Чолаков: Борисов е водач, приемете го най-после

Според него разбирателство между ГЕРБ и ПП не може да има
26 юни 2022 11:35, Йоана Цонева
219
Чолаков: Борисов е водач, приемете го най-после
Снимка: БГНЕС

След обвиненията на Настимир Ананиев, че ГЕРБ влизат в изолация, депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков коментира пред БНТ, че "винаги успешен вот на недоверие и то за първи път в новата история, е успех за опозицията".

Истината е, че нашите избиратели от първия ден на това правителство, особено след ареста на г-н Бойко Борисов, непрекъснато ни бомбардираха с въпроса кога ще внесем вот на недоверие, заяви той.

"Избирателите на ГЕРБ, а и не само те, бяха възмутени от действията на това правителство и те наистина стенеха и казваха - тези кога ще си ходят, допълни депутатът. Според него обаче, не вотът, правителството само се е свалило от власт. Арогантността и убеждението за елит, и начинът на поведение към опозицията и коалиционните партньори, са довели до краха му", категоричен е Чолаков.

При въпрос дали ГЕРБ ще се опита да избегне предсрочни избори депутатът заяви, че според него партията няма възможност да направи нещо в момента и ако получи втори мандат, биха се върнали на момента.

"Не иска избори този, който се страхува. Аз лично искам избори. Колко месеца ние сме обект на атаки и обиди - айде да си премерим силите! Знаете ли кой се страхува от избори? Този, който се страхува от служебно правителство, защото може би този път служебното правителство ще намери нещо за редовното на Кирил Петков, което не е за показване. Тези хора се сблъскаха челно със собствената си морална претенция", заяви той.

Едно ново правителство винаги отваря старите сметки и ги проверява и това е в реда на нещата. Бившото вече правителство на Кирил Петков има много сериозно основание да се притеснява, че като бъдат отворени старите сметки, като се видят газовите посредници, сделките в енергетиката... не знам дали техните поддръжници ще бъдат много удовлетворени от това, което ще научат, смята Чолаков.

Още по темата

Борисов е водач - приемете го най-после, категоричен е депутатът. Той даде пример с позицията на лидера на ГЕРБ за френското предложение за Северна Македония.

Разбирателство между ГЕРБ и "Продължаваме промяната" не може да има, категоричен е Чолаков.

За твърдението, че лидерът на ГЕРБ трябва да се оттегли и да отиде на някой остров, депутатът заяви, че за тях в България има само един остров и това е Белене.

Арестът на Борисов няма да бъде забравен, разберете, подчерта Чолаков. Тези хора наистина имат опасно за демокрацията мислене, допълни той.

Този парламент има още 2-3 седмици, айде 4, така че някакси може да изкара с този състав. Избори на председател на парламента би бил някакво знаково действие, смята Чолаков.

Той е категоричен, че ако ГЕРБ е бил на власт, бензинът е нямало да струва 3,50 лв, нито цената на тока да е такава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да борисов е водач на герп_дпс мафията! Никой не го отрича.
107
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая *** сън не го хваща от възмездие
106
10
 
20
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
Никой не отрича , че Борисов е водач , на банда крадци и рекетьори от ГЕРБ , ДПС и престъпния свят!Спрете да ни навирате в очите тая персона , приберете го при другите скелети в политическия гардероб - Жан Виденов , Иван Костов , Симеончо .....
105
10
 
13
 
! Отговори
Бивш ?! преди 1 година
Аре бе - на сто години стана водач бил, как пък не го разбрахме тва за 12 години - няма по скапани 12 години - простотията царуваха, крадливостта и рушветите станаха стандарт в институциите, водачът даде даже на Путин - всичко което можеше да шитне го шитна, аре сиктир от такива
104
7
 
12
 
! Отговори
До115 преди 1 година
Тази характеристика за Киро ли се отнася, защото само на него му пасва?Само безмозъчен *** може да излезе и манифестира в подкрепа на правителство довело страната до най-голяма инфлация в Европа.
103
16
 
