Лев повече за всеки литър бензин плащал българинът

Цената на петрола обаче не била скочила, отчитат от ГЕРБ
66
Лев повече за всеки литър бензин плащал българинът

Делян Добрев от ГЕРБ се оплака, че управляващите се занимават с всичко друго, но не и с цената на горивата, което най-силно засяга хората.

"При същата цена на нефта, защото ние купуваме руски, уралски нефт, за последните шест месеца цените на масовия дизел и на масовия бензин са поскъпнали с 36-37% на литър или казано в пари с по един лев на всеки литър", коментира той.

Според него заради това някой прибира по 10 милиона лева на ден, но някой има интерес да не се разбере какво се случва с горивата.

"Всички знаем колко от семейния бюджет отива за горива, а и те влизат в цените на стоките и услугите", отсече Добрев. Той припомни, че ГЕРБ поиска миналата седмица поискаме комисия, която да разгледа цените на горивата у нас.

"Обещаха ни да ни подкрепят в петък и да влезе комисията в дневния ред за тази седмица, а тази точка въобще не присъства в седмичната програма", оплака се депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
4
 
! Отговори
Стоянов преди 1 година
Нали бе Гербав бо.клу.к , я кажи ако беше твоя бог Тиквата бензина щеше да е по 1.20 нали, олиото по 0.80 стинки. Щеше да хване Руския и Украинския и да им се скара и така щеше да прекрати и войната. Тоз нещастен народ трябва да строи бесила и такива подметки да се бесят всеки ден първо Тиквата после Кирчо и компания, Костов, Доган и така докато не свършат всички въжета на тая земя.
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошото за новите разбойници, заграбили властта е, че винаги има стари такива, които знаят далаверите експлоатира ли са ги добре и сега, когато са вън от властта могат лесно да разкрият схемата и да изобличат новите крадци. Знае се че Ококореният хо м о е ходил на няколко пъти да се среща с шефа на Лукойл. Сещате се защо за да договорят спекулативното вдигане на цените на дизел и бензин при положение че се купува по евтин нефт. Ококорения е злия гений на това управление, Кирчо е дилетант.
51
4
 
18
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
Добрев абе вие май бяхте на власт 2019 и началото на 2020 тогава нефта не беше ли рекордно нисък ,даже имаше един ден дето цената му беше отрицателна защото нямаше къде да го складират ... тогава колко струваше литър бензин ??? Май си беше над 2 лева.
50
4
 
7
 
! Отговори
А преди 1 година
Тия преди крадяха а сега киро и пулявия грабат за това марш
49
0
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ЕЙ ПИСАЧИ НА ГЛУПОСТИ ПЛАТЕНИ ЗА НЯКОЛКО БИРИ ДА СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ВСИЧКИ ЖИВЕЕМ ТУК И ВСЕКИ СИ ОТГОВАРЯ ЗА СЕБЕ СИ АНОНИМНИЦИ ШЕПА БЕЗДЕЛНИЦИ ДРАСКАТ ПОСТОЯННО ГЛУПОСТИ ВИЖТЕ СЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ АМАН ВЕЧЕ ОТ НЯКАКВИ БЕДНЯЦИ ЗА НЯКОЛКО БИРИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО КОЛКО ПРОПАДНАЛ ТРЯБВА ДА СИ ЗАЩИТНИК НА КАКВО СИ
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аба амуджа Добрев, тогава защо когато вие управлявахте, при цени на петрол 35 долара, бензина и дизела не бяха по 50 стотинки а? Амма че популисти.
47
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 1 година
12 години кражби,лукойл без данъци.А сега от нагъл по нагъл.
46
4
 
7
 
! Отговори
Кокорчо да каже преди 1 година
Много е Важно Кирчо и Кокорчо да обяснят тази разлика2012 и сега - Брента е 120долара но "урал" е 60-70 долара и никакъв курс на долара и други такива не обясняват разлика от близо лев за литър! Очевидно това е "успеха" на властта да накарат собствениците на рафинерията да плаща данъци като ни измъкне 3-4 милиарда лева да ни върнат "ресто" 200-300 милиона данък печалба.. Къде са онези с поршетата, които стачкувах на времето при Бойко.. Освен, това този сорт "урал" е пълен *** спрямо Брент.
45
3
 
1
 
! Отговори
== преди 1 година
До До42= =Това допълнително трябва да Ви говори за какво иде реч в петролната индустрия, "момче".
44
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Делянчо,подложката на Бойче-крадеца в случая е прав,Продажникът Киро не направи нищо за да защити Българският потребител и Българският Бизнес заради това необосновано покачване на цените на горивата които в основната си част са произведени от руската рафинерия Лукойл -Бургас!
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А с къщите за гости, какво стана.
42
0
 
13
 
! Отговори
До42= = преди 1 година
Какво 119 долара за барел бе момче,Лукойл -Бургас преработва петрол който не е надхвърлял 90 долара за барел от началото на конфликта досега!
41
0
 
4
 
! Отговори
На мама квартирата преди 1 година
Ужасно поскъпна на мама квартирата искаме още промяна
40
2
 
3
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
АКО ТЕЗИ ОТ БКП/герб/ СВАЛЯТ ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА С ЕДИН ЛЕВ - ЩЕ ПОДАМ ДОКУМЕНТИ ДА СТАНА ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА И КАТО ЕКСТА ЩЕ ПРЕДЛОЖА БРАК НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА (ако бъркам името извинете) ИЛИ ТАМ НА КОЯТО И ДА Е ДРУГА ЗОРЛИИКА ОТ ТЕХНИТЕ.
39
1
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
23 а ти по какво си специалист умно парче освен по писане на лъжи по сайтовете друго анонимници безделници това мразещи незнаещи неможещи но да обиждат да мързелуват да критикуват да лежат
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приемаме че Лоестият е играл в комбина с Русия и е крадял покрай това,ама дайте да погледнем невзрачният продажник Киро каква я свърши,акциз и данъчни ставки на горива не са променяни тая година,цените на петрола сорт Урал които преработва Лукойл не са вдигнали тая година,тогава защо по дяволите плащаме с 35-40% по скъпи горива?Къде си Кироооо"борецо"наш против Русия и руското влияние?
37
8
 
4
 
! Отговори
До Аз промяната преди 1 година
Нали в Германия няма ПП защо цената на горивата са по-високи от тези в България?
36
0
 
4
 
! Отговори
== преди 1 година
До snaky1.76185лв за 1 долар средно за март, 1.82566 лв за 1 долар средно за май, 1.88061 днешен курс, данни на БНБ.3.00лв/л средна цена на дребно на дизела за 31 март, 3.44лв за литър дизел днес. Данни на fuelo.При абсолютно еднаква цена на барела за 24 март (тавана за целия месец!) и днес - 119долара за барел. Дори и по данни от fuelo!Ти смятай.
35
3
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
34 а ти какъв си тиква празна драскач на глупости без капацитет
34
3
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 35 как ще сравняваш България и Германия няма место за сравнение 35 толкова мразиш България че не разбираш че не може да се сравнява кон и магаре