Преговорите тръгнаха, на масата ПП и БСП

Да продължим нататък по същия начин, каза Василев
49
Преговорите тръгнаха, на масата ПП и БСП
Снимка: БГНЕС

Пред нас има тежка и отговорна задача да успеем да съберем мнозинство за едно правителство, което да работи за интересите на хората, заяви финансовият министър в оставка Асен Василев, който е предложен за премиер в нов кабинет на ПП.

„Продължаваме промяната“ и БСП седнаха на масата за разговори за нова коалиция в зала „Запад“ на Народното събрание. На срещата присъстват премиерът в оставка Кирил Петков, Асен Василев, Андрей Гюров и Никола Минчев от страна на ПП.

Нека да продължим нататък по същия начин, коментира Василев.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова каза от своя страна, че може да започнат разговорите с добра новина. „Защото казахте, че трябва да стъпим на това, което постигнахме до тук. Радвам се, че в този формат можем да кажем, че няколко от големите търговски вериги обявиха намаление на цената на хляба с 20%. Вие се съгласихте с тази мярка, която ние предложихме“, добави Нинова. За нас беше важен социалният стълб в политиката в предишния кабинет. Нашето мнение съвпада с вашите приоритети, обявени предварително за борба с корупцията, но добавяме и темите социална политика, здравеопазване, образование и икономика, борба с корупцията и със стария модел на управление, подчерта Нинова. Да се надяваме, че преговорите ще дадат резултат, каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
кирчо как се е умислил - като пуйка на пращини - има защо, вземи и ленчето за канада!
43
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Забравили се хора, влюбени във власта и себе си които искат да ни дозатрият. Обаче народа си спи ли спи сладко сладко, и т.н. Да ни е честито, докато се държим като овце ще ни управляват чобани.
42
0
 
4
 
! Отговори
само питам преди 1 година
Има ли тук някой, който е забогатял последната година? Без роднините, парапетите и пр.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Драги избиратели, идва нов момент на избори, да покажете на какво сте способни! Очаква се да изберете още по-големи аджамии и к p e т e н и от сегашните! Разчитаме на вас! Не разочаровайте очакванията!
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асене какво стана с отстъпката за горивото?Май чакате да стане 4лв,че тогава да я приложите.Защо някои бензиностанции казват,че не било задължително да правят тази отстъпка?Къде отиват 1,20лв на литър и по коя сметка ?Вие сте най-големите лъжци и манипулатори които са стъпвали в парламента.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не им стигат май 3 гласа ,че подкупват и нвкойот възраждане )
38
1
 
11
 
! Отговори
ПРЕГОВОРИТЕ ТРЪГНАХА преди 1 година
....ЗА ДА ТРЪГНАТ И КОМИСИОННИТЕ НА НИНОВА ---ОТ ИЗНОСА НА ОРЪЖИЕ ЗА ПОЛША И УКРАЙНА!!!!!....Е , КАК НЕМА ДА ТРЪГНАТ ,БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....ХА,ХА,ХААААААААА
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
29 а комунистите колко Българи са застреляли след 9 септември професоре ?
36
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
37 като на 400 км от варна и Добрич падат ракети е така
35
3
 
17
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Б ЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ЗАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ВАС ГЕЧЕВ И СИЕ БКП БИЛИ НОВАТОРИ НУЛЕВАЦИ Е СТИГА ТОЛКОВА АЗ НЕ ИСКАМ ТЕЗИ ОСТАВКА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ИЗБОРИ
34
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Започнаха преговори между ПП и БСП. Обмислят как хората по рядко да влизат в хранителните магазини и бензиностанции.
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевадно е че отиваме на зле. *** пример, е че със средната заплата миналата година е можело да се купи много повече, отколкото сега. Всичко друго е празни приказки. Заплатите не са скочили и с 20%, а бензина с 60%, хляба с 50, сирене, кашкавал, салами двойно.
32
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Другарката" Нинова уби БСП, нещо което Боко не успя 12 години!
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Миналото лято зареждах на 2.10 бензин, ако бяха ми казали, че в България ще направят бензина 3.50 никога нямаше да им повярвам. Не само , че е 3.50 , а дори си правят и манифестации за подкрепа.
30
1
 
24
 
! Отговори
Ко-Ко преди 1 година
Корнелия+Кокорчо....великата двойка КоКо... лакомията край няма...и затрива... Жалки, много жалки...
29
1
 
21
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
РАЗГОВОРИ , А ??? С КОГО ВЕЧЕ КИРЧО ??? КОГАТО ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА СЕ ПРЕВЪРНА ОТ НАДЕЖДА ЗА НАРОДА В ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малките комунистически формаци бсп и дб трябва да се обединят в едно цяло каквото винаги са били. Бойкикев и корнелия за победа на изборите.
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещата стават от зле много зле. Вчера само в интернет срещнах снимки , че попа и група протестиращи, са чакали пред президенството Кирчо и Кокорчо с яйца и домати. Нито една телевизия въобще не спомена, че са се измъкнали през задния ход, а преди предаваха извънредно всичките глупости на бабикянци и хаджигенчовци.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де, ако бяха в наше село, доматите и яйцата нямаше да ни стигнат. А те са в София, голям град с много хора, а са ги оставили да правят каквото си искат....Площада Героите на Украйна още ли е с това т.по име?
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи Руското разузване си има хора по цяла българия и няма се занимава с някви дипломати да следи.. чак ми е смешно като слушам кви новини отразяват и как се плаща от Америка българия да бъде разорена.. Забравиха бомбите над София Кандаски предатели !!!