Слави е излизал от повече кабинети, отколкото са съставяни

Д-р Симидчиев: Няма нищо скандално в записа на ДБ
Обновена: 25 юли 2022 11:47 | 25 юли 2022 10:28, Александър Попов
35

"Записът показва аналитично мнение на ръководителя на нашата парламентарна група какво се случва между различните партийни субекти. Не виждам нищо скандално в този запис. Говори се за неща, които са мнение на Христо Иванов и които отразяват доста добре ситуацията в момента. Това не доведе до крах на преговорите, а до това, че "Има такъв народ" за пореден път дестабилизираха политическата обстановка", коментира разразилия се политически скандал зам.-председателят на здравната комисия в парламента д-р Александър Симидчиев пред Bulgaria ON AIR.

Както е известно, всичко тръгна от изтеклия запис от закрито заседание на "Демократична България".

Според него ръководителят на ИТН е излизал от правителства по-често, отколкото те са съставяни. Гостът каза, че поведението на всеки един национално отговорен субект в тази затруднена обстановка е да не допринася за дестабилизация, защото в една нестабилна обстановка не могат да се взимат правилните решения. Д-р Симидчиев обърна внимание, че има нужда от разум, да се говори по-малко и да се работи повече в интерес на това, което се случва в държавата.

Защо ВАС спря повишаването на заплатите и как трябва да бъдат привличани младите лекари - гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Александър Симидчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
12
 
! Отговори
Bond преди 1 година
Този фарма-лобист (а уж е пулмолог) от две години обикаля студията да лобира за препарати и да ръси мозък за Мерките, а през това време не е прегледал и един болен. За капак от една година е и в парламента. Грантаджийска пиявицa, както и останалите от ЛГДеБъ.
5
9
 
5
 
! Отговори
Камикадзе преди 1 година
За малко да си помисля че Слави и Костов са виновни за всички проблеми в родината.... Хайде 2-рият направи бая поразии докато беше наистина на власт но с пълно мнозинство, ама започва да ми се струва че Славчовите още от началото са наречени за бушони които да бъдат обвинени за всички проблеми от създаването на държавата, и накрая от истинското статукво да си делка гласовете на камикадзетата от ИТН ....
4
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави трябва да излезе от политикатаМного е Г ЛУПАВ и С ами влюбен мафиотСъщият като БойкоГологлави безмозъчни
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави припечелва от държавата за наша сметка той видя как Борисов забогатя навремето му поиска половината Герб сега явно е решил няколко чувала от магистралата да прибере е нема такава държава но това всичкото ние го търпим и избираме
2
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само тоз хамстер сорроски не се беше изказал
1
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този доктор или политик е, еднакво некомпетентен, едни и също паляци ги дават с мнения по ковид и политика и украйна, срам нямат.