Атанасов: Борисов иска да излезе от политическата изолация

ГЕРБ не били платили цената на корумпираното си управление
66
Атанасов: Борисов иска да излезе от политическата изолация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Борисов нека да не ни будалка“, каза ген. Атанас Атансов за предложението на бившия премиер Бойко Борисов за следизборна коалиция с „Продължаваме промяната“.

Още по темата
„Заявките му целят да излезе ГЕРБ от тази политическа изолация, но не са си платили цената за това корупционно управление и са в това състояние, държат се така поради една проста причина – имат зад гърба си Иван Гешев“, смята Атанасов.

Съпредседателят на „Демократична България“ каза, че е обърнал внимание на приоритетите на Борисов и е забелязал, че съдебната реформа е подредена последна.

„Заявките, че ще бъде подкрепено едно или друго в голямата си част са лицемерно поведение. Това не би могло да се състои докато не се плати цената на корумпираната „Борисова“ държава“, смята Атанасов.

На въпрос защо „Демократична България“ няма кандидат за шеф на КПКОНПИ, а коалицията е подкрепила Бойко Рашков, Атанасов каза, че в този случай не е имало нужда да се прави излишна конкуренция.

„ГЕРБ отново се опитаха да ни атакуват, че подкрепяме човек от времето на комунизма. Поискахме това нещо да бъде вкарано в изискванията на тази комисия – шефът ѝ да не бъде свързван с ДС. Бойко Рашков няма тази връзка“, каза той пред bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Атанасов най после се добра до баницата и сега драпа със зъби и нокти пак да се настани НО СОРИ ТАНАСЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО КОИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБ ТАНАСЕ АУУ ОЛЕЛЕ
48
0
 
3
 
! Отговори
Искам в опозиция преди 1 година
Тези така и не разбраха, че без ГЕРБ не мое да се състави стабилно правителство без Кремълски аватари! Зорлем ще набутат ГЕРБ да прави правителство с ДПС и Янев!
47
5
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
ПП направиха за държавата много повече за 6м.,отколкото Борисов за 12г.Крадоха много по-малко от Баце.
46
1
 
5
 
! Отговори
Силва преди 1 година
До 56 а бе,ей Е ти много искаш,как ще престанат да се занимават с Борисов,като веднага,ще лъснат лъжите им( не,че не са лъснали)но още има заблудени които им вярват .Ако ,започнат да се занимават със себе си ще се разпаднат,както се видя Единствения начин е пълна победа на ГЕРП , ще истерясат още повече, но трябва да излезем от тинята в която ни набутаха.Борисов много добре ги знае колко струват и затова не им обръща внимание
45
2
 
4
 
! Отговори
а бе,ей преди 1 година
Оставете Борисов на мира,него отдавна го няма!Вие кажете какво направихте за това време!?Добре,времето ви е малко,така да е,тогава какво ЗАПОЧНАХТЕ да правите!?Хайде,да ви чуем гласа меден загорски!!!Май едно ГОЛЯМО НИЩО,а!?Нещастници!!!
44
1
 
0
 
! Отговори
а бе,наивник преди 1 година
До В ЗАТВОРА За който и да гласуваш,все ти е отзад!Голям,ръбест и с опулено очо!
43
6
 
1
 
! Отговори
Дървен Шоп преди 1 година
За да излезе трябва да влезе в ЗАТВОРА !
42
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не гледай Борисов, а себе си. Не знам дали той ще излезе, но вие влязохте. С двата крака.
41
1
 
16
 
! Отговори
Лидия преди 1 година
Танасе,е ти освен за будалкане,за друго ставаш ли? Борисов и Гешев ,ако те хванат за ушите ,за да не те гледат от високо,ти само ще риткаш с краченцата и ще се кокориш още повече.Много не сериозно е да си фантазираш,че си значим
40
1
 
17
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Лично аз теб не искам да виждм, Борисов е пред теб много. Днес те слушах по- жалка картинка от теб не съм слушал . Гърчи се, пред въпросите на журналистчето. Генерал, на който бих забил шамар.
39
2
 
15
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Имало ли е случай, прокурорчето Тамас да излезе, и да не ни обяснява...какво мислил Борисов, какво възнамерявал Борисов, и как Борисов едва ли не го било страх от Гнома ! Танас все се напъва да свети с отразена светлина! Що не си погледне, колко хора са гласували за него ,и колко за ГЕРБ! За едните казват че са първа политическа сила, а малкото Танас надали ще помирише Парламент!
38
1
 
18
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Атанасов е достатъчно нагал да афишира, че някой друг трябвало да плаща за грешките на БСП..От къде тръгна корумпираната ни държава? От Прехода на БСП! БСП трябва да плати за греховете си и ще го направи,разбира се - всичко по реда си..
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повече от година Борисов бе в изолация. И какво направиха управляващите през това време? Тотално се провалиха. Както става винаги, където участва БСП и мутанти.
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чухте ли как му звъни айфона на този ръъб? Хахахаха
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не Наско, искаме ти да залезеш!!!!!!
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са един файтон хора, седнали ли да обсъждат другите. Я се явете сами на избори бе. Умни и красиви жълтопаветни ***.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма по-гадна от българската политическа класа.Отвратителна феодална система,която й викаме демокрация,изградена още от комунизма.Тук няма случайни хора,всичко е свързано помежду си в някаква договорна система на присвояване.София е тумор на България, ръководещ страната.Всички партии,са част от тази структура обхващаща бизнеса,медиите,спорта,университети,училища и болници.
32
2
 
17
 
! Отговори
Но, бяхте в коалиция преди 1 година
Когато бяхте в коалиция с ГЕРБ 3г. и 10 месеца в кабинета Борисов 2 друго казвахте! Асо сте искрени следва вие и всички партии от тогавашния Реформаторски блок също да поемете вина за корупционните сделки, които са се осъществявали по ваше време! Борисов е управлявал като Министър-председател общо 11 г. и 6 месеца, така, че 1/3 е в коалиция с вас!
31
23
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
ВЬН МРЬСНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ДПС !!!!!
30
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДОЛНО ЧОВЕЧЕ