Нинова към ГЕРБ: Фактите опровергават лъжите и манипулациите ви

Страната ни отчете добър икономически разстеж
17 авг 2022 22:03, Нели Христова
61
Нинова към ГЕРБ:  Фактите опровергават лъжите и манипулациите ви
Снимка: БГНЕС

Г-н Борисов, фактите опровергават лъжите ви за хаос и провал. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в страницата си във Facebook. А ето и целият й пост:

Днес Европейската статистическа служба отчете, че икономическият растеж в България за април, май и юни е два пъти по-добър от средния в Европа. България бележи 4.8% реален икономически ръст.

Според Евростат българската икономика е нараснала през периода април - юни с 4,8% спрямо същото тримесечие година по-рано и след експанзия от 4,5 на сто през първото тримесечие на 2022 г.

На ГЕРБ и специално на Борисов, които всеки ден говорят за провал и хаос в икономиката искам да кажа: Фактите опровергават лъжите и манипулациите ви.

Никога при ваше управление България не е имала такива икономически показатели и не е получавала такова признание в Европа. Спряхме рекета върху бизнеса, пресякохме източването и кражбите, върнахме ролята на държавата с реална подкрепа на фирмите заради увеличените цени на енергоносителите и резултатът е налице.

Първо място в ЕС през май по индустриално производство и четвърти от 27 държави по реален икономически растеж. Подчертавам реален. И всичко това постигнато по време на няколко безпрецедентни кризи, връхлетяли България. Това е истинската оценка за работата ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
27
 
! Отговори
Мафия върху Мафия! преди 1 година
Уморихте България със вашата политика и със вашите партйи но това не ви стига. Хората не ви искат нито едните нито другите и никой не ви вярва разбиратели? Всичко е във разруха а народа е измъчен, народа е болен
25
1
 
25
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 1 година
Ситтърбух(Техноимпекпсова) този път ще отиде на полит-Бунишето,там,където е сега госпожа Иес(кривоустата Куневица).
24
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова е патологичен лъжец. Питайте я защо Станишев я уволни за корупция през 2007г.! Питайте я как така се намърда във властта на 28г.! По онова време жена на 28г.няюаше как да влезе в политиката директно от село Крушевица и да седне на министерски стол ако не е агент на чуждо посолство.От къде почупи 70 000щ.д.,за да купи на безценица Техноимпекс?Предприятието беше с активи за над 3 милиарда.Нинова приватизира Булгартабак и какво ли не. Казват, че Костов и дал парите, за да съсипе БСП отвътре.
23
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжливата сврака с ботокса вика дръжте лъжеца. Хахахахахаха На изборите БСП ако спечелят 12 депутатски места Нинова да даде курбан за здраве! Такъв разпад на партията заради алчнотията на Корнелия никой от враговете и ме успа да нанесе както Корнелия го направи.
22
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази жена е патологично пристрастена към властта.
21
0
 
16
 
! Отговори
Винету преди 1 година
До 9. Откъде пък ги измъдри тези 15 години? Ама и ти май си лягаш всеки ден с Боко.
20
21
 
2
 
! Отговори
# преди 1 година
Не съм й адвокат на Корнелия Нинова................но не виждам причина да има толкова голяма злоба към нея!!!Тя не е идеална...............но със сигурност е по-малкото зло в сравнение с олигарси като Георги Гергов, крадците от ГЕРБ или канадските мошеници!!!
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фактите са, че България за първите 4 месеца след войната в Украйна е изнесла оръжие за 1 милиард евро. Това са данни от доклада на г-жа Нинова или по - известна като г-жа Лъжа. Средно по 250 милиона евро на месец.В Гугъл пишат, че комисионните са 10% или 25 милиона евро на месец. Ръстът е от износ на оръжие. Най-големия коз на Нинова се оказа Борисов. С Борисов ляга, с Борисов става. Ако не е Борисов Нинова няма какво да измисли, да ви говори. Разследване, съд и затвор за фалиралите България.
18
0
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Уф, пак ли Борисов? Нинова, ама ние знаем, че ти отдавна си лягаш и ставаш с него.
17
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пред хората зрелища, а после коалиция с ГЕРБ. Май така ще стане.
16
0
 
21
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Ден не минава и лелята да не се изкаже. И пак неподготвена. Лелче пак лъжеш. Не си на село с баба Дана и стрина Драгана. Уважавай ни малко. Не сме ***! Реален растеж щото има инфлация. За нея не говориш. Ръст на индустриалното производство-защото подписваше за износ на оръжия за Украйна. Пък се кълнеше, че не е така и решение на НС наруши. Лелче спри да лъжеш и манипулираш! Подай оставка за са потръгне партията, ще я закопаеш.
15
0
 
20
 
! Отговори
Валя преди 1 година
На г-Лъжа всяка втора дума е лъжа.Опитва се да се избелва,че не е лъжкиня.Не ти се получава Корнело с разрежи,защото ние усещаме по пълненето на хладилниците И ти и си лъжкиня и то стара печена лъжкиня и Киро и цялата ви коалиция.А стига си дебнела Борисов,и други говорят така
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много внимавайте за кого гласувате гражданите, защото ДБ и ПП са патерици на БСП по кръвна и родова линии.
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарко искашли да спечелиш изборите. Ако искаш присъедини се към Възраждане Лошото е че Костадинов няма да те приме. Много лъжеш а той такива не обича. Той ще спечели изборите и знаеш ли защо. Защото ще гласуваме всички които до сега не гласувахме. Знаеш ли колко сме. Влез във фейса и ще се шашнеш ако можеш да работиш с компа.Възраждане ще ви покаже как се служи на народ и държава. Ще ви вкара и на топло че зимата щее студена а газта малко. Бай Ставри ви чака с над ръвен.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изнасяме оръжие като за световно, г-жа! 200 частни оръжейни фирми и бълващ муниции завод в Сопот; купуваме бракувани танкове и ги рециклираме за Украйна, общо взето произвеждаме гвоздеите, с които разпъват Христос и идеята за любовта между ближните. Ужасна жена!
11
0
 
17
 
! Отговори
Агресивна простотия преди 1 година
Те не я пускат в Крушовица, тя се набира държавата да управлява? Такова безочие може да бъде постигнато единствено на Позитано! Не че и *** *** -тата не понесоха жълтата фланелка с лъжите, но тази е с по-големи традиции в лъжата и краденето!
10
0
 
21
 
! Отговори
нагло дoбичe !!! преди 1 година
Тая е символа на алчността, корупцията, кражбата и лъжата. Заедно с бойкикев, дългия и киро загробиха държавата и народа за години напред.
9
0
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Защо само към ГЕРБ? Че.той и Радев го каза, че в енергетиката е пълен хаос! Или и той е "гербаджия" ?
8
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и по време на петнадесет годишното бойково иго имаше ръст, само че на купчините пачки с евра и тоновете кюлчаци в шкафчинциту на сикаджията.
7
1
 
25
 
! Отговори
Някой преди 1 година
На тази не и вярвам нито дума! Най-умее да лъже с истините! Напред сме по икономическо развитие заради износа на оръжие, и износ на енергия! Всичко това изобщо не го грее българина, и българският бизнес, който се задъхва и е пред фалит! На Стрина Нина ли да вярвам ,или на цените в супермаркета!