Слави: ПП не пазаруват, хич! Предателите лъснаха

“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели"
Обновена: 17 авг 2022 13:45 | 17 авг 2022 13:44, Александър Попов
383
Слави: ПП не пазаруват, хич! Предателите лъснаха
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов коментира последните информации, че отцепниците от ИТН в последния парламент ще се включат в листите на Продължаваме промяната. Той е особено саркастичен към Радостин василев, който е сред най-дейните критици на лидера на ИТН.

"Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане.

Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”.

А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово.

Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал.

Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те въобще не пазаруват депутати, ама хич.

Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?

Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”.

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни:

“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко е жалко това същество.
128
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ; ДПС и ДПС2 превзели са държавата на всяко ниво.
127
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
при Пазаруваме Продажници = въглищата за 7 месеца от 360 на 1000лв => значи ако управляваха още 7 месеца ще си купувате 1 тон въглища за 2000лв ,пелети за 1500лв,олио за 12лв.,бензин за 7лв.може и киро да ни задължи да даваме по 1 заплата за оръжие и да обявим война на Русия = новата еуроатлантическа ценност
126
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно пък тили ще критикуваш, наркоман такъв. Скрии се под дивната, че ми писна от грозната ти мутра...
125
1
 
2
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Изискаха смърта на бабата:))) и обратно дело:))Руският газ дано ви помогне:))
124
1
 
5
 
! Отговори
Парк на Свобода преди 1 година
Слави Келнер да взима самолета на Радев и да катастрофа с него в Канада че иначе ще падне по стълбището на стадион Армията
123
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПАТЕРИЦА НА ДПС ; БУШОН НА ДПС КОЙТО ВЕЧЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ГНУС МЕ Е
122
3
 
10
 
! Отговори
Обади преди 1 година
се на ББ да идете пак заедно на кино. Или го заведи в Учиндол да им обясни международното положение! Или мислиш че сме забравили?
121
15
 
6
 
! Отговори
Бай Кръстан преди 1 година
Всички освен Възраждане са крадливи политици! Ние болшинството пенсионери сме за тях! Сега по - интелигентните обучаваме другите, които се плашеха да гласуват, как става на машините! Този път ще излезем всички и, няма Слави, няма Нинова! Само Възраждане! Цончо Ганев Министър на труда!
120
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС2 ДПС2 ДПС2
119
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славун съсипа семейния бизнес. То не бяха баджанаци, кумове, калинки, скакалци и най вече алчни службогонци.
118
0
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
затова не се занимаваите с политика тя не е за всеки вие сте пример за товапееите и си свирете това което умеете наи добре
117
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалгаря, е казал, че ПП не пазаруват хич и кирчовците са го налазили да го плюят. Явно не обича да казва истината като техния Кирчо
116
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пп нема такива продажници- при тях цените са двойни,при осигурен газ-газ няма и се договаря чрез посредници -свои хора,купуваме още хартиени самолетчета за милиарди... и т.н и т.н, ИТН ,ГербДПС,БСп,ДБ са същите американски подложки и предатели.САМО ВЪЗРАЖДАНЕ
115
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учиндолкото би трябвало да сте му благодарни, понеже не беше се усетил какви некадърници са тея ПП още щяха да съсипват държавата. Проблемът беше, че изобщо заложи на тая ялова харвардска кpaнтa и така си вкара сам автогол, трябваше да мислят повече с Тошето Африкански, то си личеше отдалече, че Киро е мошенник. Трифонов на идеали го докарва, но като политик поне засега е пълна 0-ла, много грешки за кратко време. Единственото хубаво, което направи е разрухата на тая нескопосана коалиция.
114
6
 
19
 
! Отговори
МОРАЛИСТ преди 1 година
Славчо се изживява като моралната инстанция в страната.Не може да седиш в мазЪта,да бълваш написани комюникета и да се надяваш,че има достатъчно заблудени,които да ти повярват.Каквито и да са ПП,колкото и да ги оплюват са по-добре от герберските мутри и такива като ИТН.Беше поставил ултиматум да подкрепят смешното му правителство-или го подкрепяте,или отиваме на избори.Няма европейски политик с таково поведение.Дано българите имат памет и не се вържат на лъжите му.
113
3
 
14
 
! Отговори
Марга Рит преди 1 година
Пей си песните и не я мисли политиката. Сценарист депутат не става! А на теб не ти стиска да направиш това, за което излъга хиляди българи. Не си по- различен от другите.
112
12
 
3
 
! Отговори
до 161 преди 1 година
че то дали ДПС или ПП разлика няма,по точно има ПП са 10 пъти по зле
111
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
една дума не е казал срещу ДПС , САМО НАПАДАШЕ ПП ПРОДАЖНИК ЗАВИСИМ
110
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зависим си,Слафчо.Зависимите не могат да правят самостоятелна политика а само са изпълнители.