Националният съвет на ПП обсъжда за коалиция на вота

ДБ и "Ние идваме" поискаха да се яват заедно
81
Националният съвет на ПП обсъжда за коалиция на вота
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната" свиква Национален съвет, за да реши как да се яви на изборите, съобщи за БНР депутатът Венко Сабрутев.

"Ще има Национален съвет, който ще реши как ще се явим на изборите, предстои",  посочи той.

Сабрутев не уточни кога ще се проведе Националният съвет на партията. "Продължаваме промяната" вече получиха покана от "Демократична България" за съвместно явяване на изборите.

Такова желание изразиха и от  движение "Ние идваме" на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП =шарлатаните пак лъжат.
62
1
 
1
 
! Отговори
toti преди 1 година
ЗАРЕЖЕТЕ ТЕЗИ ДБ на Хр.Иванов.....видяхте че саботират и извиват ръце!!! А те иначе са под чертата.По добре с БСП да се спечелят над 30% от гласовете и сами да имате мнозинство....??
61
1
 
14
 
! Отговори
И ние му викаме преди 1 година
Кирле, не искаме да те Гледаме и Слушаме повече, той пак не разбра!
60
2
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Черепа регистрира две партии едната я забраниха и продьлжи с другата - човека играе с пари
59
2
 
8
 
! Отговори
Стамболов преди 1 година
Да гласуват закон ;задължително да е живял и да живее в последните 5 години в района от ,който се кандидатира за депутат.Да знаем за кого гласуваме и да го намерим после ,не като тоя канадец или като Пеевски и др. дето правят изборен туризъм из цела България...В 90% от случаите не знаем за какъв гласуваме.
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те по-добре да вземат даюсе регистрират,защото стават смешни.Какви са тия нашите закони да пускат на избори партии дето не са се регистрирали ,с регистрацията на *** и пульо.Един пишман цар го направи преди 20г.Не си научихме урока ли или на олигархията й е изгодно отвреме на време да ни взема на абордаж по тоя начин.
57
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време ГЕРБ да се върне И да започне европейското бъдеще
56
2
 
5
 
! Отговори
За миро и цялата ком преди 1 година
С баджанака вино пия, руйно вино и ракия. Бълдъзата скришо гледам, че е много мераклия. Тя е млада и игрива, тя е много обичлива. С усмивка ме пленява, с погледа си подляваНаздраве
55
3
 
6
 
! Отговори
Баце голям преди 1 година
Баце вчера вика киро дьржал ли е парапета
54
1
 
5
 
! Отговори
Киро парапета преди 1 година
С баджанака вино пия, руйно вино и ракия. Бълдъзата скришо гледам, че е много мераклия. Тя е млада и игрива, тя е много обичлива. С усмивка ме пленява, с погледа си подлудява.
53
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такова издънване на държавата никой нее успял да направи каквото направиха киро лъжеца и кокорчо крадеца. Енергетиката е в колапс. Бизнеси фалират. Цените на горивата са с 1,50 над нормалните. Цените на продуктите са спекулативни. Уж повишените пенсии и заплати Инфацията ги изяде. Какъв ли мало умник трябва да си за да гласуваш за ПП ДБ и БСП. Това са трите абревиатури които трябва да се заличат от списъците за гласуване. Само Възраждане са истинските те ще ни оттърват от евро гейцие и краварите
52
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пиявиците ДБ и Ние Идваме, искат някъде да се закачат, за да се набутат в парламента, въпреки, че хората не ги искат. Ей, че нагли. Отидете на избори, ако хората ви искат, ще бъдете в парламента.
51
4
 
12
 
! Отговори
7373 преди 1 година
Да ни е честит новия Отечествен фронт. 1944 г.-превратаджията Кимон Георгиев, днес Кирчо. Асенчо-не знам какво да кажа. С тази муцка. Ама днес другия бряг е модерен.Лена си е досущ баба Цола Драгойчева-като млада. Проста, к.....ва, нагла-да не забравите като вземета властта един пищов да й дадета да го тури под полата. Няма СССР имаме братския САЩ. Идилия!? Предатели на народа и алчни политикани винаги е имало. Страх от Бога обаче имайте. Всеки се плаща за всичко. Колкото по-рано по-добре.
50
3
 
8
 
! Отговори
Дружба преди 1 година
Вземете си Ристю Бойкин и вечния генерал, че ако не са до властта ще се изпистят и изцъклят. Пък после се питайте що не Ви върви работата и Ви падат гласовете ....
49
3
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Хахаха нямат шанс иначе. Както ГЕРБ и СДС, отделно са гола вода - в парламента няма да влязат по отделно :) Циркаджии.
48
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По дебела коалиция направете че Възраждане ще ви смаже като въ шки. Колко ли трябва да са тъпоъгълни за да не разбират че за тях ще гласуват само тези дето им бяха платили да дойдат да викат под дъгата. Ако хванат 5 % щее чудо.
47
3
 
7
 
! Отговори
Серджо преди 1 година
До безумеца под номер 39: Великая Русь,остави ги тези *** и безверници на студ и глад зимата,за да чакат "краварите" да им изпратят втечнен газ и петролот Тексас. Бензинът по бензиностанциите им да стане 6 лева / по прогноза/,отоплението на един двустаен апартамент от 800-1000 лева, а хляба - 5.Честито, голташи !
46
3
 
4
 
! Отговори
44 преди 1 година
Този народ е не просто 1прост1,а уникално 2 тъп2. Сега ще му кажат, че за сегашното положение са виновни ГЕРБ, Слави, вятъра, папата, Путин и леля му и на есен ще гласуват пак за Киро Истината. Ами нека ви, заслужавате си го.
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу диктатурата на ***, нека всички българи се обединим срещу тези крадци!
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За аванта винаги някои хора са готови да се обединят.