Биков пита: Ако танкерите са били на добра цена, защо Петков не подписа сделката?

Според него нов дългосрочен договор с "Газпром" е невъзможен
24 авг 2022 10:23, Нели Христова
40
Биков пита: Ако танкерите са били на добра цена, защо Петков не подписа сделката?
Снимка: БГНЕС

"Ако тези танкери са били на добра цена, защо Кирил Петков не е подписал тази сделка? Има нещо много съмнително в това, което се случи април, когато "Газпром" спря газа за България. Оказа се, че "Газпром" е на печалба, защото купувахме от посредник руски газ. Ние имаме готов план за газовата криза. Още от утре трябва да започнат да се подготвят дългосрочни договори, които да влязат в сила от 2023 г., но не с Газпром", това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков по въпроса с кризата в енергетиката.

Биков заяви, че нов дългосрочен договор с "Газпром" е невъзможен към този момент заради войната и геополитическите отношения.

"ГЕРБ в момента изготвя програма. Най-важното в момента е да вдигнем разговора на по-високо ниво, на база идеи, не на това кой с кого се мрази и ще прави коалиция. България има нужда от проевропейско управление, което има антикризисна програма и което да овладее в кратък срок инфлацията. Тази криза не може да бъде решена без участието на ГЕРБ", каза още той пред БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ДДРОнег Ти не се притеснявай, работи се по въпроса. Ще чуеш като му дойде времето.
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биков и ти си същия като Томи Амебата. Цял ден ни заливате с ГEPБepacтка смpaд.
10
13
 
20
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Ако има нещо нередно и престъпно в деянията КирилПеткови, защо не сигнализирате в каскетовата прокуратура, ами само лаете по медиите ?!?!?!?___Явно всичко е наред с управлението на ПП !!!
9
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много просто защо Петков не е подписал договор- защото каквото и да беше подписал, останалите от мутрите в парламента все щяха да го обвинят в национално предателство, както направиха по въпроса с Македония. Така че той е договорил газа и джентълменски предложи на парламента да разгледат офертата и да подпишат, ако условията ги устройват. Обаче те отказаха, защото искаха да подновят договора с Газпром. И сега Герб имат наглостта да го обвиняват,
8
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А вие защо 12г не свързахте тръбата с Гърция?Вашият вожд нали каза, че сме имали пълна диверсификация. Защо се оказа, че освен руски газ нямаме никакъв?Биков?
7
8
 
30
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
.... Договори "но не с Газпром", а с кого бе? Може би ще се съберете дружно Герб, Пп, Дб, Итн и Бсп и ще направите фабрика за газ - да ви сложат по една тръба отзад и да ви отвеждат газовете, и без туй го правите постоянно.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в уж 'европейска и демократична' България институциите са бухалка над бедните от богатите. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - когато богат сгафи, бедните го отнасят. Ама не само за да оправдаят заплатите, причината е много по-мрачна. Целта е цензура от богатите да се затворят устите на бедните, за да не се разбунтуват. Брюксел се затваря очите, щот беден значи евтина работна ръка. И ето това е реалността в която живеете 32 г.
5
7
 
18
 
! Отговори
Защо си със шапка преди 1 година
Г-н Биков, нали ако бяха подписали, щяхте да ревете, защо са подписали. Защо всички вие се водите по плиткоумния си фюрер? Имате претенции да сте много умни-измислете нещо по-стойностно да ги обвинявате. А с плиткоумните си тъпотии наистина помагате само на ПП. Пожелавам ви да дерзаете все така! До голямата победа на Промяната!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мвр, и не само, правят 'акции' само когато е сгафил 'наш чуек' и винаги обект на проверка са невинните и кокошкарите. целта е този 'чуек' да се прикрие и да се забрави от обществото, щот мвр, и не само, имат господари които трябва да пазят. но вий вервайте че не живеете в пребоядисан комунизъм!
3
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е па щото Харварда толко си може! За приказки и фантазии ако го търсиш, веднага ще ти се заусмихва и ще ти ги разказва на някакъв странен завален български, ама за работа по-добре не го търси...
2
10
 
28
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Въпросът за газта не опира до русофилия и русофобия,а до прагматизъм. Има магазин,плащаш,получаваш,пазиш касовата бележка инрекламираш в случай на проблем. Геостратегически България има нужда от руска газ,защото съществува изградена структура.Саудитска арабия не става.
1
14
 
16
 
! Отговори
Ликвидатор преди 1 година
Айде, всички герпер юхи се разквичаха. Някаква възбуда усетиха от 480 кинта. Отдавна нямат чист приход.