Биков: Без ГЕРБ във властта кризата ще продължи

В 48-ото НС трябва диалог между всички партии
30 юли 2022 11:30, Александър Попов
124
Биков: Без ГЕРБ във властта кризата ще продължи
Снимка: БГНЕС

В 48-ото Народно събрание трябва да се говори с всяка една партия, независимо дали е опозиция или управляваща - това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът Тома Биков от ГЕРБ. По думите му, ако партията му не участва в управлението, политическата криза ще продължи.

"Мисля, че имаме всички шансове да бъдем на първо място. По-важно е след изборите какво ще се случи. Трябва да оставим всички възможности отворени. Би било изключително лошо политическата криза да продължи. Това ще се случи, ако ГЕРБ не участва в управлението", уточни Биков.

По думите му, предишното правителство се е самосвалило със спада на управляващото мнозинство. "То беше резултат от една много сбъркана конструкция, която беше предложена през декември, когато се формираше кабинетът. Управляващите започнаха да пишат програма чак след като подадоха оставка. Това е парадоксално. Не успяха да изработят механизъм за взимане на решения. В крайна сметка се стигна до това, което те наричат лоша комуникация вътре в коалицията. Не можаха да разберат, че целта ГЕРБ да не бъде във властта беше изпълнена на 3 ноември. Самите ние казахме, че сме в опозиция", обясни депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: Тома Биков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
15
 
! Отговори
до 53 преди 1 година
Като пишеш с големи букви дали вожда еднокнижник ще ти даде наградка? Някоя тиха държавна службичка, да спинкаш?
43
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА РАЗУМНИТЕ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА БОРИСОВ А *** ЗА ПЪПЪ ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
fake news. fokusat na bg darjavata e Chovekat: "edin za vsichki, vsichki za edin".vzemaite si lavovete, opashkite, koronite, saedineniata i chupka. ili na frenski gilotinki.
41
3
 
6
 
! Отговори
Сега преди 1 година
Биков Бузлуджа ще ви оправи нали сте едно и също
40
3
 
15
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Аааааа.... Не не не... герверастията повече на власт... Не не не... ===)))
39
6
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Биков какво ви е мнението за Психично болният Главен Прокурор Иван Стоименов Гешев, за едни Двуметрови Перничани(***) питам!?
38
4
 
9
 
! Отговори
до 45 преди 1 година
само някой извънземен гербояд като тебе може да не знае как работеше границата ГКПП Капитан Андреево през последните 15 години...
37
1
 
3
 
! Отговори
до 43 папагалът преди 1 година
А ти защо си седнал зад машинка да драскаш бе бушмен, химикалка нямаш ли, пиши с нея тук в опит да поумнееш !
36
1
 
1
 
! Отговори
Samo minavam, преди 1 година
Преди щипехте, около70% сега, каква ще е тарифата. Само да те светна, най лесно се дели на 1 и умножава по 0
35
8
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
40 ТИ ВИДЯ ЛИ ДОКУМИНТИ БЕШЕ ЛИ ТАМ ДА ВИДИШ КАК РАБОТИ ВСИЧКО А ПИШЕШ ЕДНИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЛЪЖИ ЕВРОПА КОНТРОЛИРА ТАЗИ ГРАНИЦА ПЪПЪ БЪЛГАРИЯ Е ТУК ОТ 1340 ГОД ЖИВОТЪТ НЕ ЗАПОЧВА ОТ ВАС АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ АМАН ОТ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ МАНИПУЛАТОРИ
34
2
 
4
 
! Отговори
д преди 1 година
биков, твоя приятел боби михайлов кога ще те кани на преслава? чалгата ти е в кръвта
33
7
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
А ПЪПЪ ДАЖЕ НЕ Е И ПАРТИЯ СЪЩИТЕ ГЛАСУВАЩИ ЗА ЧАЛГАРИТЕ СЕГА ГЛАСУВАТ ЗА ПЪПЪ ЕДНОДНЕВКИ СА КОАЛИРАЛИСЕ С БКП СТОЛЕТНИЦАТА АКО НЕ БЕШЕ ТАКА УПРАВЛЕНИЕ ДРУГ ПЪТ ЩЕ ВИДЯТ ПЪПЭ ИЗЛАГАЦИЯ А МАШИНКИТЕ СЪЩО ПОМОГНАХА НА ПЪПЪ И ПОДКРЕПАТА НА РАДЕВ И РЕПРЕСИИТЕ НА РАШКОВ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ ВДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Е ТЕЗИ СХЕМИ ВЕЧЕ ЗАМИНАХА ОСТАНАХА МАШИНИТЕ
32
2
 
11
 
! Отговори
до 40 преди 1 година
забрави за отровите с които са тровили България внасяни през КПП Капитан Андреево :)
31
3
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ са скалата преди 1 година
по която се измерва простотията и беднотията на овцата от порода "българска празноглава" разпространяваща и развъждаща се само на територията на България ! Бедност ли, никаква бедност няма в България, бедността е бит, култура и обичай на това стадо ! А сега почвайте с минусите, те също са ви в обичаите, да отричате истината !
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП като почнаха да ринат бойковите обори лъснаха мръстотиите на Пеевски, Лукойл, заемите от ББР, магистралите от които се теглят чували с пари, лабораториите на Таки, прикритията на Гешературата, тецовете на Ковачки и какво ли още не, то дъно няма. Ако народът гласува за ГЕРБ това ще е поредният пагубен за България управленски мандат.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така, като се върне Герб, няма криза, защото няма опасност престъпниците от властта да бъдат съдени, понеже те почти всички са в Герб. И тогава в Брюксел могат да се чудят завинаги как в БГ няма нито един осъден политик от високите етажи....
28
3
 
18
 
! Отговори
Тома Биков 2013г преди 1 година
"Бойко Борисов трябва да лежи в затвора"
27
6
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ПЪТИЩАТАТА НЕ СА ПИПАНИ ОТ 2 ГОДИНИ ПАРИТЕ ЗА ХЕМУС ЗАМИНАХА НЕЗНАЙНО КЪДЕ И ХЕМУС ЩЕ СТАНЕ 3000 ГОД ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ МРАЗЕЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ЕВРОПА СПРЯ ПАРИТЕ НА НУЛЕВАЦИТЕ ЗАЩО ЛИ И НЕ САМО ТОВА ОРЯЗА ГИ ЗАЩО ЛИ БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРНА 80 ГОД НАЗАД
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквам Биков да се прехвърли към ПП,ако спечелят мнозинство.Той си е бояджия и номад,обикаля партиите които вземат властта.
25
5
 
12
 
! Отговори
до 27 преди 1 година
какво по-мъжко от това да те крадат докато една банкянска тиква еднокнижник ти казва как ще имаш щастливо бъдеще :))