Михалев: Служебният кабинет играе игра

Смята, че опитва да запази русофилския вот
12 сеп 2022 11:53, Росен Стойчев
27
Михалев: Служебният кабинет играе игра
Снимка: БГНЕС

Основният ни опонент е ГЕРБ. Това коментира за Нова Нюз Стоян Михалев от "Демократична България".

Служебният кабинет играе игра, за да задържи русофилския електорат. От руската тръба газ не тече, а само корупция. Искаме модернизация на страната и България на бъдещето.

Още по темата
Практиките на ГЕРБ са несъвместими с нашия модел. Ние сме едно голямо европейско семейство, което се подкрепя. Лидер на организираната престъпност беше премиер заради европейските средства", заяви той.

По думите му саботажът на правилата води до стопиране на евросредства.

"ЕС ще отпуска средства срещу реформи. "Основна тема е депутинизацията на България. Когато започнах да задавам въпроси, бях предупреден, че ще бъда подведен под отговорност по Закона за класифицираната информация. Шефовете на служби бяха защитавани от депутати от ГЕРБ", разкри Михалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъвто си музикант ,такъв си и политик една кръгла НУЛА .
18
1
 
7
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Всеки си гледа само собствената паница, Демократична България най-много!
17
0
 
6
 
! Отговори
Крали Марко преди 1 година
Дано ПРОКЛЯТИЕТО на народа, за злините които му причиниха тези национални предатели и задокеански *** от "ДП" и "ПП" да ги застигне на тези избори ! Надявам се те никога повече да НЕ ПРИСТЪПЯТ в Парламента,заради съсипването на българо-руските братски отношения,датиращи от векове !
16
7
 
0
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Само Демократична България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съюзникът им БСП свали просто Киро, а те служебния та служебния! И сега Нинова е първа за преговори с руснаците! Тия хора са тотална сбирщина на противоположности- този агресивен, а Нинова обратното за преговори за газ... *** ги разбери! Единствено искат да минат 3-4%.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България / според международно изследване , а не на Бг-медии-113 място/ , е на 68 място по образование и социален статус , след доста африкански държави , но НИКОЙ НЕ ГО ОТРАЗЯВА , ЩО ЛИ ?!?
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя откри топлата вода , до сега , кой кабинет не е играел игри ?
12
4
 
3
 
! Отговори
анономен преди 1 година
Тая певица, какво се обажда?
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А къде са средствата,борд им направиха,превързаха ги към на другите средствата от вън за да са по конвертируеми в съответствие с тях/техни по стойностни при размяна за обмен като привеждат от тях/техните/ що се отправят на там от наличните средства по разни причини и все ги няма тези средства на разположение на обществото да си направи реформите само,че от туй излиза,че му пречите и постоянно го държите без средства за препитание,преживяване,бит,организация на труда,технически напредък,развитие.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Искаме модернизация на страната" ....................... Вашата "модернизация" изхвърли България от списъка на най-развитите страни. Кигога повече власт за вас, некадърни михалехаховци.
9
1
 
11
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Тези нещастници, дето дебаркираха на плажа на Доган, защо не дебаркираха на частния руски плаж край Бяла създаден от кмета на москва и нашата секретарка на ДКМС, 20 пъти по-голям от догановия? Защото търсеха етнически конфликт, и като не стана работата, сега запяха разни гнусни песнички. Къде са чувалите с милионите? Къде са разкритите корупционни практики? Всички тези партийки са балони с хелий, и ще отлетят далеле, далече, например при лудото Яне. Неспирно повтаряте лишени от смисъл мантри!
8
3
 
10
 
! Отговори
и те така преди 1 година
тия от дб вият здраво , стана им ясно че стават безработни ако не успеят да се залепят за някоя партия .те са резервния план на пп ако не им стигнат гласове .
7
15
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ = РЕПРЕСИИ преди 1 година
ГЕРБ е токсична партия от милиционери само СРС-та и МВР са им главите!
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аве, тея Дай България щом опреха до Стоенко да се фърга на амбразурата, начи вече са мнооооо зле... Ицко се е скрил, даже носът му не се подава...
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почнат ли да говорят за русофили,болшевишки войски в Украйна,Хитлер...бягайте далече и не гласувайте за тях.Нещо си им има.
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И този се е разболял.Какъв "русофилски електорат" като укрите са си живи руснаци?Според мен въобще не става въпрос за русофилия и русофобия,а за зараждащ се фашизъм и вече почнаха да бият хора по улиците.Затова звучи шизофреидно тази платена пропаганда...просто в основата си е друго.По-правилно е да се нарече "проруски",а не "русофилски".
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, т*паци такива, сега основният опонент на България са руските еничерите от БСП, Яневите, Копейкините ...
2
3
 
8
 
! Отговори
Уонко Нормалния преди 1 година
Певачката на козяк пак се изрезва ей! Пародията преди уж изборчета на територията е нереална. После Зимна Фалирация официално и тва е. Кви партийки бре? След 33 годин изборчета Крах. Те го те.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ай стига сте ни го пробутвали тоя Стоенчо... неуспял музикант, превърнал се в психясал параноик и безродник... Като го гледа как говори, човек остава с впечатлението за психично болен...