Плевнелиев: ПП остават популисти, не уважават институциите

Поиска доказателства, че политици получават пари от Русия
Обновена: 19 сеп 2022 14:09 | 3 юли 2022 18:07, Камелия Цветанова
90

Много ми се иска да стъпим на здрава основа, ако щете на равноправността между отношенията между България и Русия. Ако имаме доказателства, че руски дипломат е подслушвал, подкупвал, разбира се, той трябва да си отиде. Това заяви президентът (2012-2017 г) Росен Плевнелиев в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

По думите му имаме възможност да поставим двустранните отношения на здрава основа, на историческата истина, а не на манипулации.

Още по темата

В тази ситуация има по-високи нива и някой трябва да вдигне телефона на руската страна, руската посланичка си позволи да обижда българския министър-председател. Някой трябва да обясни на отсрещната страна какво се случва тук. Дайте да видим кои са тия журналисти, общественици, които са получавали пари от Русия. Извадете доказателствата, заяви Плевнелиев.

"Продължаваме промяната“ остават популисти, отново някакви списъци и неуважение към институциите, каза Плевнелиев.

Той обвини началника на кабинета Лена Бориславова, че дава популистки квалификации.

Радев не е политик от миналото. Сега е добър момент да се направи дебатът, от който обществото да се излекува. Можем да благодарим на Русия, че ни е освободила, но не да се кланяме, заяви Плевнелиев.
Досега веднъж не съм чул Радев да осъди Путин за каквото и да било. Не съм го чул да изрича и думата "еврозона". А трябва да направим евроатлантическо правителство, което да ни вкара в сърцето на Европа, каза той за това какво послание иска да даде ГЕРБ с протегнатата ръка към ПП.

Ако с първите два мандата не стане нищо, не вярвам, че ще стане и с третия. Отиваме към избори, те са чистилището на нашата демокрация, каза той. И призова бъдещите управляващи да излязат с 3 приоритета, които да са плод на национално съгласие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
?!?! преди 1 година
евроатлантици не бяха ли само тези от СДС? то и сега са си, просто БСП продава държавни места на седесари от фейсбука?
47
0
 
0
 
! Отговори
ти-> преди 1 година
Не трябваше да се снимаш на фона на украинското знаме (its me все пак)Няма ли поне малко фотошоп за да бъде изрязано?
46
1
 
1
 
! Отговори
Банол Манов преди 1 година
Роско е един менте-президент, циркаджия!
45
1
 
1
 
! Отговори
Роско Плевньото преди 1 година
Аз съм най-слабият президент в историята на Булгарристан и веднага след мене е резидентът Рундьо!
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя пак се появи на свет белии
43
2
 
5
 
! Отговори
Росни ми Росене преди 1 година
да окъпеш Бойко!
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еи кой ти разреши да изкочиш от дупката и да ръсиш простотии, Ти си мека китка върви си полевият тротоар. Политиката е за умни мъже в момета разбира се са много малко но така е историята го показва за 5 века имаме стотина мъже които наистина са имали топки
41
5
 
20
 
! Отговори
ти да видиш преди 1 година
"ПП остават популисти, не уважават институциите". Олее божкееее, намерил кой да говори за НЕ/уважение на инситуциите. Не сме толкова късопаметни,колкото ви се иска плевльооооооооо
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този *** все още ли някой го приема на сериозно? Няма ли кой да го дръпне за ухото освен Бойко и да си плати далаверите?
39
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв евроантлантик си и ти,един търговец,съдружник на Прокопиев,премиера в сянка,че се и налапахте покрай тия мошеници,дето ги наричаш с вярното популисти,но пропускаш кражбите и посредниците.А дей танкера с евтиния газ с посредничеството на Херо дето и тя лети в облаците и скоро ще падне.И що " евтиния" газ е по скъп?Щото са гламави и търсят само да се нагушат от посредници.Сега ще търсел здрава основа с РФ,е чуваш ли се?Борисов отстранява,че кой си ти и кого представляваш?Имате ли достойнство
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да си глупав, простата си е простата, бро. Може да те бат в газа до откат, но простата е функциониращ независимо от това орган, а ти си някаква скапана *** и няма да ти се размине биологията.
37
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плевнелиев ту така,ту иначе.Върти се като *** да угажда на отиващата си г- жа която понаучи български,но не опозна българите.Тази "протегната" ръка е изкуствена и с твоя помощ.Ако беше станало при ГЕРБ изгонването щеше да има бунт,че не е законно,както си е.А тези списъци на Лена фалшификата която си търси аудитория и сама създава списъци,изобщо не трябва да се дискутират.Не казвам че няма хора с "дарения "то се забелязва,но Киро употребява службите в негова полза безогледно.
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не изпитвам често нуждата да храня бивши президенти, но с този няма как. Ей, микро ташшак, направи ли си задължителния преглед на простата, когато стана на 40? Защото какъвто и да ти е полът в момента, простатата си е простата!
35
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имало доказателства... Братле, тебе целият свят те гледа, и не иска да се ръкува с теб, защото вчера си бърсал сперрма от дупето със същата ръка, ***.
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя върти суче, сам се опровергава. Така е несериозно.
33
4
 
17
 
! Отговори
Леле Мале преди 1 година
Това ли беше " вързаното магаре"-на "оня" от Банкя -дет го почукваха по челцето..миличкия..Банов ли му беше името.. на продавача на хороскопи - мъжленцето на синоптичката с Х5 и имотите в Гърция..то талант бре..и как умно хортува и какви купешки думички шпреха-все едно още спинка по магистралите у немачко
32
3
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Старае се човекът,господарите му искат да си заслужи кинтите.Утре,когато му дойде времето,ще извади пак БКП книжката,ама поне ни развеселява.Що не направят дует със Зеленски,ще се получи яко!
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре,че по твое време ги нямаше, а?! К'во ли щеше да правиш? Или пък си бяха тук..., а теб те е нямало? Ти като какъв го играеше, че те забравих?!
30
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
този шут къде се обажда!
29
1
 
4
 
! Отговори
Vol'Jin преди 1 година
Други интересни факти са две погребения - едното е във Вознесенка, другото Мала Перешчепина - двете погребения са изключително сходни и с наличието на еднаква номадска хералдика! Изключена е теорията Вознесенка да е погребение на киевският княз Светослав. Това са погребения на български ханове. Син и Баща - Род Дуло, официално тангринисти Кубрат и Аспарух! Интересни са артефактите присъстващи като дарове и в двете погребения - скити(викинги) , монголи, траки, беси както и няколко трофей