Слави Трифонов: Македонците викаха от благодарност към ГЕРБ, ПП и ДБ

Коментар след футболната среща
27 сеп 2022 06:40, Росен Стойчев
134
Слави Трифонов: Македонците викаха от благодарност към ГЕРБ, ПП  и ДБ
Снимка: БГНЕС

Основателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов направи коментар за станалото на футболната среща между България и Северна Македония.

"Седя и гледам мача България - Северна Македония - в ушите ми още ехти освиркването на българския химн и крясъците, които въпреки дюдюканията се чуваха много ясно: "Бугари - татари" и "бугарски цигани".

Още по темата
Това са виковете на благодарност, с които благодарните македонци благодарят на "Продължаваме промяната", ГЕРБ, ДПС, "Демократична България" и неутралните БСП за това, че ги пуснаха да започнат преговори за членство в ЕС. Предполагам, че Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Христо Иванов и неутралната Корнелия Нинова чуват освиркванията, както и крясъците, защото те са за тях", коментира той.

Трифонов завършва с обръщение към националния отбор по футбол.

"Чест и почитания, български момчета! За разлика от българските политици, вие защитихте националното достойнство на България. За мен вече няма значение дали ще се класирате на европейско, или световно първенство. Вие спечелихте най-важния мач - за българското достойнство", коментира Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те са освирквали теб, Слави, защото не искаше да ги пуснеш в ЕС и саботираше вота по ветото....още не могат да ти простят! :)
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е тоз народ, са се питали македонците. Затова са освирквали.
26
2
 
15
 
! Отговори
Ед преди 1 година
Слави, външният министър не беше ли от ИТН в тая коалиция? Тя не подписа ли "пускането" на македонците?
25
16
 
5
 
! Отговори
До А преди 1 година
Българският език заедно с руския език беше забранен от украинските фашисти в Киев .............доста отдавна,но ти си много ***............като гъбена чорба..............и нищо не разбираш!!!!
24
6
 
15
 
! Отговори
А преди 1 година
НЯКОЯ ДУМА ЗА ЗАТВОРЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА В ОКУПИРАНОТО ЗАПОРОЖИЕ ОТ РУСКИТЕ ФАШИСТИ,КОГА ???
23
1
 
6
 
! Отговори
С.Македония преди 1 година
такава държава няма.................България има нов съсед - Велика Албания!!!
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СлаФчо много изпростя в последно време.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой подписа договора за приятелство с Македония през 2017 г.? Кой?
20
2
 
22
 
! Отговори
msm преди 1 година
И кво дълъг - ще пратиш войска там да ги превъзпиташ, както Путин геноцидства над народа на Украйна!? Това изкуствено разделение между нашите братски народи трябваше да приключи и да се направят стъпки, които бяха направени. Още дълго знайни и незнайни воеводи и футболни агитки от двете държави ще се заиграват с темата, но историята вече се променя за доброто на трезвомислещите хора! Бай-бай, Аватаре!
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още ли е жив тоя бе.
18
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ако продължавахме да ги блокираме, сигурно нямаше да освиркват химна и да обиждат, а? Я елате на себе си и кажете какво предлагате, вместо да дрънкате само празни приказки!
17
17
 
9
 
! Отговори
Колебаещ се преди 1 година
Колебая се между Възраждане и "Не подкрепям никого". А макета да се оправят сами! Още десетилетия ще тъпчат на едно място.
16
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрогираната пионка на ДПС колкото и да се пъне, не може повече да вкара партийката си в парламента! А иначе какво предлага? Френското предложение беше добро, което беше признато и от неговата министърка, която го подписа! А колкото повече блокирахме макетата, толкова овече щяха да ни намразват, това е ясно на всички, освен на учиндолския наркоман
15
4
 
14
 
! Отговори
Истината преди 1 година
ВЕДНАГА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА МАКЕДОНИЯ В ЕС!
14
1
 
10
 
! Отговори
Селяндурско цесекари преди 1 година
Село,село,селао.....Не знаете дори че девиза на Франция е "Свобода,Равенство,БРАТСТВО" та докарахте Италянски бРАТЯ на власт.....Преди над 10 години този червен деградирал извратен чалгар по БТВ на ужМърдок цялото предаване се подиграва и осмива гостуващата му млада начинаеща ИТАЛИАНСКА певица защото била франкофилка и НЯМА КОЙ ДА ГО СВАЛИ от ЕКРАН да си продава мартеници на улицата.......РИМ е побратимен САМО с Париж и девиза е:"Само Рим е достоен за Париж и само Париж е достоен за Рим"
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уродливия плод на Москва,наречен Мънкедония ,бавно но сигурно се превръща във Франкенщайн с албански потури.
12
1
 
15
 
! Отговори
Рботата преди 1 година
е там, че по една или друга причина тези наши кръвни братя в момента изпитват към нас единствено омраза! Мисля, че, за съжаление нещата с тях просто са приключили!
11
3
 
39
 
! Отговори
Скрий се бе маpкyч! преди 1 година
Нали те видяхме какво представляваш - едно кръгло нищо, кръгла нула. За какво изобщо направи партия и участва в изборите - да си стоиш на дивана вкъщи откъдето да се правиш на интересен и да пречиш на другите да направят правителство и да работят. Не казвам, че друса идеални, но поне застават с лицето и името си зад партиите в които участват и се опитват да направят нещо, а ти се криеш като лисугер и само пречиш! Какво си направил за 2 години в политиката, кажи какво си направил реално???
10
2
 
20
 
! Отговори
До Благоевград преди 1 година
Македонска нация и македонски език няма..............тоя уж език е лиатратурна норма на българския език..........диалект му викат..........а македонската нация е измислена от комунистите навремето............от Тито и Георги Димитров............последният се потдаде на чуждо влияние.............целта беше да се отслаби българската нация!!!
9
0
 
28
 
! Отговори
И ти си в кюпа преди 1 година
Генчовска, макар министърка и от ИТН, бързо прокара Френското предложение в парламента. Буквално за броени дни. После подписа двустранен протокол с Македония в събота или неделя, т.е. в почивен ден.