Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен

Свали ви корупцията, заяви той
Обновена: 27 юни 2022 19:08 | 27 юни 2022 18:11, Нели Христова
233
Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен
Снимка: БГНЕС

„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Нова Загора.„Радев днес видя разликата”, каза Борисов. По думите му, когато ГЕРБ са управлявали, когато президентът пътувал в чужбина, с него отивали министрите, които е поискал. ГЕРБ не са отказвали и консултации.

„Коварният номер, който са замислили на Радев, е да не изтеглят нов дълг. Знаят, че отиваме на избори, и не искат Радев и служебното правителство да имат пари”, каза още Борисов.

„Свали ви корупцията", обърна се Борисов към управляващите. Преди това каза:

„Преча им защото нямат победа срещу мен. Нито Атанас Атанасов, нито Корнелия Нинова. Атанасов каза, че са направили повече отколкото аз за 12 години. Прав е – токът поскъпна 5 пъти, газът също поскъпна, нафтата и бензинът са почти двойни”, каза лидерът на ГЕРБ.„Корнелия Нинова да каже защо е 7 лева олиото". Бившият премиер и добави, че ГЕРБ нямаше да позволи такова поскъпване.

По отношение на цената на тока, той припомни, че България сама си произвежда въглищата и разполага с ТЕЦ-ове, които произвеждат електричество. „Откъде дойде този скъп ток?“, попита Борисов.

Той отново попита управляващите „кой им е привнесъл инфлацията”.  Борисов смята, че ГЕРБ нямало да позволи поскъпването на петрола, нафтата и газа. "ПП вкараха посредници. Така по половин милиард на месец отиват в чужбина", каза лидерът на ГЕРБ.

„Какво искате от мен, какво ви преча? Това ви каза и президентът Плевнелиев сутринта – как да си оставя моето отроче ГЕРБ”, каза Борисов. „Няма да подам оставка от партията”.

Борисов коментира и поведението на БСП, които отказаха да отидат на днешните консултации при президента с мотива, че са били на бюджетна комисия. „Нашите представители също бяха там, но отидохме при президента, защото това е национално отговорното поведение“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов отново подчерта, че няма да даде ГЕРБ. „Партията на промяната ще има две брошки на ревера си – „Демократична България“ и БСП. Няма да дам ГЕРБ да стане брошка на някого. ГЕРБ е системна, здрава партия, с евроатлантическа ориентация“, подчерта той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
2
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Най голямата победа на Винету е победата му над България и българския народ. Ако преди Винету имахме някакви надежди да изпреварим румънците, след периода на Винету на власт тези надежди се превърнаха в мил спомен и неосъществена мечта. А сега има наглостта да се хвали. Само меките китки му вярват, защото го харесват.
145
0
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
170 КАТО СИ НЕКАДЪРЕН КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН 170 МНОГО СИ ПРОПАДНАЛ 170 КАТО ВИНИШ ЗА СВОЯТА НЕКАДЪРИЯ ДРУГИ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ РАЗБЕРЕТЕ ШЕПА БЕЗДЕЛНИЦИ БЯХТЕ ДО ТУК КАКВОТО И ДА ДРАСКАТЕ Е ВСЕ ЕДНО
144
0
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ЛЕЛЕ ВСИЧКИ МРАЗЕЩИ ЯВНО МРАЗИТЕ СЕБЕ СИ И КАПАЦИНИТЕ ВИ СА ПРАЗНИ ГРОЗНИ ДУМИ ОБИДИ ПОШЛОСТИ ТОЛКОВА ВИ Е УМСТВЕНИЯТ БАГАЖ ШЕПА ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ЮМРУЧЕТО НИСКАТА ИЗБОРНА АКТИВНОСТ ДОКАРАХА ТЕЗИ КРАДЦИ Е СТИГА ТОЛКОВА ТЕЗИ СХЕМИ ВЕЧЕ НЕ ВЪРВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ ПИШЕТЕ САМО ГЛЕДАЙТЕ
143
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ква победа ве тулупстер..12 години ни съсипа, за победи ми говори. Африкански стандарт и латиноамериканска корупция-това са твойте победи
142
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата иска да хвърля милиарди открадната пара на народа от прозореца на джипа още 12-13 г
141
1
 
2
 
! Отговори
Джамбазки преди 1 година
Имат, имат... дори няколко
140
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото Гешев още е власт ли затова нямат нищо против теб Наглец Хорста гладуваха да идеш зад решетките
139
2
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 157: то и затова кадъната ви реве за хартиени бюлетини. Защото 99% от електората му нямат завършен 1 клас, но сте цял живот на социални помощи. Даже ЕГН-тата на 12-те си крачещи дебитни карти не сте запомнили, подписвате се с Х и машините са страшни за вас.
138
2
 
2
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
От писане тук полезно няма .Да действаме! ТЕЗИ СА ЗА ОДИРАНЕ!
137
2
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 157: аз съм българин и затова мразя бойка кадъна. Ти си анадолец и затова точиш лиги като я видиш. Ето това е разликата между нас, аз мисля кое е по добре за България, а ти за собствената си кожа. Гербер крадлив, все гледате вие да сте добре, типично за етноса ви. Цял живот н държавна софра да изкарате.
136
1
 
2
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Работата е ясна.Докато няма убити политици,нещата няма да се справят.
135
2
 
2
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Тикво,защо приехте с управляващите и ДБ и ДПС отпадането на ветото за Македония?
134
4
 
1
 
! Отговори
до 152 и 153 преди 1 година
И какво направи Хазарта за избрателите си, освен да показа среден пръст? Дрогата отдавна е изтрила гънките от сивото му вещество.
133
2
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ДО 132 ОСВЕН ГЛУПОСТИ ПРОСТОТИИ ОБИДИ НЕЩО ГРАДИВНО ОТ ТЕБ ПРОИЗЛЕЗЕ ЛИ НЕЗНАМ ЗАЩО СИ РЕШИЛ ЧЕ НЯКОЙ 132 ТИ Е ВИНОВЕН СПРИ ДА МРАЗИШ 132 СПРИ ДА ОБИЖДАШ СПРИ ДА ДРАСКАШ ЗАКАНИ ГЛУПОСТИ ПРОСТОТИИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ ИЗОБЩО КОЙ ТИ Е КАЗАЛ КОЙ ТИ Е ИЗРЪГАЛ ЧЕ СИ НЕЩО ИЗВЪНЗЕМНО
132
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боце, като не говориш изглеждаш много по-умен. Точно на нивото на гласоподаватели си си. По-надолу няма къде.
131
3
 
5
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Бокич,снощи сънувах как правата ми лопата се чупи в свинският ти врат.
130
2
 
4
 
! Отговори
перко преди 1 година
Тази партия я създаде Борисов и никой н може да диктува кой ще е нейният председател. Едиснствено ГЕРБ решава. Плевнелиев да си гледа Деса, а другие своята чиния. Пародон Киро има да гледа и Линда и Лена.
129
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Ицо Хазарта има победа срещу теб. В 25 МИР София.
128
5
 
4
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Буци загуби в директен сблъсък с Ицо Хазарта...
127
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Новите в политиката са върха , върха на простотията и некадърността, а електората им е прихванал от тях.