Гълъб Донев: Повече хора и техника в наводнените села

Кабинетът отпуска 200 000 литра вода от държавния резерв за пострадалите
14 сеп 2022 11:21, Красимир Ангелов
15
Гълъб Донев: Повече хора и техника в наводнените села
Снимка: МО

Хората в пострадалите карловски села имат нужда от хора, които да им помогнат, за да продължат живота си на чисто и да не газят кал, влизайки в домовете си. За да ускорим възстановяването след потопа, правителството заедно с областния управител на Пловдив, кметовете на общини и на населени места, продължаваме с повече хора и техника разчистването на Богдан, Каравелово и Слатина, обяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на днешното правителствено заседание.

Още по темата

Донев информира, че днес кабинетът ще отпусне допълнително 200 000 литра вода от държавния резерв за пострадалите карловски села.

За нас е важно колкото се може по-скоро да бъдат разчистени домовете и дворовете на хората там. Още утре ще се включат допълнително 400 военни и техника. В петък служители от областна и общинска администрация в Пловдив и съседните области, ще са в наводнените села, за да продължат разчистването, посочи Гълъб Донев.

Той изрази благодарност към всички доброволци, които са се включили досега и допълни, че очаква и в почивните дни да има още такива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
ЛЪЖЕ- ЧУРОЛИЩО преди 1 година
ЛЪЖЕ- ЧУРОЛИКАЩО ВРАБЧЕ С ИМЕ ГЪЛЪБ.
10
0
 
2
 
! Отговори
Гълъбе преди 1 година
Имате хиляди осъдени на пробация с марка обществено полезен труд. Ами пратете ги бе. Имаш министър на правосъдието. За какво е назначен. Пробационните служби са към него
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сега лъсна че всъщност БГ армията няма и 10 машини които да изпрати. Просто не вървят, няма части, пари а може и да са продадени на Украйна (или подарени след като ФАЩ ни накараха да ги подарим). БГ армията не може да изкара повече от 200 човека и 10 машини да сяършат работата, сега е на доброволци. Държават е сламена колиба, където пипнеш и ***.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво ни е техника нали Деса и Кирчо бяха там
7
0
 
1
 
! Отговори
Никаква разлика преди 1 година
И Гълбчо днес изтегли ДВА МИЛЯРДА ЛЕВА дълг.Ей така да е солидарен с господарите.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е, че служебния гълъбарник плати милиони за поредния лот на Хемус, за потопените села до сега няма нито стотинка! Заети са да преговарят с Гаzпром
5
0
 
8
 
! Отговори
СРАМ преди 1 година
Колко време мина от този потоп и държавата нищо не направи. Само ходят разни комисии, гледат и си тръгват. Гласуваните помощи,могат ли да са сериозна помощ за пострадалите семейства? Просто ме е гнус да ги гледам как си играят с нещастието на хората. И добре, че имаше доброволци, защот всички управляващи гледат предстоящите избори и друго не ги вълнува. Но, пък след 2 октомври, могат и да се посъбудят, но ще е късно либе за китка
4
1
 
4
 
! Отговори
Край преди 1 година
От 30 г се пробват да управляват държавата с апели. Все по малко се получава. Втвърдяват тона само като им се посегне на далаверите.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко техника? Да не се окаже един багер? Искам да знам колко пари им са се откъснали от сърцето за страдащите ни сънародници, на фона на новината, че настаняването в хотели на украинци продължава!
2
0
 
5
 
! Отговори
Уонко Нормалния преди 1 година
Гугутка, Пак Хората кучета ги яли! Не е от значение кои са Хранилката, Геноцида си бичи и тва е.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
изчакайте още малко де... нека завали сняг, всичко да се вкочани