Елена Гунчева напуска Народното събрание и "Възраждане"

Тя още вярвала на идеите, но не вярвала на лидера
Обновена: 24 юни 2022 07:09 | 24 юни 2022 07:03, Елка Василева
331
Елена Гунчева напуска Народното събрание и "Възраждане"
Снимка: архив, БГНЕС

Народният представител Елена Гунчева напуска Народното събрание и партия "Възраждане". Това обяви самата тя във фейсбук профила си.
 
Гунчева беше единственият отсъстващ от залата депутат, когато се гласуваше вотът на недоверие към кабинета. От партията й тогава съобщиха, че е в болничен.

Тази нощ тя написа: "След изтичане на болничния ми, ще си подам оставката като народен представител и ще напусна "Възраждане", въпреки че още вярвам на идеите. Но вече не вярвам на лидера".

Елена Гунчева изброява още причини за решението си - проблеми с пиара, хаотичната законодателна дейност, забрана за медийни изяви, кадровата политика на партията, която определя така: "Лидерът иска верни, а не умни и мислещи".

Според нея Костадин Костадинов се отнасял с пренебрежение към русофилите, освен това прибрал безотчетните пари на депутатите си.

Гунчева добавя и че усеща лично отношение към нея, „безотчетните пари, които се полагат на депутатите и които са били взети от партийната каса", както и сътрудничеството на партията й с ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
2
 
7
 
! Отговори
До 270 преди 1 година
До Да попитам:съгласен донякъде:1. "на никой от коментиращите не им направи впечатление,че на търтеите отново се раздават едни неотчетни пари плюс огромните им заплати!В същото време милиони БЪЛГАРИ са изложени на глад,недоимък,мизерия,чудовищна инфлация и непоносимо труден живот!" Напълно съгласен.2. "Истината е,че така се прави и в другите групи.., офиси,заплати"-това е позор!3. Тя не е "безсрамница" - винаги е заставала с лицето си и убеждениятя си, интелигента е.
257
13
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
До Анонимен 271/ ГУНЧЕВА: КОГО ПАК ЛЪЖЕШ ТИ БЕ! В КАКЪВ ПАРЛАМЕНТ ДА ОСТАВАМ КАТО ТАКЪВ НЯМА ДА ИМА , ЗАЩОТО НИКОЙ МАНДАТ НЯМА ДА СЕ ОДОБРИ! ПОДКРЕПИХ КИРО МЕНТАТА , ЗАЩОТО ТОЙ ПЛАЩА НАЙ-ДОБРЕ!
256
13
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ГУНЧЕВА: ВЗЕХ КУФАРЧЕТО! И КВО ША МИ НАПРАВИТЕ БЕ ,КВО БЕ! БЕШЕ ПЛАТЕНО ДА НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВОТА И АЗ НЕ ГЛАСУВАХ С КОЕТО ПОДКРЕПИХ НОВИЯ СИ РАБОТОДАТЕЛ ГОСПОДАРЯ НА КИРО МЕНТАТА!
255
21
 
2
 
! Отговори
хихиххихи преди 1 година
Очевидно, освен за пари, Гунчева и Костадинов са в сериозна схватка на тема "кой е по-голям русофил" в борбата за вниманието на Митрофанова. Разбирам я Гунчева, иска и се да се доказва като най-значимата, умна и т.н. русофилка, но Костадинов се е вкопчил здраво в територията и не пуска възможност за изяви на разни случайници. Спасението на Гунчева е да създава своя партия от нереализирали се досега русофили. Да веят руски знамена и да пазят шмайзера. Колкото повече рсф партии- толкова по-добре.
254
0
 
17
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Човека взе парите - това е нормално за тази култура. Аз не съм учуден.
253
3
 
16
 
! Отговори
Juls преди 1 година
Лека и пръст! Падна жертва в следствие на масиран обстрел с дебели евраци.
252
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
278 тука се броят овците на Костя вие сте неговата субсидия :) Я се осъзнайте на тоя човек идеология му е да събира парички и да прави циркове нищо смислено не съм чул от фейк патриота сега и фес си сложи
251
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като цяло Елена Гунчева може да е лидер на партия. Слушах я как говори на протеста във Търново когато мината година въведоха зеления сертификат и се справяше отлично.
250
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да вкарат на мястото и Пламен Пасков.
249
2
 
3
 
! Отговори
Това просто е преди 1 година
Сблъсък на характери! Но тя изкарва на показ твърдоста, предубедеността и силно изразеното лидерство на Костадинов! Това наѝстина може да е проблем,ако той не слуша хората си,не взима мнението им и взима решения самостоятелно без другите мнения на хората му!
248
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костя краде субсидията краде на депутатите парите :) всеки глас за Костя са пари за това се прави на *** циркове от сутрин до вечер оказа се че го кърмят от раша Герб и Дпс тоя го е обърнал на печалбарство за това не бъдете овци да гласувате за тоя ***
247
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен==За предателите няма пол! Само от вчера вижте в комисията ,която гласува ветото,колко са мъже и колко са жени!? Най-големите предателства в историята на БЪЛГАРИЯ са извършвани от мъже! Достатъчно разделени сме като народдобре е да не вкарваме нови разделителни линии. И седмината предатели от ИТН са мъже! Предатели стават алчни,безпринципни,безчестни аморални хора,на които душите им са черни и грозни отвътре! Вечен позор за всички тях!
246
2
 
8
 
! Отговори
до 271 преди 1 година
Гунчева е изложила доста точки, за какво е напуснала групата, може да ги прочетеш и да получиш отговорите, които търсиш.
245
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гунчева ако беше купена щеше да остане в парламента жената вече се е усетила че Копейката вече си сложи феса тя не иска фереджето иска си петолъчката
244
8
 
14
 
! Отговори
Да попитам: преди 1 година
Интересно е,че на никой от коментиращите не им направи впечатление,че на търтеите отново се раздават едни неотчетни пари плюс огромните им заплати!В същото време милиони БЪЛГАРИ са изложени на глад,недоимък,мизерия,чудовищна инфлация и непоносимо труден живот! А тази уж"много принципната" се разсърдила,че и взели паричките! Истината е,че така се прави и в другите групи.Парите се използват за поддържане на партийните структури,офиси,заплати.Безсрамницата показа и отвътре гадното си лице! Позор!!!
243
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало Копейките много сте превъзбудени и без Гунчева разбрахме че вашия Копейкин е продажник рашист сега и фес си сложи кой колко дава тоя е срам и позор
242
9
 
11
 
! Отговори
Валю Мънито преди 1 година
За колко се е продала? В момента търговията върви с пълна сила!
241
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И все пак Възраждане ще победят. Каквото и да става
240
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не и давали да кудкудякабв студиата и с право след последната изцепка. Случая е ясен
239
8
 
10
 
! Отговори
Олена преди 1 година
Всичко е лъжа!Още една се продаде!