Табутов: ГЕРБ в този си формат няма да са наш партньор

Очаква победа на изборите
7 сеп 2022 20:15, Росен Стойчев
70
Табутов: ГЕРБ в този си формат няма да са наш партньор
Снимка: БГНЕС

„Най-силният ни коз е да сме сред хората и да дискутираме техните проблеми.

Още по темата
Получаваме кураж от хората, с които разговаряме, за да довършим работата си”. Това заяви пред Нова Нюз Владимир Табутов от „Продължаваме Промяната”.

За социологическите проучвания, които подреждат ПП на второ място след ГЕРБ, Табутов каза, че и на предишния вот е било така. Той обаче не посочи кой ще е кандидатът за премиер на „Продължаваме промяната”.

Що се отнася до отцепниците от ИТН, Табутов каза, че те са приети много добре в ПП.

„Те се идентифицират с нашите принципи. Имахме национален съвет, при който гласувахме, как да приемем тези хора, които ни подкрепиха в доста важен момент. Очаквам да излезем победители от тези избори и да създадем правителство, което дългосрочно да следва целите ни. ”, каза Табутов.

ГЕРБ пък били със сигурност опонентът. „Не мисля, че биха били наш партньор в едно бъдещо правителство в този си формат”, каза Табутов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Нищо няма да се получи и в тоя бъдещ парламент. Герб ще имат 64 депутати, Пълен Провал - 56. Дотук 120. Възраждане ще имат 33 места, ДПС - 30, БСП - 17. ДБ - 15. ИТН - 13, генерал Янев - 12. Герб ще опита коалиция с ДПС и генерал Янев, но пак стават 106... Пак не излиза аритметиката... Пълен Провал ще опитат с БСП и ДБ, но - общо 88 гласа... Никой няма да иска коалиция с Възраждане. И пак нищо - в началото на 2023 - нови избори. Май че ще е по-добре да сме президентска република.
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
49 Поредното комунистическо мамино синче. Което ца нищоправене иска голяма заплата. За прокарване на чужди интереси
50
8
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Имам сьмнения и ас че ще се сьберът с герб след изборите да ни пощипват с парите
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не е уредено мадурките да решават резултата, тия ще видят победа на куково лято. Те и ДБ очаквали победа и най-вече да правят коалиция с ПП, щот било в интерес на страната. Ама на коя страна не уточняват.....
48
8
 
2
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Ясно, следващият фарс, за който ни подготвят е ПП да управлява заедно с герберастката мафия уродлива, а тиквата доволно да се оттегли като почетен председател и сив кардинал и да си се радва на чекмеджетата и на кюлчетата на спокойствие. ПП и герберастите крадливи ще се борят с корупцията, а боко ще ги щипка галено по бузките и потупва по раменцата... потоците пак ще се насочват към правилните чекмеджета, а народът ще псува войната и ковида, че са ни виновни..., родна идилия :)
47
1
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Мяза на комсомолски секретар от времето нс соца
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е този тип?! Откъде се взе?
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бай Пешо - Не знам какъв кураж получават, ама днес в с. Богдан много добре ги "окуражиха". И не само там.
44
2
 
11
 
! Отговори
Пп- 300% инфлация преди 1 година
Киро ни спря газа , ограбиха ни , вкара македония без критерии но не успя да исчисти божков за да се вьрне в бг
43
1
 
7
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
"Получаваме кураж от хората, с които разговаряме, за да довършим работата си. Това са най-често мафиоти и държанки на държавни пари, с които разговаряме.
42
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Откъде Киро е събрал тези жълтурчета? Май наистина от харвардския си курс в СУ. Какъв опит, експертиза имат те та от студентската скамейка направо да се озоват в управлението.
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледахте ли Кирето как си прави ПР като се снима с лопата все едно копае и вика "не ме снимайте, не съм тук да си правя ПР"? :))) А той с чистичка тениска, лопатата с етикета още, бели ръкавички... И все едно копае, а гард от нсо до него го пази, вместо да хване една лопата и той поне за снимка :))) Ау, а аз си мислех, че само Зелето е комик! :)) Нема такъв сеир! :)) Не знам, ама новата им ПР-ка май също ще да е некое харвардско чедо с тия изяви.... :)))
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
19 Шайката на Киро ментата ПП не трябва никога да се допусне близо до властта. Киро просто, вратата е там
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
40 Поредното мамино комунистическо синче.
38
1
 
14
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Де се скри евреина лорер бутнаха 9 милярда някаде декември и никой не разбра каде са - тия са ненадминати в грабенето
37
1
 
16
 
! Отговори
ъх. х преди 1 година
Не отписвайте кака Лена, те я скриха само предизборно. Пак ще изскочи ако хванат властта. Веднъж засмукала властта, няма да я пусне така. Запомнете ! Ще я набутат на някой пост. Така е далаверата, тя бута, нея я бутат.
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
33 Това, че ПП защитават червените олигарси, западняците не ги интересува, на тях им трябват послушниглупаци в българско правителство.
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бе тез наглеци продължават да наглеят, разсипаха държавата и продължават със самочувствие да дават акъл, въздухари
34
0
 
16
 
! Отговори
Тони преди 1 година
Моля ,,Промяната" макар и плитко умни ,да се потрудят и да проумеят,че се налага да си контролират бе со..вете ,да бъдат смирени .Да си държат дългите мръс. ..ни езици зад зъбите,Всички видяхме,че са нагли лъжци и некадърници и ребченето ги прави още по жалки.С упражненията бяхте до тук.Борисов ще управлява.Точка по въпроса
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
33 Това, ме ПП защитават червените олигарси, западняците не ги интересува, на тях им трябват послушниглупаци в българско правителство.