Балабанов: Политическата кариера на Петков приключи

Петков се опитвал да си осигури кворум с оферти към БСП
30 юни 2022 10:44, Анисия Иванова
90

Какъв знак е посещението на премиера Кирил Петков в стаята на БСП в Народното събрание?

"Опитва се да си осигури кворум с конкретни оферти към вече бившите си коалиционни партньори от БСП. До вчера му трябваха 6 човека, вече му трябват над 30, заради постъпките и грешките, които той сам допусна. Снощи беше последната вечер на Кирил Петков като министър-председател в парламента и ако въобще му е останал някакъв разум - това трябва да му бъде и последната вечер в политиката. Ако наглостта на Кирил Петков продължи и се яви да получи мандат утре, той сам ще убие възможността за каквито и да е разговори. Разчитаме на разума на народните представители да го убедят мандата да го получи друг човек", заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По думите му от "Има такъв народ" ще спазят процедурата.

"Комуникацията между нашата парламентарна група и колегите от другите групи е отворена. Ние от "Има такъв народ" ще бъдем диалогични в името на това да има някакво практично решение, защото не е държавнически да се хвърля страната в поредния хаос", допълни Балабанов.

"Когато споделяше с нас на жп гарата в Полша, нямаше конкретни аргументи. Той беше решил да изгони не 70, а всички руски дипломати. Политическата кариера на Кирил Петков приключи", завърши депутатът от "Има такъв народ". .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Балабанов, я по-добре кажи какво се случва с твоята политическа кариера?
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя и на Балабанов!
56
1
 
2
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Забраната за коментари на сагата със 70-те "шпиони" падна. Някои си представят, че бе от типа "Всяко чудо за три дни"??? Обаче, понеже... Отшумяването още не е започнало?!?...
55
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вашата приключи, неговата тепърва започва.
54
1
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
И ТВОЯТА НА ДЕТУТАТ!
53
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ***, много арогантен тип, а и непрекъснато лъже отгоре на това. Хич не му пука, че заради неговите и на Ристо Иванов изцепки Русия ще скъса дипломатическите си отношения с БГ и тогава нанай природен газ и петрол за бензин. Да си взема Линда и да се маха по-бързо! Тоя не бива да остава и за министър. Ще се сдружи с Кокорчо и ще си продължи брутално мръcnишkитe номера. Да се маха от България заедно с Линда и Кокорчо!
52
2
 
7
 
! Отговори
Гхйй преди 1 година
Питам се какво стана с искането за мажоритарна система без политиката на дадена политическа група да бъде спускана от ръководството. Сега се цупят, че половината им група не гласува по команда 🤔🤔🤔
51
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Балабанов, май твоята политическа кариера приключи!
50
3
 
9
 
! Отговори
Ники преди 1 година
Не съм гласувал отдавна, но Кирил Петков стоеше добре като цяло, но има в него една крайност, която не ми харесва. Борбата с корупцията е ок, дано да е така.Но крайната му позиция срещу Русия не е добра нито за него, нито за коалицията, нито за България. В България сме близки до руснаците, а не до американците и това няма как са се промени - по-умерено трябва, че на изборите ПП ще загубят иначе много гласове.
49
3
 
9
 
! Отговори
ники преди 1 година
А на тоя Балабанов дали не е приключила и тя?
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А холограмата на дивана кога ще се появи пред избирателите си,или разчита на няколко концерта със стари песни да му вдигнат...рейтинга?Блажени са вярващите.
47
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ви питам тук платените на Киро болния мозък, сега като ви паднаха процентите на около 15, ИТН ги няма, БСП ще бъда канибализирани от Стефан Янев ще не вземете да се разкарате а, или да идваме пред парламетна и със шутовете?
46
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И БСП и ИТН отидоха в историята при едни нови избори .
45
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН повече няма да могат да влезнат в парламента. Дори *** от *** ще имат повече подкрепа.
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо ли така ти каза?
43
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А този пък колко ми противен. С кеф да му посиня наглата физиномия, ако посмее да излезне от НС без охрана.
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пределно си беше ясно на всеки средноинтелигентен човек, че тези които съсипват държавата като внескоха омраза, разделение и злоба ще се изядат един друг. Та като се почне сега една чистка от президент през всички неадекватни протестърски партии и се изорени това нещо само тогава имаме някакво бъдеще.
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Барабанче,в 3 парламента показахте,че за нищо не ставате.Целият народ ви разбра.Вместо да изчегъртате ГЕРБ,изчегъртахте себе си.Загубихте времето и парите на държавата,т.е. на всички нас.Затова отивате в небитието,заедно с тия,с които се прегърнахте-ГЕРБ.
40
2
 
20
 
! Отговори
Не знам преди 1 година
За Петков,но ИТН приключи.
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тяНа България й върви с управленците, ама на управленците не им върви с България. "Народът" е проблемът. Не го ли разбрахте след 33 години!?