Чолаков: Борисов е водач, приемете го най-после

Според него разбирателство между ГЕРБ и ПП не може да има
26 юни 2022 11:35, Йоана Цонева
219
Чолаков: Борисов е водач, приемете го най-после
Снимка: БГНЕС

След обвиненията на Настимир Ананиев, че ГЕРБ влизат в изолация, депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков коментира пред БНТ, че "винаги успешен вот на недоверие и то за първи път в новата история, е успех за опозицията".

Истината е, че нашите избиратели от първия ден на това правителство, особено след ареста на г-н Бойко Борисов, непрекъснато ни бомбардираха с въпроса кога ще внесем вот на недоверие, заяви той.

"Избирателите на ГЕРБ, а и не само те, бяха възмутени от действията на това правителство и те наистина стенеха и казваха - тези кога ще си ходят, допълни депутатът. Според него обаче, не вотът, правителството само се е свалило от власт. Арогантността и убеждението за елит, и начинът на поведение към опозицията и коалиционните партньори, са довели до краха му", категоричен е Чолаков.

При въпрос дали ГЕРБ ще се опита да избегне предсрочни избори депутатът заяви, че според него партията няма възможност да направи нещо в момента и ако получи втори мандат, биха се върнали на момента.

"Не иска избори този, който се страхува. Аз лично искам избори. Колко месеца ние сме обект на атаки и обиди - айде да си премерим силите! Знаете ли кой се страхува от избори? Този, който се страхува от служебно правителство, защото може би този път служебното правителство ще намери нещо за редовното на Кирил Петков, което не е за показване. Тези хора се сблъскаха челно със собствената си морална претенция", заяви той.

Едно ново правителство винаги отваря старите сметки и ги проверява и това е в реда на нещата. Бившото вече правителство на Кирил Петков има много сериозно основание да се притеснява, че като бъдат отворени старите сметки, като се видят газовите посредници, сделките в енергетиката... не знам дали техните поддръжници ще бъдат много удовлетворени от това, което ще научат, смята Чолаков.

Още по темата

Борисов е водач - приемете го най-после, категоричен е депутатът. Той даде пример с позицията на лидера на ГЕРБ за френското предложение за Северна Македония.

Разбирателство между ГЕРБ и "Продължаваме промяната" не може да има, категоричен е Чолаков.

За твърдението, че лидерът на ГЕРБ трябва да се оттегли и да отиде на някой остров, депутатът заяви, че за тях в България има само един остров и това е Белене.

Арестът на Борисов няма да бъде забравен, разберете, подчерта Чолаков. Тези хора наистина имат опасно за демокрацията мислене, допълни той.

Този парламент има още 2-3 седмици, айде 4, така че някакси може да изкара с този състав. Избори на председател на парламента би бил някакво знаково действие, смята Чолаков.

Той е категоричен, че ако ГЕРБ е бил на власт, бензинът е нямало да струва 3,50 лв, нито цената на тока да е такава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
водач е на такива като теб,бичев и други *** от които не става и *** за зеле
127
23
 
12
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
БОРИСОВ Е ДОКАЗАН ЛИДЕР ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК ДОКАЗАН ПОЛИТИК КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ПО САЙТОВЕТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА ГОРКИТЕ ПРАЗНИ ДУШИЦИ
126
10
 
19
 
! Отговори
бай Иван преди 1 година
Борисов е водач на най- големите крадци в българската история.За 12 години ни направи най-бедната в Европа и най- бързоизезващата нация в света.Сега го държи само Гешев,падне ли той и на всики е яно че Боко отива при бай Ставри.
125
9
 
10
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
БЕДНИ ГОЛИ ГЛАДНИ БОСИ ПИШАТ ЛИ ПИШАТ ПРОСТОТИИ ВМЕСТО ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ И ДА ПОДОБРЯТ КАЧЕСТВОТО СИ НА ЖИВОТ И НЕЗНАМ ЗАЩО МЕСИЯ ТА МЕСИЯ ЧАКАТ Е ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ НА СЪЩАТА ГАРА А МЕСИЯТА ВИ Е МИЛИОНЕР ВОЗИ С ДЪРЖАВНИЯТ САМОЛЕТ *** НА РОМАНТИЧНА РАЗХОДКА А ВИЕ ПИШЕТЕ ПИШЕТЕ ВОПЛИ ПРАЗНИ ДУМИ И ВСИЧКО Е ЗА ВАША СМЕТКА НО КАТО СА ВИ ПРАЗНИ ТИКВИТЕ
124
11
 
18
 
! Отговори
СИК преди 1 година
Борисов е мутра, разбери го най-после ти бре, Чолак !
123
8
 
9
 
! Отговори
Краси преди 1 година
До Дядо СоциМи нали Боко Тиквата е комунист!Ми нали ходи на паметника на Т.Живков!
122
11
 
14
 
! Отговори
данчо преди 1 година
Боко Тиквата ще е водач на първи отряд на централния затвор.Бай Ставри го очаква.
121
9
 
13
 
! Отговори
крум преди 1 година
Чолаков: Борисов е водач и води при Бай Ставри
120
8
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Преди 12г.народът бе ***,ръководителя му също,сега народа е па-мъдър,но Баце си остана ***.
119
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тебе може и да ти е водач, за мен е един голям лъжец и мошеник.
118
9
 
14
 
! Отговори
Патока преди 1 година
Борисов е водач на автомобил.Друсна на Сев. Македония вето и проблемите дойдоха.Да му приписвате заслуги за падане на ветото е меко казано лицемерно.Гласува Парламента,не само ГЕРБ.Работата свърши Петков и дипломатите.
117
10
 
19
 
! Отговори
... преди 1 година
Аз пък съм напълно сигурен, че той единствено става за пожарникар.
116
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички около него знаят колко е неук и простоват,но му се подмазват защото пълни и техните чекмеджета.Какво падение!Каква липса на достойнство!Водач на безлични безгръбначни!
115
7
 
15
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 година
До Анонимен 123 Борисов вярно беше пъдар.Пазеше ни от БСП и то много успешно.
114
6
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
До Анонимен 122 И на Ал Капоне му търсят милиардите толкава годи както на Борисов , ама няма нищо.
113
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е пъдар,а не водач.
112
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той и Ал Капоне е бил водач ама...
111
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко монолога, моли се на Бога: Дай ми,Боже власт, пак да управлявам Аз.
110
6
 
10
 
! Отговори
Ние чЕкаме! преди 1 година
За кражби, ако има такива, може и да не са търси отговорност на Борисов, но за кремълския поток за Сърбия, построен с наши пари и за рестарта на АЕЦ Белене, не само Борисов, но и Румен Овч. и Нинова, ще бъдат съдени от Военния трибунал. Нека само войната в Украйна свърши...
109
9
 
19
 
! Отговори
1 преди 1 година
да, сега е модерно на овчар,да се казва водач,но и затова не става,банкянския индивид.