Петков: Цената, която няма да платим е да вкараме задкулисието във властта

ПП готови с ясни политики, стратегии и законопроекти
168
Петков: Цената, която няма да платим е да вкараме задкулисието във властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единствената цена, която не сме готови да платим, е да вкараме задкулисието обратно в управлението. Това заяви 
премиерът в оставка Кирил Петков.

Още по темата

По-рано днес Петков, заедно с министъра на енергетиката в оставка Александър Николов, беше изслушан от депутатите относно доставките и цената на природния газ.

На въпрос има ли вече 121 депутати, които да подкрепят бъдещо правителство с мандата на „Продължаваме Промяната“, премиерът в оставка отговори, че разговорът продължава.

По думите му от "Продължаваме Промяната" много са искали да обърнат този разговор, да не бъде „подкрепяте или не подкрепяте“.

Имаме ясни политики, стратегии, законопроекти, декларира Петков, цитиран от БТА.

Той уточни, че става дума за над 40 отделни стратегии.

„Всичко това е толкова логично с тези хора. Дори да кажат „Не“", ама да видят цялата програма, да дискутираме по важните за България приоритети и тогава да си направят становището", заяви премиерът в оставка.

Той се надява парламентарните групи да влязат в диалог, но условието му е Слави Трифонов да не взима решения от името на ИТН, както Бойко Борисов ги взима за ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя нахилен продажен мъдурко,като какъв се изявява сега,като бивш премиер,като лидер,или като проводник на говедарските интереси?
78
4
 
26
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Млъкни беее,че от вас по-голямо задкулисие няма .Кой ви вкара във властта-Радев,олигарсите,Божков,целия ОФ от ченгета,доносници,политици аутсайдери .Само заучени лозунги-Мафия ,0-лева корупция и всякакви други лъжи.И вчера се изтъпанчил ,да се заканва,че законите щели да се спазват от всеки,а той 6 месеца лъже ,че не е канадски гражданин и се държи безобразно с Конституционния съд .Къв си ти бе?!Я марш от властта,заедно с родата
77
3
 
10
 
! Отговори
Македоналдс преди 1 година
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ-БСП са първото име и презимето на един и същи човек (интерес/чужда държава) Не го ли разбрахте толкова време?!?! Та Христо Иванов, главен протестиращ и променящ беше министър на Бойко!!! За БСП каква промяна са просто не ми се коментира! "Въоръжавайте се не само с овче търпение!"-П.П. Не съм сигурен какво има предвид но ми звучи правилно;
76
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този май трябва да го вкарат в лудницата. Щял да купува депутати от същото това задкулисие което уж нямал да вкарва, че и той щял да плаща, а не народа?!? Няма ли кой да го освидетелства и директно под запрещение?
75
2
 
29
 
! Отговори
Ех Петков,Петков преди 1 година
А вашият ментор и спонсор Прокопиев не е ли задкулисие ?!
74
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само общи приказки и никакви действия в посока разрешаване на даден проблем . Тоя човек не става за политик
73
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Киро само единия комсомолски плам, много празни приказки, клишета, лозунги от соцвремето и всичко това в ще-време, като светлото бъдеще. Той затова се разбира с Нинова и БСП. Инак по принцип не ще статукво.
72
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то дойде задкулисието дойде с вас! Наслушахме се на приказки за мафия и корупция,а правителството ви е най-корумпирано от всички до сега!
71
2
 
23
 
! Отговори
до 79 преди 1 година
Не е лудата! Наркоманската е! Има типични белези, които много специалисти биха разпознали без да се замислят! Не знам защо се мълчи по темата, че ни управлява очевиден наркоман! Вижте му погледа!!! Всички са в потрес от управляващия под въздействие джип, убиец от вчера! А управляващия под въздействие държавата, убиец??!?!
70
3
 
11
 
! Отговори
айдеееее преди 1 година
Чезвай в историята като Боре Началника.
69
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирето пак се изхвърли, по-специално относно задкулисието! На се сеща, че той амият е задкусисие, с ментор радев!
68
0
 
9
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
dnes.bg - защо ми махнахте коментара - не се страхувайте "ИСТИНАТА ЩЕ НИ СПАСИ" нека хората да знаят - за толкова години не сте ли разбрали - далаверите в Българската политика са като айна в река винаги някъде изплуват.
67
1
 
9
 
! Отговори
До123 преди 1 година
Айде бе,откога чакаме един "Умнокрасив" индивид като теб да застане на барикадата и да почне да брани продажникът-простьооо!
66
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КИРЕ, ЗАДКУЛИСИЕТ ОЕ ЯСНО КОЕ Е - ТИЯ РУБЛЯЦИ ВСИЧКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ - ТОВАРИШ ГИ НА САМАЛЕТА И ПРИКЛЮЧВА ЗАДКУЛИСИЕТО! ДА НЕ ЗАБРАВИШ СЛАВИ, БОКО И РАДЕВ!
65
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Олеле, точно Петков ли ще бори задкулисието във властта?!?!?! Петков, да ти напомним ли за решението да приемем Северна Македония задкулисно, с бележка от тефтер на Министерски съвет, с която инструктираш министър какво да прави без никакво публично обсъждане в парламента? Петков? Петко-о-о-о-в?
64
2
 
14
 
! Отговори
Истината... преди 1 година
Просто не можеш да казваш истината, нали.....
63
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо е сложил лудата физиономия. Властта не се пуска лесно.
62
18
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
Ц,ц,ц само копейки в тоз форум, бря
61
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов му каза на Кирчо до какво ще доведат санциите, а Кирчо го обвиняваше, че е русофил. Сега Кичо да понесе отговорност за действията си и да се разкара с бандата му сорросоидни продажници.
60
5
 
24
 
! Отговори
строя Дунав Мост 2 преди 1 година
Разликата между Семерджиев и този, освен в чистотата на наркотиците които употребяват е и че този ни избива доста по на едро!