Нинова: Партиите, които свалиха правителството, да поемат отговорност сега

Тя призова ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" да направят кабинет
Обновена: 9 окт 2022 18:56 | 9 окт 2022 18:55, Красимир Ангелов
108
Нинова: Партиите, които свалиха правителството, да поемат отговорност сега
Снимка: БГНЕС

Нека партиите, които свалиха предишното правителство, да поемат отговорност сега, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "120 минути" по bTV.

По този повод тя призова ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" да направят правителство.

"Първа сила са, свалиха работещо правителство – да поемат отговорността и да направят те сега", каза лидерът на БСП и добави, че по време на гласуването на вота на недоверие трите партии са имали общи аргументи и сега би трябвало да намерят изход от ситуацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
14
 
! Отговори
Да е жива и здрава преди 1 година
др.Нинова,с действията си тя докара БСП до четворно намаляване на гласувалите за нея и до изпадане по значимост на партията от второ на пето място.Това е следствие от политиката на др.Нинова,от низ грешни уродливи решения.По Сталински тя се разправя с опозицията инакомислещи нейни другари и обградена от блюдолизци циментира положението си на върховен деструктор.С нея начело на БСП не са и нужни врагове,тя ще се самоунищожи.Напред другари към нови провали, към закриването на БСП.Ура!
47
4
 
11
 
! Отговори
Бaй Kypти преди 1 година
Инaтa мarapицa, eвaлa... Kpyшoвишka!
46
6
 
9
 
! Отговори
факт преди 1 година
тая 12г. губи всякакви избори което значи че нормалните българи не искат бсп(бкп) да ги управлява тя продължава да говори за някакви неини успехи . мотото и е : изгубихме но спечелихме !
45
2
 
6
 
! Отговори
Те вече са коалиция преди 1 година
Аз вярвам на пеевските медии, където хвалят еднакво много Путин, Боко, Копейкин и Доган. Заклеймяват Украйна и украинските нацисти и хулят европейската военна помощ за наркомана Зеленски.
44
2
 
10
 
! Отговори
Иван преди 1 година
На вас трепането ви е малко,а не свалянето.Банда НЕКАДЪРНИЦИ,начело с теб,неуспял отвсякъде комунист,член на ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ.Поредните избори с нещастен за ПАРТИЯТА резултат!Какво още искате,за да разберете,че НИКОГА за НИЩО не сте ставали и няма и да станете?!Бузлуджа ви зове,ама въобще не слизайте от там,ако е възможно!!!
43
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Блицкоалицията" от ГЕРБ, ДПС и Възраждане имат еднакви идеи пропутински, антиукраински и антиевропейски, в техните медии. Костя Копейкин не изгони пеевските медии. Те са заедно в скрита коалиция, но ги е срам да се покажат открито. Ако другите партии влязат в коалицията им "Блицкоалиция", ГЕРБ, ДПС и Възраждане ще имат 130 гласа и ще управляват скрито. Трябват им смокинови листа за прикриване на коалицията им "Блицкоалиция"
42
3
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Аз Корнела Ниновачка, вечна Възрондачка. Мойта Вулва е голема кат на баба Пена. Влюбени са в мене всички и руснаци и казаци, блазе на Възрондачка като мен. В блатата на кримака жабите крещят: Дайте ми да хeбна нещо, че мypдята ми пpъщят. Те са пълни с тревопасни и със бръмбари ужасни, блазе чловеку като мен. Днеска станах и се гледам Корни пак крещи: Хванала съм Микрофона и го лижа кат Момона! Хей народе Изтрезнял аз ще ви покажа "Как го вкарвам в пещерата между краката?"
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая па дърта комунискта ще дава акъл.Ама, другарко, Хората не Ви искат!Искат ГЕРБ! ГЕРБ е победилата пАртия на изборите.Ние хората народа на Република България и това което е останало от нея унищожена от вас! Не иска повече избори иска някой да управялава сигурно държАВАТА И ТОВА Е ГЕРБ!
40
0
 
10
 
! Отговори
Ооо преди 1 година
Аз не намирам за нормално, хора от които завидим и на които сме гласували доверие да се карат по цял ден. Това не са зрели хора , които поемат отговорност, а поредните самозабравили се с власт! Не намирам за нормално да се плюе в ефир по властта, по полицаи, по учители, по доктори, изобщо по никой! Това само изгражда разделение и негативизъм у хората!Ето - за пореден път избори - за пореден път 70% и повече от депутатите са същите като преди това независимо дали в опозиция или не - същите са!
39
0
 
5
 
! Отговори
Хахо преди 1 година
До АнонименАми като не може що свали предишното правителство гушкайки се с тия маскари, бре?
38
4
 
7
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Аз съм Корни Ниновачка, вечната хербачка. На балкански полуостров нема друг кат мен. Влюбени са в мене всички и руснаци и казаци, блазе чаровница като мен. В блатата на кримака жабите крещят: Дайте ми да хeбна нещо, че мypдята ми пpъщят. Те са пълни с тревопасни и със бръмбари ужасни, блазе чловеку като мен. Днеска станах и се гледам Корнела крещи: Няма нищо да ме хeбне в тоя треволак. Ха докарайте с влака и руснака и казака, че Хебнята Нина на кревата пак ви чака, блазе на Чаровница като мен
37
7
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Добре, че беше Дългия да ви бие шута, накадърници събрани от кол и въже в една псевдокоалиция. Все едно с някакъв конкурс са ви подбирали - кой е по, по най не може да си върши работата. Едно не може да се отрече, че четирите партии бяхте хормонични в безсилието си да управлявате.
36
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде и тая другарка като Славчо който изпадна под чертата , нейния ред идва през февруари
35
5
 
8
 
! Отговори
Цинизъм преди 1 година
Едасвалиш правителството защото правело хаос,а сега да молиш същите причинители на хаоса да правят правителство. Надявам се бг народа да се замисли, защо бяха похарчени милиони...
34
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунист оставка не дава, тая лелка гледа от другаря Путин
33
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Свалихте работещо правителство" Буахахаха добър виц.
32
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това кой ще носи отговорност със свалянето на ПП не е твоя работа. Самосеалихте се, а украинците с твоите РС, класическите тежкокалибрени снаряди, мините за голямокалибрените миномети и гранатите за РПГ доста руснаци натръшкаха. Рамзан Кадиров вече ти е вдигнал мерника. Така че не вдигай брадичката нагоре, а готви резервен вариант. Двамата К-та ще натъпкат вещите в куфарите и бегом to Canada, ти му мисли.
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС и Възраждане не са принципни като бкп, която се съюзи с ДБ само и само да управлява.
30
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми поемете отговорност ПП,БКП и ДБ, чакайте, ама недостатъчно хора са гласували за вас, тоест наода не иска вие да управлявате. Правилно ви свалиха народа не ви иска то се видя на избори.
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"..свалиха работещо правителство..." ,направиха бюджет май месеца ,какви закони приеха ,какво промениха освен смяната на директорите на всички структури,изтеглиха 10 милиарда заеми?