Експулсираният Филип Воскресенски: Заминавам с благодарност към България

Никой не е работил срещу България, категоричен бе той
265
Експулсираният Филип Воскресенски: Заминавам с благодарност към България
Снимка: БГНЕС

“Заминавам с благодарност към България и българите, с които съм работил дълги години“,  заяви пълномощният министър на Руската федерация в София Филип Воскресенски, който е един от експулсираните руски дипломати.

На въпрос как ще коментира решението на българското правителство, той заяви, че от Посолството на Русия в България вече е направен официален коментар за случилото се.

Още по темата
"Огромна благодарност към българите, които изразиха голяма подкрепа към нас тези дни, и не само", каза още Воскресенски.

По думите на Воскресенский от страната ни днес заминават 70 руски граждани със семейства си или общо над 180 души.

"Нито един от тези, които бяха експулсирани, не е работил срещу България, а аз развиване на отношенията между двете държави. Тези действия по експулсиране са незаконни и без основание", каза Воскресенский и посочи, че сред заминаващите са генералните консули в Русе и Варна, хора по поддръжката на посолството в София.

А въпросът дали мисията в столицата ни ще бъде закрита, ще реши президентът на Руската федерацията, посочи още Воскресенский.

Вижте още във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Империя на злото "И защо президентът ви еднолично ще реши? Да ви имам и държавата, и режимът дето от един човек зависи всичко. Сещате се как се нарича такъв режим, нали?" А кой бре? Парламент, дето половината депутати не знаят къде е България(примерно тези от Чукотка), Външно министерство или външен министър - става дума за скъсване на дип отношения не за някакъв незначителен спор. Президента като глава на изпълнителната власт решава.
215
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руските дипломати винаги са били достойни, за разлика от недоносените продажни на сащ Киро и кокоро!
214
5
 
5
 
! Отговори
42 преди 1 месец
А турските дипломати, кога?
213
3
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Москва, Москва, ти ярко пак блестиш! Ти пак туптиш, ти пак си огнено сърце! Айде, въз! До свидания, Евросоюз, здравствуй Просия!
212
8
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Хе-хе, работили за добрите взаимоотношения между двете ни страни. Кого баламосваш бе, миризлив съветски ботуш, вие винаги сте гледали само вашия си интерес и наглите си имперски амбиции.
211
5
 
11
 
! Отговори
Империя на злото преди 1 месец
И защо президентът ви еднолично ще реши? Да ви имам и държавата, и режимът дето от един човек зависи всичко. Сещате се как се нарича такъв режим, нали?
210
2
 
9
 
! Отговори
православен патриот преди 1 месец
Вечна дружба между България и славянските народи. Смърт на фашистите от Кремъл, които провалят тази дружба.
209
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой нямало да развали отношенията между народите ни. Че то такива няма, освен някой и друг увиван с черно повойче женен за рускиня....
208
0
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Има ли шпионин,който ше се изправи пред медиите и ще бие тупана,че шпионира?Изказването е протоколно и напълно очаквано.
207
2
 
16
 
! Отговори
До православно куку преди 1 месец
Да живее България НАПУК на Блатная!!!
206
3
 
19
 
! Отговори
С ПОГЛЕДА НА РАМЗАН преди 1 месец
Тоя, ако му падне българин в ръцете-жив ще го дере...... То и Путин казва, че обича УКРАЙНА - и не спира да бомбардира ПАНЕЛКИТЕ с живи украинци...
205
5
 
5
 
! Отговори
До православен патри преди 1 месец
"Православни" руски "пророчества" за намеренията на Блатная, която мечтае за световно господство:" В Близкия Изток Русия буквално ще излезе на Индийския океан. Към нея ще минат областите между Черно и Средиземно море, Суецкият канал, Червено и Арабско море, както и нагоре от (река) Инд. В Европа към Русия ще се присъединят исконните славяно-руски земи: част от Турция, България! Югославия, Албания, Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Източна Германия (Бавария), Скандинавия"
204
2
 
3
 
! Отговори
До православен патри преди 1 месец
В Северна Америка към Русия ще минат земите над 60-ия градус, а именно: Аляска, част от Канада, Гренландия и Исландия. Православната Църква ще заема господстващо положение. Висшата власт и духовенството ще са изключително във Великорусите. (А бе кажи си направо, че Великата руска империя ще е Царството Божие на Земята! То беше изреждане, то беше чудо) Противящите се ще бъдат изселвани (?!) в пустинни пространства, (изоставени) на милостта Божия. (Много свято, много духовно)
203
1
 
6
 
! Отговори
До православен патри преди 1 месец
Споко, не реви толкова за руснаците. Това е нищо, русофилите тук искат Русия ще отвърне на удара, а бг рубладжиите са в трепетно очакване. Ето ти "православни" "пророчества" за любимата ти Русия:https://otizvora/2011/10/3224/pravoslavni-prorochestva-za-rusiya-sla/"понеже ще се възвеличи Русия и ще бъде като маяк за всички в тъмнината."" Русия има милиони Мъченици. Русия сега се отваря, повдига главата си и ще просвети целия свят."Какви ***! Кога дяволът ще си прибере вересиите
202
1
 
14
 
! Отговори
До православен патри преди 1 месец
От кога защитаването на България и българските интереси се счита за русофобия,фашизъм и атлантизъм, к.ретен?
201
14
 
5
 
! Отговори
православен патриот преди 1 месец
Вечна дружба между България и Русия !!!! Долу фашизма и атлантизма !!!!!
200
3
 
10
 
! Отговори
До Михали преди 1 месец
Куку си ти, бе , руска проститyтko. Българите преди да паднат под турско иго са имали царе, докато твоите любими руснаци са живеели в княжество Московия. Романови има не са по права линия, ***, но по принцип те са князе, а не царе, камо ли императори, император има само в Римската и Византийската империи, а в днешно време император има само в Япония.
199
11
 
14
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Щом циврат руските поклонници , значи сме на прав път
198
2
 
4
 
! Отговори
Михали преди 1 месец
До 112Какви наследници на Романови са били князе бе ку-ку
197
8
 
9
 
! Отговори
А кога ще изгонят преди 1 месец
US, UK и TR шпионите от България? Турското посолство е в близост до СУ и срещу паметника на Съветската армия. Английското посолство е в центъра на София, а англичаните са тези, които бомбардираха София. Американците също. В Лозенец има поне 3 посолства: на САЩ, на Китай (новооткрит) и на Грузия.