Настимир Ананиев: ПП няма да преговаря с другите партии

Той изрази притеснения за второто четене на бюджета
17 юни 2022 15:43, Петя Славова
37
Настимир Ананиев: ПП няма да преговаря с другите партии
Снимка: БГНЕС

След отстраняването на председателя на НС Никола Минчев хора се събраха пред сградата на Народното събрание.

"Видяхте, че хората излязоха спонтанно пред Народно събрание, защото не бяха доволни от новата коалиция и най-вече от ИТН които всъщност предадоха своите избиратели". Това заяви депутатът от ПП Настимир Ананиев в кулоарите на парламента.

Още по темата

По думите му избирателите на ИТН не са гласували партията "да влиза в коалиция с ДПС "Възраждане" и ГЕРБ, което се случи вчера".

Ананиев заяви, че ПП няма да направи компромис и да преговаря с другите партии. Изрази притеснения по отношение на второто четене на бюджета.

"Имам притеснения, че ще опита това мнозинство да наложи популистки политики и по този начин да затрудни бюджета и Министерството на финансите"

В "Има такъв народ" има много хора със съвест, които са притискани, коментира още Ананиев и ги призова да се присъединят към "Продължаваме промяната"

 "Всеки може да види поведението на Тошко Йорданов и, например, на Андрей Гюров - кой прилича на човек който би притискал и би заплашвал?", попита Ананиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачкай мафията
8
19
 
7
 
! Отговори
коко преди 1 година
спокойно Боко Тиквата стои в Банкя и потрива ръце доволен , че има кой да му свърши мръсната работа , лесно му е на него врътне един телефон в Сарая и един телефон в посока диван и ето коалицията готова! Чистито ново мнозинство или правителство на ИТН с подкрепата на ГЕРБ и ДПС
7
4
 
28
 
! Отговори
Да гроздето е кисело преди 1 година
Онаниев още не е разбрал защо са пътници. Заради арогантността на киретата и ленчетата. Какво си помислиха тези некадърници?
6
4
 
28
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
Настимир Ананиев - НАЙ-ЖАЛКОТО ПОДОБИЕ НА ПОЛИТИК В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО САМО КОЛКО Е НЕЩАСТЕН И ПЪЛЕН КОМПЛЕКСАР. А НА ЖИВО КАТО ГО ВИДИТЕ ПЪРВАТА АСОЦИАЦИЯ Е ЧЕ Е СТРАШНО ЗАВИСТЛИВ ЧОВЕК ВЛЮБЕН В РЪЦЕТЕ СИ ЛЯВА-ДЯСНА-ЛЯВА-ДЯСНА И КАТО ИМ ОБЪРКА РЕДА МУ СТАВА КРИВ СВЕТА. ИМА ХУБАВА ДУМА В НАШИЯ ЕЗИК ЗА ТАКИВА ХОРА АМА АКО Я НАПИША ЩЕ МИ ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРА
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за подаване на оставка нищо друго се не иска,само формалност,а вие надминахте Герб по омраза от обикновения българин,крадци,лъжци,прелюбодейци,национ.предатели.,мафиоти.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нестимире,хубаво име са ти избрали вашите,без майтап.
3
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е този шут?! Кой представлява, кой го е изобщо избирал? Странна работа...
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голямо притискане е паднало хаха сега има наддаване кой колко ще вземе да, ви подкрепи другите изчакват да, се вдигне тарифата всички ще се върнат при вас но богати знаят те
1
3
 
37
 
! Отговори
истина преди 1 година
Нестимир обяви че ПП няма да се коалира с никого, и ще бъде вечна опозиция. Това е много добре за държавата. Тези не трябва да се доближават до властта.