Преговорите тръгнаха, на масата ПП и БСП

Да продължим нататък по същия начин, каза Василев
49
Преговорите тръгнаха, на масата ПП и БСП
Снимка: БГНЕС

Пред нас има тежка и отговорна задача да успеем да съберем мнозинство за едно правителство, което да работи за интересите на хората, заяви финансовият министър в оставка Асен Василев, който е предложен за премиер в нов кабинет на ПП.

„Продължаваме промяната“ и БСП седнаха на масата за разговори за нова коалиция в зала „Запад“ на Народното събрание. На срещата присъстват премиерът в оставка Кирил Петков, Асен Василев, Андрей Гюров и Никола Минчев от страна на ПП.

Нека да продължим нататък по същия начин, коментира Василев.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова каза от своя страна, че може да започнат разговорите с добра новина. „Защото казахте, че трябва да стъпим на това, което постигнахме до тук. Радвам се, че в този формат можем да кажем, че няколко от големите търговски вериги обявиха намаление на цената на хляба с 20%. Вие се съгласихте с тази мярка, която ние предложихме“, добави Нинова. За нас беше важен социалният стълб в политиката в предишния кабинет. Нашето мнение съвпада с вашите приоритети, обявени предварително за борба с корупцията, но добавяме и темите социална политика, здравеопазване, образование и икономика, борба с корупцията и със стария модел на управление, подчерта Нинова. Да се надяваме, че преговорите ще дадат резултат, каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако корнела не лапаше и с .... след скандала с руското посолство отдавна да им е била шута, но явно милиардите дето ги очакват не са изпускане. Как може въобще хората да им се връзват на лъжите, само като видят , че за промяна ни се представя столетна партия, а вицето на промяната е от 30 години депутат.
3
2
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
ПП Е ПРОЕКТ НА БСП, КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ СЪС ИМЕТО СИ НЕ МОГАТ ДА ИЗЛЪЖАТ ВЕЧЕ НИКОГО. МЛАДИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ КОПИЛЧЕТА ПРАТЕНИ НА ЗАПАД ЗА ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ЗАПАДА СПЕШНО БЯХА ВЪРНАТИ ТУК ЗА ДА ВЛАСТВАТ. НО И ТОЗИ ПРОЕКТ Е МЪРТВОРОДЕН КАКТО ВСИЧКО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО.............. СОЦИАЛИЗЪМА Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ И СОЦИАЛИСТИТЕ СА НЕДОНОСЧЕТА.
2
0
 
13
 
! Отговори
Няколко търговски преди 1 година
вериги ЩЕЛИ да намалят хляба с 20%.Кокорчо и *** щели да продължават по същия път.И *** Киро и той "преговаря"Луда работа
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пп като западна партия що дружат с руска партия, че и говорят за изчегъртване на руското влияние?