Елена Гунчева напуска Народното събрание и "Възраждане"

Тя още вярвала на идеите, но не вярвала на лидера
Обновена: 24 юни 2022 07:09 | 24 юни 2022 07:03, Елка Василева
331
Елена Гунчева напуска Народното събрание и "Възраждане"
Снимка: архив, БГНЕС

Народният представител Елена Гунчева напуска Народното събрание и партия "Възраждане". Това обяви самата тя във фейсбук профила си.
 
Гунчева беше единственият отсъстващ от залата депутат, когато се гласуваше вотът на недоверие към кабинета. От партията й тогава съобщиха, че е в болничен.

Тази нощ тя написа: "След изтичане на болничния ми, ще си подам оставката като народен представител и ще напусна "Възраждане", въпреки че още вярвам на идеите. Но вече не вярвам на лидера".

Елена Гунчева изброява още причини за решението си - проблеми с пиара, хаотичната законодателна дейност, забрана за медийни изяви, кадровата политика на партията, която определя така: "Лидерът иска верни, а не умни и мислещи".

Според нея Костадин Костадинов се отнасял с пренебрежение към русофилите, освен това прибрал безотчетните пари на депутатите си.

Гунчева добавя и че усеща лично отношение към нея, „безотчетните пари, които се полагат на депутатите и които са били взети от партийната каса", както и сътрудничеството на партията й с ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Копейкин предаде хората - купи къща с техните пари, а тези, които му останаха ги обърна в евро". Докога ще търпим ваксинирания антиваксар
217
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази високоточковата , заплашваше с руските високоточкови оръжия, какво иска? толкова е зомбирана горката, че даже не знае че на български се казва високоточно. Тръгнала с чужда пита помен да прави. Възраждане са българска националистическа партия, а не вълците на Путин. Затова ще си ходи и ще бъде и съдена за заплахи и подклаждане на война. Нямат място в парламента такива и.д и от и, при условие че армията ти е парадна а икономиката символична.
216
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейката прибирал безотчетните пари на депутатите си. После ги обръщал в евра и долари.
215
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхливите жени бягат от истинските мъжкари!!!Браво, Костадинов,с,теб,сме!!!ТИ,СИ НАШИЯТ ЛИДЕР!!!ЩЕ ПОБЕДИШ!!! Скоро нека и РАДЕВ ИЗЧЕЗНЕ ЗАВИНАГИ!!!
214
2
 
11
 
! Отговори
Оня преди 1 година
Макар и късно да ти проговори съерста към Род и Родина,винаги е по добре от никога.
213
9
 
30
 
! Отговори
noname преди 1 година
Гунчева е била вице на копейкин на президенските, щом тая се маха. какъв батак е в тая измислена партия на дпс.
212
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали и Копейкин си е купил италианска 30 метрова маса? Парите със сигурност ги има, въпроса е колко голяма ще е втората му къща?
211
16
 
2
 
! Отговори
хахааааааа преди 1 година
ама тая леля наистина ли си мисли че зависи нещо от нея?!? и че са я избрали щото е много хубава - та точно нея. Тя е влязла благодарение на партията и да не си мисли че може да си прави каквото си реши. Там са п ос л уш ков ци. Аман от г а л о ш и
210
17
 
7
 
! Отговори
Метил преди 1 година
До ХФ Гунчева е пратена със задача да съсипва авторитета на Възраждане. Нарочно правеше ксенофобски и шовинистични изцепки. Колегите и я бяха изолирали от мероприятията им защото постоянно ръсеше простотии на границата и отвъд границата на Наказателния кодекс. Сега за последно я активираха ноо... вече не като шовиност,а като колаборант и предател на Македония. Това обяснява, че е била инжектиран чернодробен метил.
209
9
 
19
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Толкова русофилски партии и накрая за варненския ром да гласувате- браво бе. Ама по коментарите си личи всичко. Най- неграмотният електорат- ГЕРБ и ***, което е ДПС.
208
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е сарайско-билиотекарско чедо. След Слави той ще прави мискинлъците.
207
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пазада на депутати продължава - мизата се вдигна жестоко :)
206
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коцето е ДПС.Да си сложи Фес!С пискюл;Или ***!
205
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Възраждане" е прокси на ГЕРБ, като "Воля"! ГМО, създадено по правилата на системния "демократичен" партиен живот. За заблуда и обиране на негативен вот от управляващата партия. Властолюб Паричков е глобалфашист и краен шовинист! Ролята му е да подбуди страстите български и да надъха българите за участие в голямата война, която е неизбежна.Искаме ли децата ни да са месо за отстрел, а градовете ни разрушени?Трябва да спрем войната и похода на поредното зло!
204
18
 
10
 
! Отговори
Мина с таймлер преди 1 година
Гунчена е мюре. Някой я инсталира във Възраждане да прави расистки и ксенофобски изцепки за да им съсипва имиджа. Бяха я изолирали да прави изцепки по мероприятията им. Отлично знае, че повече няма да я издигнат за депутат и като за последно я задействаха в другата крайност - като колаборант да предаде Македония.
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е,че с нейното отсъствие можеше да не се съберат 121 глса ЗА и вотът да се провали.Все пак нещата бяха на косъм.При 121:119 вотът минава,но дори при 120:1 вотът не минава.
202
1
 
22
 
! Отговори
Идея??!!!! преди 1 година
Кой ти мисли за БГ? ПАРИТЕ СА ВАЖНИТЕ!
201
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безотчетните пари какви са? за могат да излезнат без отчет, явно са и влезли така? Поне валутата уточнете, за рубли ли става въпрос? защо русофилите са пренебрегнати?
200
8
 
10
 
! Отговори
Шорош преди 1 година
Копейкин е евроатлантик, играе с Герб и ДПС!
199
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хахаха Както казах, двете неща имат различно предназначение. Напазаруван депутат не крие новата си принадлежност, ако е "напазаруван" и СЪС СИГУРНОСТ не напуска Парламента, защото така става абсолютно безполезен за партията, която уж го е напазарувала. Опорката ви се проваля. КАжи нещо за корумпето Копейкин?