Бойко Борисов: ГЕРБ подкрепя изгонването на руските дипломати

В противен случай значи, че се отказваме от суверенитет
Обновена: 1 юли 2022 09:09 | 1 юли 2022 09:05, Росен Стойчев
121
Бойко Борисов: ГЕРБ подкрепя изгонването на руските дипломати
Снимка: БГНЕС/EPA

"Много неща бяха пропуснати в бюджета. Един бюджет изисква много стабилна държава, за да го изпълни. В противен случай катастрофата по-следващата година ще бъде пълна.

Още по темата
Българите трябва да бъдем много единни, за да изпълним този бюджет." Това обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на събитие за медиите.

Г-жа Атанасова ни запозна с докладите. Сега трябва да избираме между една аматьорска позиция и да отсеем зърното от плявата. Аз и партията, която ме е избрала за ръководител смед горди хора. Преди няколко месеца казахме, че всички действия на правителството, свързани с действията на Русия, ще бъдат подкрепяни. С две ръце подкрепяме член 11, относно съответното присъствие на дипломатите. Това трябваше да се случи по друг начин. Външният министър с премиера да го обявят пред вас, относно доклад на службите или лично да поемат отговорност. Тоест да обявят, че искат реципрочност на дипломатите.

Това обаче не стана. Днес трябва да избираме дали да подкрепим тези действия. Българският народ избра това правителство. Изравняването на дипломатите трябва да бъде продължено. Не трябва да отстъпваме. Имат нашата подкрепа. В противен случай значи, че се отказваме от суверенитет.

Подкрепяме действията на българското правителство. Щяхме да го направим по друг начин и да не късаме дипломатически отношения. Българският народ пожела промяна и тя носи това. Предстоят избори и народът ще се произнесе. Непоправими са милиардите, които изтекоха в техните бюджети от руски компании и посредници. За по няколко секунди са продавали суровини на приближени фирми.

Ще видите и че цената на хляба няма да падне", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гласувайте гласувайте изборите идват и пак Герб прави солвалки в американското пос -за назначение на кабинет вчера Бойко играе кънтри на Козяк , до там стигат в подлизурството
23
4
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ бъдеще преди 1 година
Баща ДС милиционер от БКП Банкя и син Бойко на 19 години приет във БКП успешно докарват Руския исямоджихадистки Освободител на Европа Руския халиф Путин заедно с Ердоган
22
4
 
12
 
! Отговори
валери преди 1 година
Скрий се вече!
21
8
 
3
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Докладвайте като фалшиви новини или реч на омразата постовете на троловете на Копейкин във ФБ и се наслаждавайте как един след друг пропагаднтите им канали биват заглушавани!
20
20
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ГЕРБ са стабилна партия доказана а Борисов е държавник платените и какво като лъжете тук още повече се излагате платените
19
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ са точни и последователни! Борисов е много добър политик! Няколко завистници, сипещи обиди тук, няма да обърнат подкрепата за ГЕРБ!
18
35
 
11
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
БОРИСОВ ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК ПОЛИТИК ДЕМОКРАТ ДОКАЗАН ПОЗДРАВЛЕНИЯ
17
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Борисов, не ви ли е вече време да се отдадете на внуците, овчарките и магнолията? Ясно е, че от пожарникар, харвардски възпитаник с български корени и бивш възпитаник на факултет ДС, избран от ББ и Цацаров за гл.прокурор, отговорни управляващи с трезв ум, с отговорност пред 6 млн. хора и със силно развито чувство за достойнство и чест НЕ СТАВА! Нито от хора като Ристо Иванов и Ат.Атанасов. Няколко крачки настрана и оставете отговорни хора, а не кандидати за психиатрия , да си вършат работата
16
11
 
30
 
! Отговори
Ветеринар преди 1 година
Е нема такова животно като банкянския дървар ! Народът каза , че не иска да го вижда и чува повече, но той се изцепва от време на време. Хайде бегай да риташ, Боко! Не ставаш за нищо вече !
15
7
 
14
 
! Отговори
Халичев преди 1 година
Тулупа не го мислете , на изборите 20% са му в кърпа вързани, а всичи останали освен ДПС са под въпрос дали ще влезнат в парламента, разбира се някои от тях ще влезнат но никой не е сигурен точно кой. Например ИТН са на кантар, същото важи и за ДБ, а пък БСП ще е донор на Копейкин 1ви и Копейкин 2ри.
14
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя публично сам ще се забремени, само и само да влезе отново във властта до европарите.
13
7
 
16
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Добре, че поне си призна. Не че иска да е честен и си признава за това. А от кумува срама западняците да не го обвинят че не подкрепя украинската истерия. Един вид и той е евро атлантик. Българи, опичайте си акъла на избоите. Настанаха такива времена, че от това за кой гласуваш може да зависи не само стандарта ти на живот а и живота ти. Дали въобще ще имаме държава или ще сме вечно пушечно месо и йесмени, които ги потупват по телесата и им казват Конгречулейшънс.
12
8
 
10
 
! Отговори
1 преди 1 година
На този индивид,кой му иска мнението,много бързо забрави,какво беше подарил на товарищ Путин.
11
2
 
17
 
! Отговори
пери преди 1 година
Хитрец...
10
4
 
7
 
! Отговори
1914 преди 1 година
така гледа като кажеш на господина че не си носиш екипа по физическо
9
13
 
22
 
! Отговори
Пепе=Граб преди 1 година
ГЕРБ и Пепе са едно и също котило пепеляни на НАТО.
8
6
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
какво излиза сега, истинските про-западни партии у нас са ПП, ДБ и ГЕРБ. Като ПП+ДБ се очертават като леви, а ГЕРБ десни. Правете си изводите на следващите избори.
7
7
 
30
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Тиквата може да крепи само симитлийския :)))
6
5
 
21
 
! Отговори
от фотото преди 1 година
Така гледаш, когато си си платил тока, но все пак нямаш.......
5
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наспа ли се , бе ту.луп?