Табутов: ГЕРБ в този си формат няма да са наш партньор

Очаква победа на изборите
7 сеп 2022 20:15, Росен Стойчев
70
Табутов: ГЕРБ в този си формат няма да са наш партньор
Снимка: БГНЕС

„Най-силният ни коз е да сме сред хората и да дискутираме техните проблеми.

Още по темата
Получаваме кураж от хората, с които разговаряме, за да довършим работата си”. Това заяви пред Нова Нюз Владимир Табутов от „Продължаваме Промяната”.

За социологическите проучвания, които подреждат ПП на второ място след ГЕРБ, Табутов каза, че и на предишния вот е било така. Той обаче не посочи кой ще е кандидатът за премиер на „Продължаваме промяната”.

Що се отнася до отцепниците от ИТН, Табутов каза, че те са приети много добре в ПП.

„Те се идентифицират с нашите принципи. Имахме национален съвет, при който гласувахме, как да приемем тези хора, които ни подкрепиха в доста важен момент. Очаквам да излезем победители от тези избори и да създадем правителство, което дългосрочно да следва целите ни. ”, каза Табутов.

ГЕРБ пък били със сигурност опонентът. „Не мисля, че биха били наш партньор в едно бъдещо правителство в този си формат”, каза Табутов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Летящите старт на Лена приключи много бързо.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото по-рано напуснат ПП някои хора, толкова по-лесно ще спасят пропадащите си покрай Киро просто и Асен фалита, кариери. Киро вече изхвърли през борда Лена, като ненужна и употребена вещ.
30
0
 
16
 
! Отговори
Пп- 300% инфлация преди 1 година
Направи ми впечетление как петков се застъпваше за божков как изведньж спряха делата срещу бобокови , баневи , арабаджиевиЗа мен пп е партията на едрия капитал - може би това значи и ськращението и
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свален кабинет, развален годеж, високи цени, и нечувана инфлация. Липсващи милиарди. Спрени пътни строежи. Порно видео и тъпо селфи.Това остана след ПП. Хаос в цялата държава. Който подкрепя ПП е неприятел на България и иска свои марионетки във властта у нас
28
0
 
11
 
! Отговори
от големия мерак преди 1 година
До Вие симпатизантите Изобщо не съм симпатизант на Герб!За мен те са точно същите комунисти като некадърните дечица от ПП!Проблема е кой може и кой-не!Бойко го може,а те-не!А ако имаше кражби щеше да се знае,а не да се правят циркаджилъци с шкафчета,пачки и кюлчета!А за корумпиран съд и прокуратура има лек!Говори с опитен адвокат и той ще ти каже как!
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24 Тиквата е много вкусен зеленчук, виж, квадратната глава на нискочелия Киро кривата уста, е нещо друго. Ходи разкрачен с разперени ръце и пуска ръка под полата на Лена. Що е то? Едно нещо просто.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ във всякакъв си формат неискат да са партньор на похотливия лъжец и политически измамник КироАсен. Никой от ГЕРБ неиска коалиция с порно партията на шуробаджанаците и некадърниците от ПП, които по думите на Киро просто, се били учили да управляват, досега. С превисоки заплати и хонорари.
25
3
 
13
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Никой не иска да бъде с некадърници като ПП в коалиция. Освен по-големи некадърници от тях като ИТН, БКП и евентуално случайника Янев с популистката партийка възход.
24
1
 
10
 
! Отговори
перко преди 1 година
Табутов-Набутотов накрая народа ще пати! Най важно е да сме сред хората и да им заазваме очите! Народа скоро ще ви гони с камъни щото дърва за огрев няма, а разрухата след вас е пълна.
23
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Вие симпатизантите 24 Наистина сме, но има и по-*** от нас - симпатизантите на ПП.
22
16
 
2
 
! Отговори
Вие симпатизантите преди 1 година
на Тиквата наистина ли сте *** ? Как се доказва истина с корумпирани съд, следствие и прокуратура ? Ама наистина ли сте *** ?
21
15
 
2
 
! Отговори
Имам една преди 1 година
снимка на която овчарят от Банкя е подкарал едно стадо овце ! Каква радост е за овчата сGAн да е разпространена в света.
20
2
 
17
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Лично ас сьм ги крьстил - продьлжаваме измаматаИзгавриха се с толкова много хора надяващи се на нещо по доброГлас вече само за борисов
19
2
 
12
 
! Отговори
големия мерак преди 1 година
Само ако бяха доказали една-единствена кражба на Герб,и глей кво става!
18
16
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ. в никой преди 1 година
формат не трябва да е партньор на никого ! Това е ОПГ с главатар изявен бандит в Чехия,Унгария, Изт.Германия и България от 90-те ! Ако българинът се смята за нормален и желае да изтрие образът си известен на света като ОВЦА не трябва да допуска тази шайка от червени бандити да се върне в управлението !
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички от ПП компенсират пропуски от елеметарното образование със скъпи костюми, метросексуални прически и безкрайни купони с ВИП кетъринг и заря платени от техния цар както Киро Жабата го нарича ласкаво "Господин Божков!".
16
2
 
16
 
! Отговори
Абе пълни глупости.. преди 1 година
"ГЕРБ били крали..."---ЩО ТОГАВА НИКОЙ НЕ МОЖА ДА ДОКАЖЕ ТОВА , А САМО СИ ЧЕШЕТЕ ПРЕДИЗБОРНО ЕЗИЦИТЕ , КАТО РАШКОВ ...ГДЕТО ВСЕ ГООООЛЕМ ГО ВАДЕШЕ--- И НАКРАЯ , НИЩО ...!...Всички сте все такива пун гаши ---А , САМО ПРИКАЗКИТЕ ВИ "ВЕЛИКИ"!!!
15
2
 
2
 
! Отговори
той си знае преди 1 година
С тия минуси нищо не правиш!
14
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Победа ПП
13
2
 
12
 
! Отговори
накратко преди 1 година
Видяхме ви колко струвате!