Михалев от ДБ не е убеден, че ПП ще са първи на вота без коалиция

И на предните избори ПП отказали да се коалират с ДБ
19 авг 2022 16:01, Нели Христова
53
Михалев от ДБ не е убеден, че ПП ще са първи на вота без коалиция
Снимка: БГНЕС

„Със сигурност социологията показва, че когато се явим поотделно, вероятността ПП да вземат първи мандат е много по-малка. Избирателите, които искаха да бъде реформирана държавата и да бъде спряно феодализираното управление на Борисов на всички нива, ясно ни казаха, че ще ни подкрепят, ако сме заедно, очевидно и социологията го потвърждава”, заяви Стоян Михалев от "Демократична България".

„Ние предложихме да се явим заедно и на предните избори, тогава също от ПП отказаха, тоест ние сме много последователни в тези стратегически цели. Много преди да съществува "Продължаваме промяната", темите за реформа в правосъдието бяха поставени точно от нас. Специализираните съдилища и прокуратурата бяха премахнати. Ние направихме огромни усилия и намерихме подкрепа за теми от национално значение извън управленската коалиция. Ключова за нас е енергийната независимост на България. Тръбите, които идват в България от Русия - по тях не тече газ, тече корупция. Тяхната цел е да корумпира тук средата, за да може да има подчинени политически проекти на Кремъл, които да обслужват интереса на Путин. Борисов 11 години не си мръдна пръста, за да направи нещо за връзката към Гърция, а за т.нар „Руски поток” за няколко месеца се случиха нещата.”, каза той пред Нова нюз.

По повод договора с „Газпром”, Михалев посочи, че България не се е отказала от него, а руската държава е нарушила договора и газоподаването към България, при положение, че има неизтекъл договор.

„Този газ има политическа цена. Кремъл ограничава газоподаването за Европа, надявайки се да я притисне, за да може тя да махне санкциите към Русия и ред други политически задачи да се случат. България не е сериозен потребител на газ. Основната причина да говорим в момента за газа е неговата липса, не е цената. Ние имахме управление 11 години в лицето на ГЕРБ, която спираше възможностите да се диферсифицират нашите източници, това е една от причините ние да не бъдем допускани до Шенгенското пространство. Най-важното е да спрем разграбването и корупционния модел, за да могат българските граждани да видят смисъл да се развиват тук в България и да дават огромен принос от себе си, защото най-важният капитал е човешкият капитал”, посочи Михалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Този не е убеден, но ние сме сигурни. ПП след БСП.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добавянето на два коша електорат на ДБ, г-н Михалев, няма да помогне забележимо на влектората на ПП.
38
2
 
4
 
! Отговори
коалиция на преди 1 година
куците с кьоравите!За полза роду!
37
2
 
3
 
! Отговори
министър окосмител преди 1 година
До Виктор Освен безакълието си друго за делене нямате!
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали ПП, ДБ и прочие ще се коалират, или няма да се, е абсолютно без значение - те резултатите вече са "програмирани" където трябва, а когато дойде времето, ще бъдат "възпроизведени" от машините за гласуване. Така че тия сценки от "Многострадална Геновева" (щъ са вземат ли, няма ли да съ вземат младите) участниците в политическия театър може и да си ги спестят. Още повече, че са доста лоши актьори.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е тоя ояден чичак на снимката?... Не беше ли преди няколко години това един млад симпатичен певец, нещо такова ми се върти като спомен. Какво само прави политиката и проядената от корупция власт с хората... Кратко овъртолване в помията на властта, и ставаш ***...
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"И Киро *** беше убеден, че ще управлява пълен мандат, а си замина само след 6 месеца! Вота сега ще е наказателен!" ________ _________ __________ Абе той вотът на хората ще е наказателен, ама резултатът, който ще "произведат" машините, ще е показателен - за колониалното блато, до което сме се докарали.
33
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
13 + години герб винаги са били първи. Сега ще бъде същото..
32
1
 
14
 
! Отговори
Удобно забравяте! преди 1 година
Удобно забравяте, че управлявахте заедно с ГЕРБ в кабинета Борисов 2 - точно 3г. и 8 месеца! Не само това, имахте повече министри, зам.министри, главни секретари от ГЕРБ!Това е 1/3 от управлението на ГЕРБ!
31
2
 
11
 
! Отговори
Това на снимката преди 1 година
Е *** като всички във Де се е Бе, които са на хранилка от Козяк. Искат да ни натрапват ел.тротинентки, велопътеки, *** идеологии, еко терор, локдауни, обратни наклонности и всякакви либерастий.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да изчистим комунистическите резѝидентчета на пРезидента на САЩ от властта!!
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МИХАЛЕВ МОЖЕ ЛИ НЯКЪДЕ ДА ПРОЧЕТЕМ АКО ГЛАСУВАМ ЗА ВАС КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ ЗАЩОТО ДА СЕ КАТЕРИТЕ ПО ГЪРБА НА БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ ХВАЩА ДЕКИШ, АМА НИКАК, ТА КАКВО
28
0
 
1
 
! Отговори
... преди 1 година
... ***...
27
2
 
1
 
! Отговори
Виктор преди 1 година
Твоят Бог е друг,но кръвта ти като моята.Моят Бог е друг,но мечтите - като твоите.Издигаме стении барикади от вяра строим.Слънце, земя, живот -има ли друго какво да делим?!
26
5
 
18
 
! Отговори
666 преди 1 година
И ПП и ДБ, ще гледат парламента, само че отвън......
25
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да са 1 нито със, нито без коалиция.
24
3
 
16
 
! Отговори
Бай Михал преди 1 година
До 14Това пухесто недоразумение е политик, колкото и псевдомузикант. Очевидно яко го тресе предстоящата му безпътица и безпаричие, а и с тези му бивши забежки явно е пред свършен факт, предвид огромното му затлъстяване , предизвикано от държавната софра.
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалиционните партньори на БКП през цялата история на България са само: БЗНС(казионен), ДПС, НДСВ, ПП и ДБ. Това е достатъчно, да покаже произхода на изброените партии. Повече не мисля да се обяснявам!
22
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ влизат в парламента без проблем. Герберастите да не се размечтават.
21
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
aз пък съм убеден че ПП ще са на опашката а ДБ вън от парламата