
 
9
 
! Отговори
До баста преди 1 година
Спри да четеш тази жълта *** ПИК, моля те. С правителствения самолет е летяла Генчовска, може да провериш навсякъде, че е била в Солун, ума официални източници. Цитирайки най-долноприбната кафява медия ПЛИК, показваш само колко ти е нивото. Добре, че си анонимен, че иначе голям срам щеше да береш.
74
6
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
И ГЕРБ имат вина за това положение. Преди ГЕРБ станаха големите кражби и разпродавания на държавата за без пари, но и ГЕРБ има вина за приватизацията на златните мини.
73
11
 
8
 
! Отговори
Баста! преди 1 година
За 6 месеца 32 млрд дълг изтеглиха Кирчо и Кокорко. Кой ще ги плаща тези пари? А? Да ги оставим още 6 месеца и да фалират България ли? Снощи Киро грабнал самолета и бам на вечеря в Солун с гаджето. Кое налагаше да излети в 19,10 ч.? В 20.00 е кацнал и директно на вечеря в хотела. Кое налагаше да спи в Солун с Ленчето? Да не би като е пил да не може да вдигне самолета и трябваше първо даде наспи, а сутринта в 10 да кацне в София? На маймуни ни направиха.С нашите данъци разкарва гаджето по хотели.
72
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той перукан си е прЕятел на боко, заедно се правят на дърво
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ще избираме не за по-добро а за по-малко зло !
70
7
 
14
 
! Отговори
Герб са гадове преди 1 година
Томе за първи път да кажеш някаква истина. Само не се заблуждавай, че отново ще крадите България защото вашето крадене беше замаскирано под формата на управление. В момента берем плодовете на вашето 12 годишно крадене.
69
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ви разглези Борисов за 12г. Насмогнахте си на масрафа.Колите на паркинга пред блока вече няма къде да паркират.Ремонти всяко лято долу трупат контейнери с прозорци дивани, мивани..Разглезихте се всяко лято по Гърция, Турция, море, планина.Кеф ти риба, кеф ти паламуд беше.Събрахте някой друг лев, ама парите ще свършат.Промяната Приключи и сега ще си ядете ушите без пудра захар щото и тя е 4лв. Ще видите кон боб яде ли, магаре трева пасе ли зимата.Експериментът ви беше неуспешен.Измамиха ви.
68
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Томислав Дончев е голям лицемер и придава вид на честен човек. а е откраднал милиони
67
7
 
5
 
! Отговори
Баце голям преди 1 година
Да се връща герб ще дам глас за тяхДокато бяха на власт поне цените не скачаха ежедневно
66
5
 
7
 
! Отговори
До Възмутен преди 1 година
Споко, брат мЕ, сега ще върнем боко да видим как цените ше паднат рязко, даже безплатно ще стане всичко.
65
4
 
7
 
! Отговори
До тоя под мене преди 1 година
Той Борисов по рождение няма ток
64
8
 
5
 
! Отговори
До 76 преди 1 година
Борисов ясно ви каза, че няма ток. Сега си сърбайте попарата! Няма вечно Борисов да ви вади от калта!
63
8
 
3
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
По добре ли живеете при харвардските тарикатиЕдва ли при герб пак си бяхме най бедни но поне имаше някакво развитие строеше се нещо цените не скачаха ежедневно сега само - хаос и всеки ден нови цени
62
6
 
2
 
! Отговори
До герб победа преди 1 година
Да, да, ще му дадем възможност на тиквунчо да се *** за последно и след това го пращаме в пенсия за вечни времена.
61
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, дайте наистина да дадем възможност на тиквун да пооправлява, за да видим дали наистина ще паднат цените на стоките и услугите (в което се съмнявам) и дали ще стъпи на врата на юакединците (в което също се съмнявам). И като не стане, да си го изхвърлим тоя път завинаги. И без това вече е за пенсия това дърто чукало.
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Гробарското правителство колко ще издържи гологлавчо?
59
7
 
4
 
! Отговори
Герб победа преди 1 година
Надявам се борисов да стабилизира страната - след предсрочните избори които се очертаватВсички агенции дават сриване на - пп , бсп и голям превес на герб и вьзраждане