Слави е излизал от повече кабинети, отколкото са съставяни

Д-р Симидчиев: Няма нищо скандално в записа на ДБ
Обновена: 25 юли 2022 11:47 | 25 юли 2022 10:28, Александър Попов
35

"Записът показва аналитично мнение на ръководителя на нашата парламентарна група какво се случва между различните партийни субекти. Не виждам нищо скандално в този запис. Говори се за неща, които са мнение на Христо Иванов и които отразяват доста добре ситуацията в момента. Това не доведе до крах на преговорите, а до това, че "Има такъв народ" за пореден път дестабилизираха политическата обстановка", коментира разразилия се политически скандал зам.-председателят на здравната комисия в парламента д-р Александър Симидчиев пред Bulgaria ON AIR.

Както е известно, всичко тръгна от изтеклия запис от закрито заседание на "Демократична България".

Според него ръководителят на ИТН е излизал от правителства по-често, отколкото те са съставяни. Гостът каза, че поведението на всеки един национално отговорен субект в тази затруднена обстановка е да не допринася за дестабилизация, защото в една нестабилна обстановка не могат да се взимат правилните решения. Д-р Симидчиев обърна внимание, че има нужда от разум, да се говори по-малко и да се работи повече в интерес на това, което се случва в държавата.

Защо ВАС спря повишаването на заплатите и как трябва да бъдат привличани младите лекари - гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Александър Симидчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
4
 
! Отговори
Докторе... преди 1 година
Преброй си имотите, които имаш.....и пресметни отговарят ли на законните ти доходи, които си декларирал............. Затова ли толкова искате за шеф на КПКОМПИ да бъде следовател от ДС /БКП......
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този и по тези теми ли е компетентен, льольовец.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ходи работи, не ставаш за депутат и си обръсни мустака
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави е излизал точно от ЕДИН кабинет. Всичко останало са били проектокабинети или големи уйдорми. :-)
22
3
 
5
 
! Отговори
asd преди 1 година
По време на пандемията 2 години дестабилизираха допълнително държавата тези от ИТН с постоянното облъчване с дезинфорамция. Тогава защо не казахте, че дестабилизрат. Тогава просто трябваше да се клати държавата, за да се спаси кожата на олигархията. Много хора се подлъгаха и сега си имаме премиер в сянка в Дубай.
21
1
 
2
 
! Отговори
Азарта преди 1 година
Преживяхме Бялата Златка, ще преживеем и този картунковец.Всъщност кой от двамата е по-доолен!
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко пари взе чалгаря?
19
5
 
7
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 1 година
Лидерите на мафиотски структури в България са главните виновници за жалкото финансово състояние на българина!В същото време Бойко Борисов , Мустафа Карадайъ , Ахмет Дотан , Слави Трифонов тънат в разкош , без да произвеждат и за 1 лев продукт!И ние ще чакаме тия бандити да отпуснат хватката на властта?Няма да стане , ще ни омайват с лъжи и инсинуации , но ще държат здраво кокала!Лошато е че и младото поколение иска да стане като тях - богаташи от далаверки , без съвест , без задръжки!
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 19 АЙ СТИГА БЕ. ТО В ЦЯЛ СВЯТ ИМА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, ГОЛЯМА ИНФЛАЦИЯ ЩЕ ПРАВИШ СРАВНЕНИЕ С БОРИСОВ. ДА НЕ БИ ТОГАВА ДА ЖИВЕЕХМЕ НОРМАЛНО. ДА НЯКОИ ОТ ХУНТАТА ГЕРБ ЖИВЕЕХА НО НАРОДА НЕ. СТИГА С ТОЗИ ГЕРБ ТЕ ВЕЧЕ СА ПОГРЕБАНИ. НА НАС НИ ЛИПСВА НЕЗАВИСИМОСТТА КАТО ДЪРЖАВА И ЗАТОВА ТЪПЧЕМ НА ЕДНО МЯСТО ВЕДНО С НЕНАСИТНИТЕ ПОЛИТИЦИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.
17
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето го милионера изживяващ се като разбиращ от медицина. Тоя не е виждал лекарски кабинет откакто е завършил. Занимава се само с бизнес и политически измами
16
6
 
9
 
! Отговори
гнус преди 1 година
Кой го интересува какво мисли тоя гнусен коороноид. Да си слага маската, че грозната му мутра дразни
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 18 Дали ГЕРБ е остатък от миналото ще кажат хората на изборите.Всеки нормален може да направи сравнение - цени,сметки и т.н как се живее при Борисов и как сега.
14
4
 
11
 
! Отговори
Къде се намирате преди 1 година
Тези от Булгариа Он Ер както сами се наричат, какво се натягат на Козяк с украински знамена в студиото ? Какво ли не прави загубен човек за няколко пробити долара повече !
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И без Слави и Бойко ще съмне.
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо продължавате да коментирате Слави?Той е вече история.
11
4
 
5
 
! Отговори
страх тресе кочината преди 1 година
Защо си мислите 99% от новинари, гости и журналисти вече втора година в ефир показват знаци с ръцете нетипични за нашия бит и култура? Да не ги е страх, че някой ги гледа и ако не му хареса, какво приказват от телевизора, ще има случка?
10
7
 
12
 
! Отговори
Слави е цървул преди 1 година
колкото по-бързо се разкара от политиката толкова по-добре
9
6
 
7
 
! Отговори
Белене преди 1 година
Скъса се да прави грозния масонки знак с ръчичките, пишмана масончик. Като нашрави пирамидката, да си знаете, че Ви лъже като дрът..
8
7
 
13
 
! Отговори
мустакат пияндур преди 1 година
Тази СЗО калинка пак изпълзя като въшка на чело.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина странно защо този доктор обсъжда Слави,а не ковид.На Слави не му пречи да бута правителства даже да не е в парламента.Като ги вижда,че са лицемери да им трае ли?Нашият политически "елит" в момента не струва и 5 ст.,защото само лъжат и мислят народа за пpocт.На това дередже сме,защото политиците ни се мислят за велики,богоизбрани и недосегаеми,а всъщност от дрогата и алкохола мозъка им се е изпарил.От ПП и ДБ не могат да схаванат собствените си грешки и се държат като бавно развиващи се.