Костадинов: Българите няма да простят национално предателство

Чий интереси да защитаваме – своите или чуждите, пита той
195
Костадинов: Българите няма да простят национално предателство
Снимка: БГНЕС

В момента се пренареждат геополитическите пластове в световен мащаб. Сега България е поставена пред избор и под много сериозен външен натиск, каза в декларация от името на ПГ лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Още по темата
Той добави, че в момента въпросът е чий интереси трябва да преследва България - своите или чуждите.

"От „Възраждане" смятаме, че трябва да преследваме българския национален интерес. Националното предателство няма да бъде простено. Всеки един от нас трябва да знае, че зад нас не стоят партии, а българският народ и той няма да прости национално предателство“, обърна се Костадинов към депутатите.

Той припомни, че на днешния ден през 1913 г. се водят едни от най-тежките сражения във Втората Балканска война.

"На 24 юни 1913 г. българската армия печели една от най- големите си победи, но няколко дни по- късно българската дипломация принуждава армията да сложи оръжие. Българската армия се е поддала на чужд натиск", посочи лидерът на „Възраждане“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Копейкин е добре,избирателите спят сладко
87
0
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 93: а ти си въобразяваш, че това ще се промени ли? Изкуствена нация се създава на база на изкуствена история. Ако махнеш изкуствената история, то и изкуствената нация рухва на момента. А ние искаме точно това от тях. А нашата история колко пъти я пренаписваха? Защо си мислиш, че това което ние учим е истина? Много по вероятно е когато влязат в ЕС, Европарламента да ги накара да си сменят историята за да е толерантна отколкото да се съгласят с нашите искания.
86
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом и онази ненормалната Гунчева избегА от този,...Смятайте..
85
3
 
14
 
! Отговори
Bo преди 1 година
Заклетите привърженици на възраждане вярват само в думите на Копейката! Нищо ,че е крадец и води България към катастрофа!
84
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българските национални интереси стоят над тези на европедалите.
83
0
 
11
 
! Отговори
Бялата Златка преди 1 година
"Този е лъжец и измамник!Лъже хората!И аз ще го докажа!"!Ммда.
82
6
 
4
 
! Отговори
До 90 преди 1 година
ЗНАЧИ ТИ СИ СЪГЛАСЕН В ТЕХНИТЕ УЧЕБНИЦИ ДА ПИШЕ, ЧЕ САМУИЛ Е " МАКЕДОНСКИ ЦАР, КОЙТО СЕ Е БОРИЛ НЕ САМО СРЕЩУ ВИЗАНТИЯ, НО И СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ"?!?? ТАКА ПИШЕ.
81
0
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 28: но и от двете страни има политици за които е удобно да се дърлим за глупости от преди 1000 години и да не гледаме какви схеми си въртят днес. Скоро ЕС ще си приеме промяна в закона, че не е нужно съгласие на всички членове за прием на нови и ще останем увиснали като прани ***. Какво си мислите, че македонците спазват договора с Гърция ли? Не, но Гърция го използва за да си вземе каквото и трябва от ЕС.
80
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно ,замениха ни украинските фашисти ..и вкараха държавата в блато ,че умирхате бавно гадове
79
4
 
4
 
! Отговори
Ми555 преди 1 година
БЪЛГАРИЯ НЕ ДООЦЕНЯВА СВРЪХЦЕННОТО СИ ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ И СЕ ПРОДАВА ТВЪРДЕ ЕВТИНО - ЗА ЕДНО ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО ОТ САЩ. ЦЯЛАТА РАБОТА Е ДА БЪДЕМ ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВЛАДЕНИ. ТОЛКОЗ. ПОВИШАВАНЕ НА ПЕНСИИ ИЛИ ЗАПЛАТИ ЩЕ Е МИНИМАЛНО В СРАВНЕНИЕ С ИНФЛАЦИЯТА.
78
0
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 28: те са избрали да се отделят и да са си тяхна си държава, няма какво да им помагаме. Нека само да си носят кръста. Колкото до историята: какво значение има? Като ги накараме да подпишат нещо, дали след влизане в ЕС ще го спазват? Не, колкото и ние борим корупцията, харчим евросубсидии за това за което са и тн. Ние искаме от тях да признаят, че нацията им е измислена, няма как да се съгласят на това нещо.
77
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен За последната година пенсията ми беше увеличена 2 пъти от "кокорчовците" - с 6.7% и с 12.5%. ........ при 18% инфлация с колко точно са ти увеличили пенсията бе каскет смачкан?
76
2
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
А на мене сега ми се изясни за конституцията на Македония. Големият проблем там е, че албанците са много - около 25%. И в Охридското споразумение след войната през 2001 г. са включили албанския език в конституцията. За български не се споменава изобщо. Ние от своя страна твърдим, че македонският е отчасти български. За малцинствата в преамбюла са изброени "Албанците, Турците, Власите, Ромите и другитенационалности кои живеат во Република Македониа", но само бъгларите липсват! Това е проблем.
75
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе каква копейка и той си е турска лира.
74
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов: Българите няма да простят национално предателство ............ абе кво ти пука за българите, важното е да прибираш копейките
73
5
 
7
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Като гледам коментарите, агентите на КГБ инструктирани как да действат от посланик Митрофанова приключват мисиите си в България с провал! За успешни мисии Путин ги награждава (справка - Анна Чапман). А за провал какво? Екзекуция? България си остава независима държава.
72
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помните ли другия луд, Волен Сидеров? Позагуби се нещо. Амортизираха го. Така и с тоя ще стане, като го употребят, ще го дадат за скрап. Абе като че ли от една фабрика от една матрица са ги изработили бе!!! Нали оня същите идиотизми ги ръсеше! Националните интереси, България над всичко, турците, да не предаваме Македония, Шипка, и т.н.! Е, има някои вариации и нюанси само.
71
3
 
17
 
! Отговори
копейкин руска гнида преди 1 година
Копейкин е за затвора!
70
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо ,Коце , Джамбаза.Момчета свършихте си работата. Сега отивайте да носите барабаните на Волен.
69
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще простят,даже и песни ще пеят.Младите вече не са българи в оня истински смисъл,за тях родината е Европа.