11
 
! Отговори
ЧЕРВЕН ПОЗОР преди 1 година
МАРТ 2021Г ПРИ ЛОШИЯТ БОРИСОВ ИНФЛАЦИЯ 0.6%, ПРИ АКТИВНИТЕ БОРЦИ С ЛОШИЯ БОРИСОВ ЮНИ 2021Г 2.7%, ДЕКЕМВРИ 2021Г- 7.8%- ТОГАВА НЯМАШЕ ВСЕ ОЩЕ ВОЙНА, ЯНУАРИ 9.2%, ФЕВРУАРИ -10% В СЪЩОТО ВРЕМЕ В ЕС ИНФЛАЦИЯ МНОГО ПЪТИ ПО НИСКА- ПАРТИЗАНИТЕ ОТНОВО РАЗБИХА ИКОНОМИКАТА - УКРАЙНА С ВОЙНА, БЪЛГАРИЯ С МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО НА КРЕМЪЛ.
102
4
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Анонимен- НАПИСАНОТО Е ДО АЗ ПРОМЯНАТА ПОД НОМЕР 110 ОТ МЕН АНГЕЛИНА ,КАТО КОМЕНТАР НОМЕР 116
101
10
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До обикновен избирател под номер 118 ,не не си "обикновен избирател" ,а си "зависим придворен слуга на престъпната клика ,която представлява- ВАШИЯТ ВОЖД",КОЙТО СЕ ОКАЗА ПО - ГОЛЯМ СЕЛСКИ ТАРИКАТ ОТ ВАС ,ЩОМ УМЕЕ ДА "ВОДИ" ОЗВЕРЯЛАТА И ЖАЛКА ТЪЛПА ОТ АЛЧНИ И ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ***....ПО НЕГОВ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ!!!
100
13
 
14
 
! Отговори
обикновен избирател преди 1 година
Борисов е водач! В нашия политически живот водачите не са много, но Борисов е особен случай. Така да се кажа, слушал е лекции от Тато, който 35 години беше Генерален секретар на БКП и Държавен глава на НРБ. Познаваше всички световни държавни лица! Борисов направи стаж при Симеон, наследникът на царя. Стаж има и като кмет, а и още други. Покажете моля, друга такава наша политическа фигура! А тук разни мижитурки лаят и обиждат, сякаш представляват нещо!
99
3
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Анонимен под номер 117 - пропуснала съм да си напиша името,затова коментара излиза от "анонимен" ,аз не си падам по "анонимностите"- това е моят коментар на Ангелина
98
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Аз промяната под номер 115- Дано си вярваш на примитивните опорки ,които си написал от фабриката на" ГЕРБ и компания" - бедността не е порок ,за разлика от духовната нищета ,от която страдат много "богати" !!!"Бедните" с богата душевност имат всичко и малкото им е достатъчно затова не ламтят - това се променя,но никога беден духовно ,няма да бъде "богат" ,въпреки "всичко",което има.А ,да те "светна" - няма "ниско и високо интелигентни" ..,въпреки модните клишета,на хора без собствено мнение..
97
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е серач а не водач . Неговите дърт душмани оставиха една съсипана България .Дърт душманска мафия герб е техните евроатлантически господари . Подл.ога.
96
11
 
16
 
! Отговори
Води... преди 1 година
Води 10 г. По кривите пътеки ! И когато усети че възела се стяга активизира дългия !
95
13
 
18
 
! Отговори
Водач е ! преди 1 година
Всички видяхме ,как ВОДИ еврото и кюлчетата във шкафа !
94
9
 
15
 
! Отговори
Подмазвач ! преди 1 година
Бай Ставри да го приеме !
93
9
 
19
 
! Отговори
Абее преди 1 година
То и магарето води стадото и си мисли, че е водач докато не изяде тоягата на овчаря.
92
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За водач, водач е. Това не се оспорва нито на него, нито на Капоне, нито на Хитлер, нито даже на Нинова. Въпросът е кого и накъде води... В случая с всички изброени полза за народа няма, но пък вреда - огромна. А личното им обкръжение не считаме за част от народа.
91
11
 
27
 
! Отговори
Дядо Добри преди 1 година
Приемаме го с пълно съгласие! ВОДАЧ е! На жипка и ОПГ! С колата му е малко трудно. Настъпваше постоянно осевите линии, видно постоянно от фейсбук изявите му пред СевдаТВ. Но като крадец е номер едно. Лидер, от световна величина!!!
90
9
 
20
 
! Отговори
Дочо преди 1 година
До Бай СтавриЧе е водач, такъв е! Въпросът е: на какво е в0одач? На магарета или на патки?
89
7
 
18
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
ще го приеме на драго сърце...