Мартин Димитров: Правителството прави нужното, за да остане само Русия

Отговор на Илияна Йотова
21 авг 2022 08:02, Росен Стойчев
113

Решението на правителството да вземем само един от договорените 7 танкера с втечнен газ отново стана повод за спорове, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Служебният кабинет продаде мача. Тези танкери бяха доставени с участието на ЕК. Те правят всичко възможно да затворят всички врата и да остане само Москва. Но не си дават сметка, че ако се обърнат към Русия - следва серия от ултиматуми", коментира Мартин Димитров от "Демократична България".

Умишлено страната ни е взела само един от общо 7 танкера с природен газ от Америка, смятат бившите управляващи. Според "Демократична България" служебното правителство по всякакъв начин се опитва да върне зависимостта на страната от Русия.

"Да бъдат купени слотове в Гърция.

Още по темата
Второ междусистемната свързаност с Турция най-накрая да бъде направена, трето - втечненият газ няма алтернатива в тази ситуация. Газовата връзка с Гърция на всяка цена да бъде завършена и от 1 октомври да купуваме на по-ниска цена. Може да купуваме алжирски газ със суапове. И шесто - трябва да има компенсации за гражданите и за бизнеса. Радев премиерът Донев обърнаха ли се към официалните власти на Гърция и Турция?", допълни Димитров.

Вицепрезидентът Илияна Йотова подкрепи действията на кабинета "Донев".

"Действяита за гарантиране на доставката са стъпка в правилната посока. Вярвам на министъра на енергетиката", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 1 година
До ЬЬЬИзглежда IQ-то ти е по-малко от номера на обувките ти!!!
84
0
 
2
 
! Отговори
КОЛЬО ЧАКАЛА преди 1 година
СИСТЕМАТА. НИ. УБИВАЩЕ БЪДАТ С. ПЧЕЛИЧКАТАМАЯ. НА ИЗБОРИ, УВАЖАЕМИ МАЙКИ, НЕ СТЕ. И. ЯЛИ. ПОПАРАТА НА ДРУГАРКАТА УСТАТНИЦА, НО ПО. КЪСНО ОТ НЕЯ. ЩЕ. ВИДИТЕ САМО. ЖИЛОТО, МЕДЪТ. ЩЕ. ОТИДЕ ДРУГАДЕ.
83
2
 
8
 
! Отговори
Николай Стоименов преди 1 година
Ако тоя *** е решил да не се къпе и да стои на студено да си спре тока и парното и да престане да фъфли едно и също
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А за какво ви е топла вода?? Целият Запад демократичен е затегнал коланите до пропукване на на прешлените, а вие за топла вода ще мрънкате..
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те всички работят за нас а парите остават у тях.
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От февруари насам. Санкции, санкции,санкции..Свобода и санкции. Санкции, енергийна независимост,свобода. Телевизорът ми гърми същото, както и машини. Сметките обаче безмълвно и подло нахлуват през гащите. Консумирай и се кефи.
79
1
 
10
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Мартине, *** некадърен, ти си просто не доножче. Да приказваш празни приказки е едно, а да направиш нещо за страната си е съвсем друго. Ти си продажник номер 2 защото номер едно е Иван Иванов. Вие двете *** бяхте най- против Белене и за това сме на тоя хал. Вие сте за затвор за предателство и много здраве на Сорос, защото му трябва, не му остава дълго, от къде ще бозаете , трябва и това да мислите.
78
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЩОМ ДБ РЕВЪТ ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ СЕ ДВИЖИ В ПРАВИЛНА ПОСОКА
77
12
 
6
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
До Стоянов:защото по-евтиният газ ще направи България послушна и подвластна на путин.На теб не ти ли е ясно,че купуването на руски газ е национално предателство?
76
11
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
За всеки трезвомислещ българин е пределно ясно,че радефчето и йокова със служебното си правителство водят България към нова дългосрочна зависимост от рушия. Това не трябва да се допуска.Те са СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ,както и бсп със сегашното си ръководство + всички русоПили.
75
9
 
5
 
! Отговори
БЕЗ МИЛОСТ! преди 1 година
Напъните на руските шпиони отново да ни тропосат към Газпром ще бъдат до време, защото предстои крах на примитивна русия в Украинската война и изчезването и от картата на света. Да му мислят ония, които ще застанат да обясняват пред Военния трибунал. А. милост наистина няма да има...
74
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бате Лойко ,стига рива по голям предател от тебе няма
73
2
 
10
 
! Отговори
Стоянов преди 1 година
А защо да е лошо да вземаме газ от Русия? Ако е изгодно значи купуваме и толкоз! Айде някой да помисли за интересите и на българина! България има нужда от евтини енергоносители, безразлично откъде.
72
4
 
11
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
Партии и политици, които са на грантове от американски НПО или американски протестантски църкви са чисто и просто напазарувани партии и политици. Познават се по това че докарват кризи в България и постоянно говорят за евроатлантическа ориентация, и очернят всичко руско.
71
4
 
7
 
! Отговори
Бате Бойко преди 1 година
МаЛтин ДимитЛов...много като теб предатели нищоправци вече плакаха.
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да взимат от където искат само да не е скъп.Заради онези 30% надценка в Гърция и Турция Господ им прати леки земетресения.Стига лъжи и кражби на гърба на бедния български народ.
69
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малограмотниците на Путин могст да погледнат цените на борсата на Руския газ, но интересно защо не желаят да коментират защо е по скъп от другите източници ?
68
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руският газ е най-евтин. В никакъв случай не трябва да ставаме зависими от САЩ като им купуваме газа и то с редица ултиматуми. Всички администрации в България, детски ясли, градини, училища, лечебни заведения и др.са на газ. Значи няма да се отопляват. Какво ще правим??? Ще защитаваме американските интереси за хегемония на всяка цена ли ?
67
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мартин, полезният *** на "Козяк" и верен храненик на Сорос, пак ръси "мисли"? Време е да се смени малко антуража от вредители и прислужници на САЩ, които от "Козяк" ни пускат да ни говорят глупости. Все пак, такива като тоя и членовете на СДС до такава степен са се изхабили, като употребени памперси са.
66
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В други медии казаха и писаха,че слот за разтоварване едвам са намерили.Кирчо е поръчал танкерите,а защо слот не е осигурил?За да говорят после глyпocти ли?Да се беше хванал Мартин да им търси слот,а не сега срещу заплащане да говори измислици.Отделно ...цената е висока.Това даже сутринта по телевизията коментираха.