Нинова: Партиите, които свалиха правителството, да поемат отговорност сега

Тя призова ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" да направят кабинет
Обновена: 9 окт 2022 18:56 | 9 окт 2022 18:55, Красимир Ангелов
108
Нинова: Партиите, които свалиха правителството, да поемат отговорност сега
Снимка: БГНЕС

Нека партиите, които свалиха предишното правителство, да поемат отговорност сега, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "120 минути" по bTV.

По този повод тя призова ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" да направят правителство.

"Първа сила са, свалиха работещо правителство – да поемат отговорността и да направят те сега", каза лидерът на БСП и добави, че по време на гласуването на вота на недоверие трите партии са имали общи аргументи и сега би трябвало да намерят изход от ситуацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес вие ,защо блокирате хората които казват истината?!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се стяга с родата и партийци заедно с други продажби партии да тренират за война ,щото обикновения човек никога няма да си даде живота за продажници и изпълнители на чужди заръки.Тренирайте
26
2
 
9
 
! Отговори
Цъцъцъцъцъ преди 1 година
Bce egнo нe ce нaмиpa в нaциoнaлнa мegия ga roвopи зa npaвитeлcтвo, a нa koнyшмak в Kpyшoвицa тaa cтpинka...
25
2
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Това са нападки. Така доникъде няма да се стигне. Трябва всички да си стиснът ръцете и да се разберат за коалиция и за опозиция.
24
1
 
9
 
! Отговори
Пача преди 1 година
А бе Техноимпексова, що сега други да ви обират масрафа? Идва време за мобилизация нали? Искате да папкате като слушате господарите сатанисти, ама кога дойде да плащате за продажничеството изведнъж станахте по- бели от ангелите.
23
2
 
9
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
нинова кво става с цените , с увеличените доходи с които толко се хвалиш , щото цените яко нагоре а увеличението инфлацията го изяде . аааа да , Борисов и войната са виновни . леле колко сте жалки вие от промяната !
22
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, правителството падна не заради тези партии, а защото водеше непрозрачна и угодническа политика, която беше в ущърб на България. Колкото до теб, ти нямаш място в политическия живот. Мястото ти е в учебниците по история като един от най-разрушителните елементи в политиката, които някога са съществували.
21
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Те, ако изобщо са партии, не могат да поемат нищо, а пък камо ли отговорност. Видяхме ги партиите и технитге лидери през последните 1 - 2 години. Избори след избори. Некадърни са да съставят никакво правителство, но после българите са им виновни. Да си намерят друг народ, когото да се опитват да управляват. Честито на победителите на последните и поредни избори в България !
20
1
 
9
 
! Отговори
Кан преди 1 година
Другите избори извън парламента. И тая пак няма да подаде оставка с довода: вече и да я подава все тая.
19
2
 
11
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Нали всичко е цветя и рози за каква ситуация говори тая? Та според нея до преди месец бяхме в просперитет! Тия са хора който се интересуват само от рова да ни занимават със себе си. Никаква работа не свършиха един лев не спечелиха, два камъка един въз друг не сложиха
18
1
 
6
 
! Отговори
Нали щеше да преди 1 година
го вкарвате в затвора сега искаш да застава начало на държавата? Аз като се напия така не помня нищо :)Време е да те пратят някъде на дълга почивка иначе все повече замирисваш на агент на ГЕРБ и ДПС.
17
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ управляваха с Волен Сидеров и Атака, с ВМРО, НФСБ. Коста Копейкин копира Сидеров, защо да е лош за коалиция? Няма да правите коалиция, а ще се разберете задкулисно като с ДПС. ГЕРБ, Възраждане и ДПС имат обща пропутинска, антиукраинска и антинатовска пропаганда в пеевските медии. В пеевските медии са съюзници. Нужна е една "Блицкоалиция" за спасение на България.
16
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова е един сериозен политик и юрист! Не се дава на никого! Което е добре!
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кон с капаци!
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези загубиха още гласове с поредния отказ на другарката, да подаде оставка!
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събрали се Орел, Рак и Щука.....да управляват една държава по правия път. Орела дърпа нагоре към небето, рака дърпа назад, а щуката към дърпа към дълбоката вода. Кой крив, кой прав - не знам ама държавата си стои на едно място и не помръдва.
12
4
 
8
 
! Отговори
Йордан преди 1 година
Не са "партиите", а представителите на народа свалиха предишното правителство. Нинова защо се сърди на Българския народ?
11
2
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
БСП и Нинова с техните под 10% просто да мълчат!
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ да свалят цената с левче за бензина. Предизборно обещание. Изборите минаха, спечелиха.
9
2
 
4
 
! Отговори
Корни,ти си никоя преди 1 година
за да казваш кой с кого да прави коалиция!!! По-добре си оправи бакиитите в БКП (с), преди да сте изчезнали на полит - бунището при ментора ти костоффф!