ДБ може да се яви с ПП на предстоящите избори

Гласуването с хартиена бюлетина криело риск от купуване на гласове
83
ДБ може да се яви с ПП на предстоящите избори
Снимка: БГНЕС

Една от опциите на „Демократична България” е да се яви заедно с „Продължаваме Промяната” на евентуални предсрочни избори. Това обяви министърът на електронното управление Божидар Божанов пред Нова телевизия.
„Всеки път подчертаваме, че нови избори не са нещо, което ни плаши. Дори нашият тяснопартиен интерес е свързан с нови избори. Там ще можем да повишим резултата си, най-вероятно. Но нов вот не е най-доброто за България”, категоричен е той.
 
Хартиеното гласуване позволява по-лесно да се правят старите схеми с купени и контролирани гласове. Една от причините за това е наличието на „тъмна” стаичка, каза той относно идеите за връщането на хартиената бюлетина. И подчерта, че ДБ са твърдо за 100% машинно гласуване.  

Коментар Божанов направи относно твърдения на ГЕРБ за опасност от манипулации на вота при електронно гласуване: „Когато ГЕРБ въвеждаха машинното гласуване, от ДБ искахме одит. Тогава ни отказаха”, посочи министърът. И добави: „Машините няма да могат да се манипулират, колкото да иска някой да твърди, че като загуби изборите - машините са виновни”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: избориппДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 година
ДБ иначе са съвсем наясно, че няма да бъдат в следващия парламент!
52
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименг-н Божанов няма нужда от постове,може да работи за безбожни пари където иска по света с знанията си,остана да работи за България,хора като него са ви бариерата дпс-гроб...карадъя къде ще отиде ако не е слуга на доган и раша?с какво ще живее ако не краде бедните ни братя турци?схеми в земеделието и горите го хранят десетилетия?за г- Божанков...не се грижете,г-н Божанков е високообразован и способен...Българин и му Благодаря,че не ни предаде!Подкрепа!!!
51
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ако се явите заедно...мнозинство...руските лаячи квито и минуси и заплахи,каквито и манипулации нямат шанс,бъдете убедени,тръгнахте с Народа ни...и ограбващите ни като дпс-гроб...разкрачените БСП...бюлетините им виновни...не бре Народа ни порасна...децата ни пораснаха и не ви гледат и слушат...не се продават за ограбените на пеевски от народа ни 50 лв...нямате пари с който да ги купите...така ги учим от десетилетия...България не се Продава!!!
50
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ми то иначе шанс за кокълче депутатското йок
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха разгеле докарат до 4%91
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП+ДБ 123 депутата във следващия парланент. Това е последния шанс за тази пробита държава!
47
1
 
1
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
Драпат за голямите заплатки в НС ,най добре коалицийка иначе са под 4% самостоятелно на избори.Пинокио и команда са се запътили към небитието,фурнаджийски лопати
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направо на влакче да се нареждат и да се явяват ..... И без тва цялата им банда е миндирас ,милиционер, миндирас, милиционер....
45
1
 
6
 
! Отговори
Гадове преди 1 година
На кои им трябваха гласовете от чужбина включително от Турция? На ДБ.
44
3
 
5
 
! Отговори
gele преди 1 година
и ДБ и ПП сте вече в историята безвъзвратно
43
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споделят еднакви ценности, навремето Костов го спря конституционния съд за реформа в прокуратурата, дано тия успеят. За реформите си Костов плати сериозна цена, но направи доста добри неща за държавата
42
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Логично, защото иначе няма да ги има в парламента. Макар че и ПП да са, пак не се знае. След тези изключителни управленски умения, които демонстрират от една година, по-добре и ДЛ и ПП да ги няма в парламъ.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много мазен, а пък е още млад! Ще гласувМ против!
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя мутра ще смачкат?ЕДНА ГОДИНА РОВЯТ И ЧЕГЪРТАТ И САМО ИЗРЕЗКИ ОТ ПРОКОПИЕВИ ВЕСТНИЦИ!ААА И ГУГЪЛКАТА НАМЕРИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НАПИСАНИ ОТ СВОБОДНИТЕ МЕДИИ НА ПРОКОПИЕВИ! С М А Ч К А Х А ДЪРЖАВАТА! СМАЧКАХА ПАРИТЕ НИ И ЗИМАТА НА СТУДЕНО С ХЛЯБ 3 ЛВ И СИРЕНЕТО ЗА СЕГА ГОНИ 15 ЛВ
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво е това ДБ!? ......аааааа ДФ кажете бе, Да Франция!
38
6
 
4
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
Всичко е проверено; провери си източниците. Пращам ти една виртуална копейка, да си имаш пари.
37
1
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 42, провери кои са бащите и дядовците на тези културни, образовани и целеустремени хора с ясна визия и висок морал. Бъдете информирани, а не вярвайте на пропагандата на Нова ТВ и БТВ!
36
5
 
9
 
! Отговори
Протест в подкрепа преди 1 година
Харесвам тези нови комсомолци, които под вещите наставления на великият бял баща във Вашингтон и европейския Коминтерн, ще изведат България до нови висоти на европейския либерастизъм. Ура другари. Никога повече държави, никога повече нации, никога повече християнство и никога вече полове.
35
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харесвам това ново поколение от политици и се надявам да спечелят изборите. Това са културни, образовани и целеустремени хора с ясна визия и висок морал. По-добри политици България не е имала от десетилетия. На добър час им желая.
34
1
 
15
 
! Отговори
Ново име преди 1 година
И ОДС и какво ли не бяха.