Панев: Няма да спрем "Газпром", ако предложат най-добрата цена

Обща коалиция ще доведе до победа
15 авг 2022 13:52, Росен Стойчев
60
Панев: Няма да спрем "Газпром", ако предложат най-добрата цена
Снимка: БГНЕС

Ако "Газпром" предложат най-изгодната цена, няма да имаме основания да ги спрем. Можем без руски газ, но ако те предлага най-добри условия, защо да не използваме газ оттам.

Още по темата
Това коментира в ефира на Нова Нюз съпредседателят на "Зелено движение" Владислав Панев.

"Важното е да не зависим от един доставчик на газ. Строежът не интерконектора е завършен, предстоят само административни процедури, така че от 1 октомври да заработи. "Газпром" е ненадежден доставчик, да търсим алтернативи, за да не останем "на сухо". Едната е азерският газ, другата - втечненият", заяви той.

По думите му изчакването дали ще има коалиция на ДБ с ПП не е проблем, а въпросът е да е изгодно за държавата. "Обща наша коалиция с тях, ще значи убедителна победа на изборите. Не правя разлика между Борисов и ГЕРБ", коментира Панов. И уточни, че коалиция с ГЕРБ е немислима, тъй като борбата на ДБ е точно срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
13
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Ли не разбра, че ние трябва да се молим на Газпром, защото на самите тях не им пука за нас. Това че няма да доставят за Бг за тях е нула щета, за Бг обаче е огромна.
9
13
 
7
 
! Отговори
мара белчева преди 1 година
Защото, Панев, газпром ще ти предложат по-ниска цена и после пак няма да ти доставят газ, когато обаче вече няма да има откъде да вземеш. Защото Путин използва газа като оръжие, за да изнудва и да внася разкол между европейските държави. Просто е, но руски продажник и крадлив зелен чорап едно си знае.
8
6
 
14
 
! Отговори
Един Милиард преди 1 година
Ако подпишем нов договор с Газпром, отпада възможността за търсене на обезщетение за нарушаването на договора, който имаме в момента. Обезщетение на стойност НАД МИЛИАРД долара. ВСЕКИ, който твърди, че няма никакъв проблем да подпишем нов договор с Газпром, БЕЗ ДА СПОМЕНАВА ТАЗИ ПОТЕНЦИАЛНА ЗАГУБА, се опитва да ограби България за сметка на Газпром, с един милиард.
7
4
 
13
 
! Отговори
перко преди 1 година
Т.п, по т.п, най т.п! И сега газта е от Газпром, но през посредници,дори Кокорчо го призна! Вие сте пагубни за България,а сега бяга да си правиш селфи с Пеевски!
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя неЕврастеник нали щеше да строи газопроводи и да внася газ от Нигерия?
5
3
 
10
 
! Отговори
:):) преди 1 година
Завой на ЛЯЯЯВООО!И едно договорче с Газпром Моля. :))Тези са на власт само за да подпишем договр с Газпром с големи неустойки и най-добра цена в момента, но не пазарна и като пазара се обърне след година пак ще плащаме най-скъп газ в ЕС. Това правителство е Руско, Какво да е.....
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредни изговорени смехории. Хем можели и без газ от Газпром, пък вече са се наредили като просяци пред Газпром за промо офертичка.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха ха как се връткат само! Ни гръбнак, ни грам кокал- една пихтия само!!! Гнус
2
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено! Европеидните про'стаци могат да си стоят на студено, да не ползват продукти използващи газ и да напуснат работа, ако там се ползва газ като суровина. Никой не е длъжен да ползва руска газ насила!
1
5
 
15
 
! Отговори
Запознат преди 1 година
Америка срещу България не дава газ от Газпром, какво има да се чудите