Елена Гунчева: Костадинов често говореше с хора от ГЕРБ

Тя разкри факти около троловете на "Възраждане"
16 окт 2022 20:26, Нели Христова
105
Елена Гунчева: Костадинов често говореше с хора от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Армия от интернет тролове обслужва “Възраждане”. Това твърди вече бившата депутатка от партията Елена Гунчева. В “Срещу течението” тя разказва, че задачите се дават на две групи - срещу кого да се пише и как да бъде възхваляван лидерът.

"Почти всеки член на "Възраждане" има по няколко профила, включително маркетинг специалистите. Троловете се включват, когато се спомене партията. Има една асистентка по PR, която е от Варна и организира тролски атаки. Например при интервю на Костадинов има затворени групи, в които се спускат задачи, като писане на положителни коментари. Една от тези групи е Бот, другата е Възрожденци. Ако някой нарече Костадинов Копейкин, започват да го защитават, а конкретният потребител обиждан и критикуван. Дори му се докладва профила. Указанията ги дава ръководството на партията, Николай Дренчев, Цончо Ганев. Мен ме атакуваха хиляди профили, с по 15 приятели, виждала съм ги в споменатите групи", разкрива Гунчева.

Според нея може и да не става дума за пари, а за обещания за депутатско място. "Чувала съм как Костадинов казва да гласуваме "за" всички предложения на ГЕРБ. Десислава Атанасова често идваше в нашата стая, а той често говореше с хора от ГЕРБ. Никой от нас нямаше право на собствено мнение. При гласуването на Закона за съдебната власт ни бе наредено да гласуваме половината "за", другата половина "против", "за да се харесаме на съдиите". Илюзорно е "Възраждане" да се включи в управлението като първа политическа сила", посочва тя. И уточнява, че постът ѝ, който гласеше, че Русия би могла да улучи с ракета Министерския съвет, е бил ироничен и не е донесъл последствия за нея. Освен това не съжалява за него.

Решава да не се кандидатира за депутат в новия парламент, въпреки че е имала предложения. "Предполагам, че скоро ще има нови избори, ще изчакам. Смятам, че е време да се погрижа за личния си живот, политиката ми показа достатъчно. С мъжа ми се запознахме на протест срещу корупцията по време на Борисов. Сега се оказва, че не сме постигнали нищо. Вярвам, че България трябва да бъде над всичко. Семейството ни споделя русофилски ценности, но границата са интересите на България", споделя Гунчева.

По думите ѝ е нередно да се премахват паметници, защото съхраняват паметта. "Хората не харесват ЕС и НАТО, а целият вот против тях, се насочва към "Възраждане". Имам и още чатове, които показват истината. Допускат се доста грешки и се опорочава идеята на партията", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, форумджии. Научихте ли вече как се правят пари? Пазариш се в една антибългарска партия, развиваш изключителна активност, докопваш се до пост вътре и публичност / депутат/ и когато те избутат на заден план за парите от големия кремълски спонсор, ставаш разпознаваем ренегат. Но пари винаги ще трябват и имиджа който си създал ти помага да те потърсят тези дето ГЕРБ им е песъчинка в окото. Вярно , може и да не са много парите, ама затова си ги получаваш редовно. Плюй на воля, Ден година храни
35
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Злобна продажна вещица!
34
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те възраждане, герп и дпс си действат заедно, то е ясно. Копейката е патреот ама копейките са си копейки.
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя е тази мумия???
32
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен 30 Ами копейката защо смени ВМРО и агент Иван с и3раждане?
31
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане НАЗАД не става. Изцапаха хубавата българска дума.
30
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чистия като сълза Копейкин всъщност е най-големият мръссник в България работещ за Русия.
29
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Колко само са мерзки тези перебежчици от партия в партия. Тази (не)хубавата Елена не прави изключение, да смениш Възраждане с БСП е все едно да седнеш от трън та на глог.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз говоря често с нарушители и престъпници. Такава ми е професията просто.
27
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахах браво Гунчева! За армията от *** се знае, това е като секта тяхното, едни възхвали, превъзнасяне, чист като сълза, най най, единствения, като видиш коментара веднага е ясно. Надали има човек, който така да мисли за политик, още повече за толкова компрометирал се като този.
26
5
 
28
 
! Отговори
Народеее???? преди 1 година
ГУНЧЕВА ИЗЛАГАШ СЕ ЖЕНО! ПРОДАДЕ СЕ ЗА ЕДНИТЕ ПАРИ ..
25
2
 
6
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Депутатско място за троловете?Народът е казал - гладна кокошка просо сънува,а човек какво сънува - естествено депутатско място.
24
6
 
10
 
! Отговори
Антисоросоид преди 1 година
22 Анонимен С малка част от откраднатите милиарди, ... По делата им ще ги познаете универсалната истина! За сега делата на Коста Възрожденеца са чисти и святи!
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора,та тая аз името и не мога за запомня.След две ,три г даже няма да помним лицето й.
22
7
 
18
 
! Отговори
Антисоросоид преди 1 година
Тая и Васил Левски би предала за сребърници. Троянския кон излезе и започна да бълва змии и гущери.
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С малка част от откраднатите милиарди, ГЕРБ са си купили хиляди пъти повече трoлове от Възраждане. Въпросът е дали ГЕРБ са купили Възраждане?!
20
12
 
11
 
! Отговори
ама преди 1 година
Казва истината жената обаче нашите гнусофили не разбират от дума
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До РУССКИЙ ОККУПАНТ 18 Какви каменни градове са строили в Блатная? Едва през 16 век италианците са им построили една тухлена крепост на която се радват като малки деца и днес. Преди италианците блатниците са правили 2 неуспешни опита да построят крепост със собствени архитекти и майстори. И двата опита са завършили с викове "бягай дувара пада^.
18
9
 
20
 
! Отговори
мхм преди 1 година
Изключително антипатична лелка, жадуваща за 2 минути слава. Боже, прибери си вересиите!!
17
7
 
17
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
До Анонимен 14 Когато на Запад са носели нещавени кожи като облекло и са живяли в пещерите, на Изток са градяли каменни градове!