Нинова: Радев можеше да прояви повече въображение при избора си

Кабинетът е реваншистки към БСП, смята тя
146
Нинова: Радев можеше да прояви повече въображение при избора си
Снимка: БГНЕС

"Очевидно правителството ще бъде реваншистко към БСП, ще се представят компромати към БСП. Както виждате, президентът има и специално отношение към мен, след като той назначава на моята длъжност, човек, който съм уволнила”, коментира Корнелия Нинова по време на предаването на властта на новия служебен икономически министър Никола Стоянов.

"Радев е трябвало да прояви повече въображение, можеше да назначи Александър Михайлов от "Кинтекс", върху него поне има вече две дела, срещу Стоянов има само една проверка”, заяви още Нинова.

"За един час президентът свърши нещо, което аз не можах за една година, отвори очите на българските социалисти - два пъти употреби БСП, за да стане президент и два пъти ги провали", коментира още тя.

Докато беше министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова през юни тази година смени цялото ръководство на държавното оръжейно предприятие "ВМЗ-Сопот", на който Никола Стоянов бе председател с мотива за лоши финансови резултати. Сега той поема длъжността служебен министър на икономиката и индустрията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя, милата, се е надявала пак да яхне белия кон.
84
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По доклад на Нинова, България е изнесла оръжие за над 1 милиард евро. Това са средно по 250 милиона евро на месец. Комисионната в 10% или според Гугъл е 25 милиона. Нинова се тресе от страх Никола Стоянов да не изкара на бял свят договорите за износ на оръжие. До месец юни 2022 Стоянов беше шеф на ВМЗ Сопот.
83
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев не е писател на фантастика или сценарист на скечове, за да проявява въображение. Радев си разчиства пътя към президентска република с багера. Няма наши, няма ваши. На война като на война. Радев удари ляв прав на Нинова. Това е за изпратеното оръжие за над 1 милиард за последните 4 месеца.
82
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаха Цял кабинет анти Нинова. Тази се е взела много насериозно. Никой не я бръсне за сливa. Това е параноя. Страхът е голямо шубе. Нинова като уволни Никола Стоянов през юни, дори не си е мечтала след два месеца да и седне уволнения на министерското и кресло. Народните мъдрости са безценни,а в случая народа би казал: ВОЛА РИЕ, НА ГЪРБА МУ ПАДА. Възможно е да е реваншизъм,но по-възможно е да е ликвидация.
81
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова, ти като се противеше руската шпионка Иленка да ходи в Брюксел, сега тя ти го връща тройно. Лошото е, че през това време тя работи изцяло против България и успя да настрои сума ти и евродепутати против нас. Рано или късно предателката ще си го получи. Като начало Радев ще бъде импийчнат и Йотова няма да може да опъва чадър над въпросната мър-фа. А ти ще иде в забвение, уви!
80
4
 
12
 
! Отговори
дддд преди 2 години
Нинова,от това по голямо въображение здраве му кажи.Показва ти как ще ти го нач* ка до сливиците!
79
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремълската дружинка е налице. Да влезе диктаторът.
78
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде си виждала въображение у военен, скъпа? Йончева успя да те подхлъзне. Злопаметна е спрямо теб. Радев им е пионка. Вкъщи го командири Деса, в службата - Йотова, от Брюксел - Йончева, и най -отгоре Митрофанката. Но той не се оплаквам. Важно е да се пъчи и да дава акъли с общи приказки. Жал ми е за теб, драга Корни. Преметнаха те да го предложиш за президент. Забрави ли: "Не вярвай на данайците, когато носят дарове". Измаменото камилче си заради ламтеж за власт.
77
4
 
15
 
! Отговори
от село преди 2 години
Радев ги избира като на кастинг за сапунка снимана 7 месеца ,а сега не пита нинова и трагико комедията може да е по малко зло .Прибирай се на село *** Куно,да видиш от къде си тръгнала .
76
0
 
9
 
! Отговори
Буклиев преди 2 години
Инфлация има и в мамаша раша и то не по-малка от европа, при все че курса на рублата уж спада.
75
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИНОВА ПОДЧЕРТА ЧЕ СЕ ГОРДЕЕ С МИН ПЕНСИЯ- 470ЛВ СЛЕД КАТО ПЕНСИОНЕРЪТ Е ПОСЕТИЛ МАГАЗИНИТЕ ЗА ХРАНА ТОЙ ГУБИ 35/40% ОТ СВОЯТА ПЕНСИЯ ПОРАДИ ИНФЛАЦИЯТА И ТЯ СЕ ВРЪЩА НА 304ЛВ- ТОВА НЕ Е ПОВОД ЗА ГОРДОСТ- ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ СЪСИПВА БЕДНИТЕ.
74
4
 
22
 
! Отговори
реванш преди 2 години
"Ще я съдим по делата" . .Свалете и полата.
73
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ?!?Нейната партия не е долюбва, сигурно затова е станала толкова крива :))) Комсомолката требва да знае, че който се опълчи на Радев, не го чака нищо добро :)))
72
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От фуражка въображение?!!! Нинова нещо се е объркала, но да не забравя, че именно тя през 2016 г. го отмъкна от ръцете на Първанов и Румен Петков, които смятаха да го издигнат за кандидат-президент от името на АБВ!
71
6
 
16
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Хиена вие срещу Хиена. Този филм сме го гледали. Нищо ново и супер скучно. А новата служебна банда, която Прецедента е сбрал за нов обир, е направо кръвожадна сбирщина.Изключвам Сашо Пенов, който си е експерт и си работи добре за пари. Другите са като банда от пиратско пристанище. Шъ са краде яко и ще променят пак изборния кодекс да си нагласят новите избори да са им като "фрашкани" зарове на дребен измамник.
70
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабе, време е да си ходиш!
69
3
 
25
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Половината БСП е в правителството тая за какъв реваншизам говори. Гузен негонен бяга.
68
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Госпожо нямате моралното право да обвинявате този или онзи Вие се съюзихте с продажниците за власт и пари.Предадохте българите и не защитихте националния интерес на България.
67
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това правителство е като избрано от Гешев, Борисов и Чалгарите.
66
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен69Само 1 ят мандат ,вторият хората гласуваха за него като обединяваща личност и като политик-президент.